FIV 297
Raspunsuri - Pagina 17
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 fetelor,la ce e bun orzul asta verde??? 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 2 FET-uri nereusite urmeaza FIV4... in toamna |
Are un spectru foarte mare si actioneaza pana la nivel de celula, benefic intregului organism. Daca dai o cautare pe net, aflii mai multe.
Vreau si eu sa te si sa-ti urez, cu intarziere, la multi ani, draga mea
samira33 spune:
multumesc frumos
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
Delia21 spune:
CASTELANA,cat pot sa ma bucr sa citesc ca sunteti mari si chilotosi!!!Ptiu ce mai trece timpul!!!! Eu am o veste cu 2 inimiare;adica Rudy al meu va avea 2 frati sau 2 surori sau one of each...in iulie sau august.Avem deja 9 spre 10 saptamani si due date e pe 16 august.Stie careva dintre fete unde pot gasi subiectul cu mamicute prin fiv?
many_bani spune:
citat din mesajul lui Delia21 CASTELANA,cat pot sa ma bucr sa citesc ca sunteti mari si chilotosi!!!Ptiu ce mai trece timpul!!!! Eu am o veste cu 2 inimiare;adica Rudy al meu va avea 2 frati sau 2 surori sau one of each...in iulie sau august.Avem deja 9 spre 10 saptamani si due date e pe 16 august.Stie careva dintre fete unde pot gasi subiectul cu mamicute prin fiv? noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321 |
Felicitari ptr.cele doua inimioare, sa ai o sarcina linistita, ai facut FIV?
Mamici prin FIV, le gasesti la "clubul scutecelor" dar cu multe pagini in urma, nu s-a prea mai scris acolo, din pacate, cum nici la "gravidute prin FIV" nu s-a mai scris, dar poate spargi tu gheata.
daniela74 spune:
DELIA felicitari,m-am gindit de multe ori la tine,``vecine``fiind.Ma bucur ca nu ai abandonat lupta si ai reusit,la dublu chiar.Cred ca Roby e deja baiat mare,citi ani are?Sarcina usoara in continuare.
o seara frumoasa tuturor
daniela,
Delia21 spune:
Daniela,da facui Fiv ,avui transferul pe 4 decembrie;pe 14 test pozitiv,460 iar pe 16 880;nedublandu-se mi-am zis,ok,din 3 s-a prins unul,e bine....asa ca m-am socat de tot pe 16 ianuarie cand vazuram 2 inimioare batand.Rudy e baiat mare,implineste luna viitoare pe 25....6anisori!!!! Nu imi vine sa cred,sincerca am copil asa de mare si ce discutii filozofice purtam cateodata!Revin,efectiv mi se inchid ochii de somn de la cat progesteron iau si pastilasi supozitor si injectabil...Pup pe toata lumea si astept sa citesc de cat mai multe teste pozitive si mamici fericite de puiuti sanatosi!
castelanaC spune:
citat din mesajul lui Delia21 Daniela,da facui Fiv ,avui transferul pe 4 decembrie;pe 14 test pozitiv,460 iar pe 16 880;nedublandu-se mi-am zis,ok,din 3 s-a prins unul,e bine....asa ca m-am socat de tot pe 16 ianuarie cand vazuram 2 inimioare batand.Rudy e baiat mare,implineste luna viitoare pe 25....6anisori!!!! Nu imi vine sa cred,sincerca am copil asa de mare si ce discutii filozofice purtam cateodata!Revin,efectiv mi se inchid ochii de somn de la cat progesteron iau si pastilasi supozitor si injectabil...Pup pe toata lumea si astept sa citesc de cat mai multe teste pozitive si mamici fericite de puiuti sanatosi! |
Deliaaaaaaaaaaaaaaaa felicitariiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!
uau, asta da veste, imi amintesc acum trei ani cum eram aici pe baricade, ma bucur mult ca nu ai abandonat!
Ce mare e baietelul tau!!!!! sa-ti traiasca si sa-ti aduca in continuare numai bucurii!!
Tie sarcina usoara pana la termen si bebelusi/e sanatosi/sanatoase!!!
daniela74 spune:
Delia 6 anisori,deci mergeti la scoala .Trece repede timpul asa este,imi aduc si eu aminte cind m-am inscris pe forum si puneam intrebari de genul``a luat cineva Gonal f?``,mi se parea ceva s.f.
fetelor ce mai faceti ?
sa aveti o saptamina minunata si cit se poate de scurta
daniela,
brunadria spune:
Delia felicitari!!!
fetelor eu sunt in Romanica , nu prea am internet , insa peste o saptamana voi fi mai activa!
fiv oasele!