FIV 297
Raspunsuri - Pagina 6
roxi25 spune:
brunadria, imi pare tare rau! multa putere sa mergeti mai departe si sa gasiti solutia cea mai buna!
nicolle, felicitari pt "pufoase"! imi spui si miece sa vazut exact? maine merg si eu la prima eco si am emotii, as avea 5 sapt si 3 zile
5+
aruam spune:
Bruni imi pare f rau iti doresc sa reusesti sa te ridici din nou cum ai facut-o de fiecare data si sa lasi limpul sa le rezolve pe toate.
Cineva mi-a spus odata ca un copil nu vine atunci cand vrem noi ci atunci cand vrea Dumnezeu si cred ca are dreptate pt ca am vazut in multe cazuri atunci cand noi ne pierdem speranta si increderea atunci se intampla minunea.
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi
in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta
aruam spune:
Fetelor am facut si eu histeroscopia si este bine ,dar am sangerat in prima zi si acum e a 3-a zi si tot mai sangerez usor este normal?
La sfarsitul lui ianuarie intru in linie dreapta incep tratamentul am niste emotii... sper sa fie bine.
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi
in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta
brunadria spune:
fetelor va multumesc pt gandurile bune!
la cate zile de la ET ati facut pipi test cel mai devreme si a iesit pozitiv?(et cu blasto) ma refer daca ati facut clearblue digital precoce (detecteaza 20- 25ui)
merci
FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 -decembrie 2011 - Marseille - negativ!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
Nicolle88 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeys Nicole, FELICITARI la dublu. Imi spui si mie te rog ce tratament iei de la dr. U? Pup fata si bebeii MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit |
Daca nu e prea tarziu si cu scuzele de rigoare iti raspund acum. Eu fac Clexande de 0.4 in fiecare seara subcutanat in burtica.
Te poopam si noi
Nicolle88 spune:
citat din mesajul lui brunadria Salutare... Am mai incheiat si eu un capitol tot cu tristete si suparare acum in prag de Craciun! Nu mai am nici un plan , ci doar va trebui sa accept realitatea asta crunta ca nu mi e dat sa fiu mama! Pana acuma nu am spus niciodata : nu mai pot pt ca aveam intodeauna un plan si o speranta pt un fiv urmator, insa acuma s au terminat si planurile! Povestea FIV ului 6: am avut 4 ovocite mature si 3 embrionasi care au rezistat din z1 pana in z5! Am facut ET cu 2 blaso frumosi iar al 3 lea in z5 nu a fost ok pt a putea fi congelat! Sperante am avut dar s au spulberat! FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar) FIV ICSI 6 -decembrie 2011 - Marseille - negativ! "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
Bruadria, ce-mi vad ochiii!!!!! Te rog sa nu abandonezi lupta, stiu ca e greu dar nu renunta, e pacat de tot ce ai facut pana acum! O sa vezi ca dupa sarbatori o sa-ti revii si te rog gaseste forta necesara sa revii. Te astept (si cred ca nu numai eu...) sa ne scrii ca nu ai abandonat si ca vei face tot ce poti pentru a-ti indeplini visul. MERITA!
honeys spune:
Nicole si bebeii
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
valy27 spune:
buna dragelor.va citesc de ceva timp.felicitari mamicilor si pareri de rau pe esecuri.
felicitari nicolle!!!sunt si eu in mari emotii pana la prima eco de pe 20.12.2011.la ce medic esti,sau cine iti va supraveghea sarcina?pt ca stiu ca ai facut fiv-ul la dacia ,parca.
nicolle cat beta ai avut prima oara64 parca? si ai 2 pufoase????
si eu ma gandesc la 2 daca totul merge bine.doamne ajuta.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,omega 3,aspenter,fraxiparina0.3,pana la prima eco mai iau climen2/zi si medrol,utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+5 sapt
Nicolle88 spune:
citat din mesajul lui valy27 buna dragelor.va citesc de ceva timp.felicitari mamicilor si pareri de rau pe esecuri. felicitari nicolle!!!sunt si eu in mari emotii pana la prima eco de pe 20.12.2011.la ce medic esti,sau cine iti va supraveghea sarcina?pt ca stiu ca ai facut fiv-ul la dacia ,parca. nicolle cat beta ai avut prima oara64 parca? si ai 2 pufoase???? si eu ma gandesc la 2 daca totul merge bine.doamne ajuta. _ fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,omega 3,aspenter,fraxiparina0.3,pana la prima eco mai iau climen2/zi si medrol,utrogestan200mg 4/zi. MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT. +5 sapt |
Felicitari Valy, sa ai o sarcina usoara si un bebe sau doi bebei sanatosi! Pe 20.12 merg si eu la eco, doar ca la mine e a doua, acum chiar ca o sa le vad inimioara, voi avea 6 sapt si 4 zile. Sunt si voi ramane la Cezara Bucur, dansa imi va monitoriza toata sarcina.
Nu am avut 64 prima oara, am avut 173.3 in Z11, apoi 550 in Z14 si 1125 in Z16. Iti tin pumnii la prima eco, o sa fie bine si eu am avut emotii si cred ca o sa am de fiecare data cand ma voi duce la eco! Tu la cine esti?
Poop mamica fericita
Nicolle88 spune:
Va rog sa ma invatati si pe mine cum sa-mi editez semnatura sa pun si eu graviduta si saptamanile!
Multumesc.