FIV 297

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicolle88 spune:

Multumesc mult de ajutor! Off, ce m-as face fara voi?

6+
mami de pufoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

nicolle, imi spui si mie, te rog, ce s-a vazut la eco

eu am fost aseara si s-a vazut sacul gestational si vezicula vitelina, m-a chemat peste o saptamana sa auzim inimioara

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolle88 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxi25

nicolle, imi spui si mie, te rog, ce s-a vazut la eco

eu am fost aseara si s-a vazut sacul gestational si vezicula vitelina, m-a chemat peste o saptamana sa auzim inimioara

5+

Exact asa s-a vazut si la mine si la fel m-a chemat peste o saptamana sa le vedem inimioara. Abia astept ziua de marti.
mamica fericita.

6+
mami de pufoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

bruna draga mea cred ca vrei o bataita..nu mai face teste de pip ...ca si eu am facut si numai din ziu 9 parca am vazut ceva slab..nu te mai increde in ele..asteapta beta draga mea..iti tin pumnii si capul sus fi pozitiva nu iti face bine sa gandesti numai rau..pana la beta tu esti graviduta draga mea..multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui monaramona

bruna draga mea cred ca vrei o bataita..nu mai face teste de pip ...ca si eu am facut si numai din ziu 9 parca am vazut ceva slab..nu te mai increde in ele..asteapta beta draga mea..iti tin pumnii si capul sus fi pozitiva nu iti face bine sa gandesti numai rau..pana la beta tu esti graviduta draga mea..multi pupici

MULTUMESC DOAMNE

monaramona am facut ieri si beta si din pacate a fost 0,5ui, deci e clar! asta e!
merci oricum pt incurajari, te pup draguta..

FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 -decembrie 2011 - Marseille - negativ!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

bruni draga mea nu am cuvinte..ce pot sa spun este ca sunt ff trista ..imi pare rau
cat despre beta sa le spun fetelor mie mi-a iesit 48 in ziua 9 si am pus blsto de ziua 5(congelati)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca83 spune:

Neata fetelor
Ce liniste e aici iar. Toata lumea se pregateste de Craciun?
Nicolle, Roxi va asteptam cu vesti despre bebeii vostri.
Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Valy27 in ce zile de la ET ai avut tu valorile alea la beta? Ai facut cu embrioni de z2, nu?

Pup toate fetele

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

maria08 nu mai stiam nimic de tine si ma bucur sa vad un mesaj nou, mai ales ca sunteti in saptamana 38. Nastere usoara, draga mea!
Cat despre mine, nu, eu nu simt un gol de sarbatori, caci mi le petrec in mijlocul familiei (care este mare si galagioasa si inimoasa din cale-afara).
Insa ACEL moment de dupa ET, ACEL moment in care se duce speranta, este ACEL moment care ne rupe in mii de bucati. Despre ACEL moment ii vorbeam lui bruni, ca doare al naibilui de tare si doar noi, singurele, in bratele sotilor, stim cum e...iar dupa o groaza de ani, e crunt.
bruni eu nu pot decat sa te strang tare in brate si sa-ti doresc sa luati o decizie buna, indiferent care ar fi aceasta. Eu si sotul suntem convinsi ca si viata in doi este minunata. Asa a fost pana acum, deci va fi la fel in continuare.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

da,da e ``minunata``viata in doi, poti sa-l injuri cum vrei tu,ca nu te aude copilu'

daniela,
urmeaza fiv 5 in ian-fev 2012,ULTIMUL..........te rog, Doamne

Mergi la inceput