FIV 297

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Nicolle bravoooo
si tu care erai ingrijorata ca nu mai ai simptome,mi-ai dat emotii
felicitari,sarcina usoara in continuare,abia astept sa vad daca sint fetite sau baietei
Bruni,Many va pup,

daniela,
urmeaza fiv 5 in ian-fev 2012,ULTIMUL..........te rog, Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

nicolle super tare!! felicitari!!
sarcina usoara in continuare!!
daniela se apropie incet, incet startul!
many ai cumparat cadoul de mos lui Vladut? ce si doreste?

FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 - Marseille - va urma!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

nicolle super tare!! felicitari!!
sarcina usoara in continuare!!
daniela se apropie incet, incet startul!
many ai cumparat cadoul de mos lui Vladut? ce si doreste?

FIV ICSI 6 - Marseille - va urma!

Mosul o sa fie darnic cu Vlad, dar ce vorbesc eu, toata luna a primit cadouri. Evident ca pe el numai jucariile l-au incantat. De Mos Miculas a primit un lego (cam greu ptr.el, dar gaseste ce sa faca cu el) si un covoras de desenat( doodle water magic). Mos Craciun i-a pregatit o broasca testoasa proiector ( in patru culori, proiecteaza bolta stelara cu carul mare, mic&co) si un laptop cu meniu in patru limbi si karaoke, restul au fost mai mult lucruri utile care nu prea l-au dat pe spate. Am mai primit si o carte de povesti, 24 povesti minunate cu Mos Craciun, una ptr.fiecare seara, din 1 dec.pana in ajunul Craciunului. Incercam sa o lasam mai moale cu masinutele, locomotivele si alte prostioare si sa ne indreptam catre jucariile educative si cele care dezvolta imaginatia, insa nu este usor cand el bate din picior ca vrea " tua" adica masina.
Va doresc ca Mosul sa va aduca si voua cadoul mult dorit.
Eu o sa scriu iepurasului sa ma aiba in vedere ca poate poate.
Multi pupici

Mergi la inceput

many e f darnic mosul , inseamna ca Vladut a fost tare cuminte!
daniela :(

FIV ICSI 6 -decembrie 2011 - Marseille - negativ!

Mergi la inceput

Salutare...
Am mai incheiat si eu un capitol tot cu tristete si suparare acum in prag de Craciun!
Nu mai am nici un plan , ci doar va trebui sa accept realitatea asta crunta ca nu mi e dat sa fiu mama!
Pana acuma nu am spus niciodata : nu mai pot pt ca aveam intodeauna un plan si o speranta pt un fiv urmator, insa acuma s au terminat si planurile!

Povestea FIV ului 6: am avut 4 ovocite mature si 3 embrionasi care au rezistat din z1 pana in z5! Am facut ET cu 2 blaso frumosi iar al 3 lea in z5 nu a fost ok pt a putea fi congelat! Sperante am avut dar s au spulberat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

Salutare...
Am mai incheiat si eu un capitol tot cu tristete si suparare acum in prag de Craciun!
Nu mai am nici un plan , ci doar va trebui sa accept realitatea asta crunta ca nu mi e dat sa fiu mama!
Pana acuma nu am spus niciodata : nu mai pot pt ca aveam intodeauna un plan si o speranta pt un fiv urmator, insa acuma s au terminat si planurile!

Povestea FIV ului 6: am avut 4 ovocite mature si 3 embrionasi care au rezistat din z1 pana in z5! Am facut ET cu 2 blaso frumosi iar al 3 lea in z5 nu a fost ok pt a putea fi congelat! Sperante am avut dar s au spulberat!

Bruni, m-ai lasat fara cuvinte...
Sper ca bunul Dumnezeu sa te intareasca sa treci cat mai repede peste aceasta incercare si sa poti sa te bucuri de sarbatorile care vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Bruni . Ai facut beta sau asa crezi tu ca totul s-a terminat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

bruni vad ca-n semnatura ta scrie FIV 6, decembrie 2011, negativ. Vad si ca faci FIV-uri de 4 ani. Iar numarul 6 este un numar mare. Fiecare dintre noi cred c-am spus, intr-un anumit moment: GATA! Pentru unele a fost o decizie finala, pentru altele, nu. Imi amintesc o perioada in care eram certata cu toata lumea, inclusiv cu mine si am decis sa ma opresc. Apoi m-am gandit ca pe la 40-50 voi regreta ca m-am oprit. Si-am mers mai departe. E crunt ca, nici pana acum, n-am reusit. Probabil ca simti ceva asemanator. Si-mi pare rau, ca stiu cat doare. IMI PARE RAU!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Many, frumoase cadouri :)

Brunaria, imi pare foarte rau. Dar nu renunta...ai sa vezi ca in momentul in care iti vei tine bb-ul in brate, toate amintirile triste se vor sterge si nimic altceva decat sanatatea lui bb nu va mai conta...
Stii bine prin ce am trecut, desi o aveam pe Maya, pana sa il am pe Sasha...5 sarcini pierdute, sperante de fiecare data. Dar uite ca am reusit, ceea ce va doresc si tie si Aristicai si tuturor fetelor care se lupta pentru asta! Aveti incredere ca veti reusi!

Fetelor, eu am facut ceva de capul meu, asa cum imi sta in fire, fara sa stie niciun doctor.
Si eu si sotzul meu am luat cu 2 saptamani inainte de inceperea stimularii, 10 zile, un antibiotic. Tavanic se numeste, trebuie luat 10 zile, o pastila pe zi la aceeasi ora, dar trebuie luat simultan de ambii parteneri. Habar nu am daca a ajutat sau nu, dar uite ca acum il am si pe Sasha... si mai am si 8 embrioni AA congelati, cu care habar nu am ce o sa fac...ca as mai face un bb, dar financiar e greu cu 3 scoli, gradinite etc, etc, deci ma potolesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca83 spune:

Buna fetelor
Nu am mai reusit sa intru o perioada si azi am citi din urma , vad ca sunt si vesti bune si vesti proaste din pacate.
Brunadria , imi pare sincer rau stim toate din pacate prin ce treci, iti doresc sa te mobilizezi cat poti tu de repede si sa nu renunti la visul de a-ti tine bebelusul in brate. Sa-ti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe , multa sanatate si ... nu renunta.
Nicolleeee fata draga asta da veste ma bucur ca ai reusit ,sa ai grija de tine si de "pufoasele tale" sa-ti ajute Dumnezeu sa ai sarcina usoara si bebei sanatosi.
Despre mine fetele... am avut punctia duminica 18 ovocite m-a sunat dr luni si mi-a spus ca am avut cateva imature, in rest toate s-au fertilizat. De data aceasta este de parere sa mergem pe blasto, mi-a spus ca au avut reusite mai multe cu blasto, asa ca vineri voi merge ca-mi iau acasa 3 embrionasi. Sper sa fie lipiciosi .
Daniela mai ai putin si tu . sa fie bine
Many Doamne ajuta sa vina iepurasul la tine cu bebel, eu sper sa vina Mosu' anul asta la noi .
Pup toate fetele.

Mergi la inceput