FIV 297

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Fetelor
Am intrat sa va urez CRACIUN FERICIT , SA AVETI PARTE DE MULTE BUCURII,SANATATE SI SA VA ADUCA MOSUL TOT CE VA DORITI .
Eu nu pot sa mai intru zilele astea pt ca maine se va naste nepotica mea. De abia astept sa o vad
Va pup

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Bradul, colindele, mirosul de cozonac inseamna pentru fiecare dintre noi reintoarcerea in copilarie, Acasa! Craciunul ne aduce, cu bucurie, an de an, Familia mai aproape.

Cu drag, va uram Craciun fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Bradul, colindele, mirosul de cozonac inseamna pentru fiecare dintre noi reintoarcerea in copilarie, Acasa! Craciunul ne aduce, cu bucurie, an de an, Familia mai aproape.

Cu drag, va uram Craciun fericit

mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

mareee dreptate ai Many,si fetele care sint departe de casa stiu ce zic
va doresc dragelor sa aveti un Craciun fericit alaturi de cei dragi si mosu' sa va aduca multa sanatate,fericire si tot ceea ce va doriti voi.

daniela,
urmeaza fiv 5 in ian-fev 2012,ULTIMUL..........te rog, Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Sarbatori fericite si anul care vine sa ne aduca bucuria ce o asteptam de atata timp!! Craciun Fericit!

FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 -decembrie 2011 - Marseille - negativ!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Craciun fericit! Fie ca Sfintele sarbatori sa va aduca pace si liniste sufleteasca si ceea ce va doriti cel mai mult...

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
25+ Victor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

sarbatori fericite si va doresc ca anul care vine sa va aduca un sufletel si o bucurie imensa in jurul bradului cum o avem noi acum
bruni EXISTA UN DUMNEZEU CARE ARE GRIJA DE TOTI nu fi trista El iti da atunci cand trebuie ..pupici si Craciun fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Dragi fete, dragi mamici, dragi burtici,

va dorest din tot sufletul sa aveti parte de toate cele bune, pacen suflet si numai bucurii.

Fie ca visul cel mare ( cu beta MARE) sa vi se implineasca si anul viitor sa pregatiti bradul pentru cel mic, mult asteptat in familia voastra!!!!!

Din tarile calde va pup si Toate ce bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca83 spune:

Cu drag va urez Sarbatori fericite , liniste sufleteasca , bucurii si fie ca in anul ce vine sa fim toate cu burtici.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Dragele mele,va doresc un Craciun fericit si un an nou plin de realizari si multe burtici!!!!!!

www.facebook.com/media/set/?set=a.196760250402336.49917.100002050865534&type=1&l=02a4ec60dc br / " target="_blank"> poze Tudor 9 luni

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca83 spune:

Buna fetelor
Revin cu vesti f proaste , azi ziua 10 de la ET cu 3 blasto perfecti, frumosi, testul de sarcina este negativ .
Nu a fost sa fie nici de data aceasta.
Nu mai am putere sincer sa mai sper......nu stiu daca si cand voi mai putea sa incerc.
Va doresc sarbatori fericite in continuare si sa va dea Dumnezeu bebeii mult asteptati.

Mergi la inceput