FIV 297

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Nicole tu ai facut cu blastosti?
64 ai avut in ziua 9?Multumesc.

Pup

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolle88 spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeys

Nicole tu ai facut cu blastosti?
64 ai avut in ziua 9?Multumesc.

Pup

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit

Mai... ce aveti cu 64!!!! Vezi ca i-am raspuns lui Valy o pagina mai in urma si am scris valorile beta acolo!
Am pus un embrion de 8 celule in Z3 si 2 balsto frumosi in Z5

PS: Am avut intr-adevar 63 beta dar in primavara la FIV1 insa am pierdut sarcina la 5 sapt jumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

brunadria te imbratisez iti trimit un PM !!!

+7 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Nicolae in partea stanga, ai un meniu, te duci pe profil personal si la semnatura scrii si sapt.aferente. Saptamanile trebuie sa le schimbi tu. Nu stiu daca am fost coerenta si daca ai inteles. Daca nu te descurci da strigare. Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui tamys

brunadria te imbratisez iti trimit un PM !!!

+7 cu

Ce imi vad ochii! Felicitari draga mea, sarcina usoara si buburuze sanatoase. Eu abia acum am obs. Ca la purt#259;tor sunt doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Bruni: Vreau si eu sa-ti spun acelasi lucru: nu-ti pierde speranta!! Uita-te la mine....din toamna lui 2004 mi-am dorit sa devin mamica si minunea s-a intamplat dupa 7 ani!! Doar Dumnezeu stie ce planuri are cu noi!! Ai facut beta sau doar test?
Aristica: Si tu trebuie sa ramai increzatoare!! Stiu ca aceasta perioada este cea mai grea....e Craciunul....bradutul...Anul Nou....toate par mai lipsite de importanta fara bb, dar va veni si craciunul pe care il astepti!! Eu, de exemplu, prin 2007 am hotarat sa nu mai fac brad pana nu vom avea bb....mi se parea ca nu are nici un rost, plus ca ma intristam cand trebuia sa-l impodobesc...dar in viata se pare ca trebuie sa invatam sa traim cu anumite lucruri.
Va imbratisez cu mare drag!
Cu drag, Maria- gravidutza 38 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolle88 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Nicolae in partea stanga, ai un meniu, te duci pe profil personal si la semnatura scrii si sapt.aferente. Saptamanile trebuie sa le schimbi tu. Nu stiu daca am fost coerenta si daca ai inteles. Daca nu te descurci da strigare. Pup

mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

Many, multumesc dar tot nu-mi iese, m-am dus pe profil personal si nu gasesc semnatura! Imi cere sa ma autentific si apoi apas de sus edit profil sau ce, ca nu-mi iese!! Offff

Tamys, felicitari pentru cele doua "pufoase". Sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

'neata buna!
fetelor va multumesc pt gandurile bune!
maria de 9 ani incerc si eu !
tamys o sa te contactez!
eu am facut primul test clearblue digital in z6 de la ET si a fost negativ ,la fel si azi dimi in z8! deci clar e negativ !
deocamdata astept o perioada si cine stie cand ma voi gandi la planuri , am un trecut cu multe esecuri la activ , nu stiu daca mai am la ce spera! nu mi vine nici sa plang , sunt nicicum , imuna sa zic asa!
asta e , viata merge inainte , iar timpul le va rezolva pe toate!

FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 -decembrie 2011 - Marseille - negativ!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

nicolle- te duci contul meu/profil personal/editeaza profil/pui user si parola ta defiecare data cand modifici/ optiuni profil,apesi pe +,se deschide o lista unde e o caseta pt semnatura.scrii intre paranteze ,sau gravired, si trebuie sa modifici tu saptamanal,saptamana de sarcina.daca nu merge asa cu gravi-sau gravired,sa ai lista de emoticoane deschise si copiezi de acolo.sper sa reusesti.
eu inca nu m-am hotarat la ce dr sa merg.
primele eco le fac la promed-gratuit,dar trebuie sa ma hotarasc mai departe ce fac.
la mine primul beta a fost 378,al 2-lea778...

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,omega 3,aspenter,fraxiparina0.3,pana la prima eco mai iau climen2/zi si medrol,utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+5 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

scrii intre paranteze patrate-gravi sau gravired....ce preferi

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,omega 3,aspenter,fraxiparina0.3,pana la prima eco mai iau climen2/zi si medrol,utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+5 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput