FIV 297
Raspunsuri - Pagina 16
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariuca83 Many multumesc, dar laptisor de matca pur tu de unde iei? |
Uite de aici http://magazin.remediu.ro/produs/10021-LAPTISOR_DE_MATCA_PUR_100_gr25_gr_GRATIS.html#, este magazinul unui prieten, de unde imi cumpar eu remediile naturiste si am incredere ca nu sunt contrafacute. Are stand si pe galerie la Real Vitan.
many_bani spune:
Mariuca sa stii ca este foarte scarbos la gust si vedere , acest laptisor de matca, eu am primit recomandarea sa inghit imediat o lingurita de miere de albine, sa nu-l consum diluat.
Sucul de orz verde, luam tablete de la Biovital, dar acum nu mai fac tablete ci numai pulbere care si asta este rea la gust, asa ca am luat de la acelasi magazin naturist tablete dar producator Organika-Canada, insa sunt mai scumpe ca cele de la Biovital. Eu le consum ca sunt benefice ptr. organism dar s-a nimerit ca de fiecare data cand am luat inainte de FIV s-a lasat cu ochisori.
castelanaC spune:
Buna fetele mele iubite,
multumesc de gandurile bune si de faptul ca ati intrebat de mine.
au fost o multime de "evenimente" ce m-au tinut departe de forum, de calc: s-a strica calc meu ( nu mai mergea ventilatorul si puf murea dupa 10 min de mers, pana s-a gasit piesa niente calc) cand s-a gasit piesa nu mergea conexiunea la net, pierdute coordonatele... si uite asa asteapta ba piesa, ba sotul sa aiba timp...
Colac peste pupaza au reinceput marile mele probleme cu dantura, acum sunt in plin "santier" scoatem, punem, pilim si polizam, in ritmul asta ajung la placa repede... de la Craciun tot ma lupt cu antibiotice, analgezice si multe vizite la stomato...
Castelan e bine, in plin training de a scapa de scutelele de unica folosinta, de o saptamana purtam chilotei ziua, deci 200% impreuna sa nu scapam pretiosul moment mictionant
Cam atat de pe frontul tarilor calde.
Am lipsit un pic si pac acasa se lasa cu revolutione...m-a sunat o amica de aici ca vazuse la CNN, asa am dat si eu drumul la tv sa vad imagini in direct bucurestene...
Va pup dragele mele si revin in forta cat de curand, sa termin mai intai reviziile la gigngirica de sus si trecem si la cea de jos...
mariuca83 spune:
Multumesc tare mult many pt recomandari maine am drum in bucuresti si merg la real vitan si mi le achizitionez de acolo.
pup.
daniela74 spune:
Many spune-mi si mie te rog cum se numeste exact acest orz verde,sa-mi cumpar si eu daca tot se gaseste aici
Castelana,credeam ca ai dezertat .Felicitari pentru Castean jr,e baiat mare,mincal-ar mama pe el .
daniela,
many_bani spune:
citat din mesajul lui daniela74 Many spune-mi si mie te rog cum se numeste exact acest orz verde,sa-mi cumpar si eu daca tot se gaseste aici daniela, |
Green barley orge verte, producator Organika Canada cica si asta este pur
Mariuca nu stiu daca orz verde are la stand, nu prea sta pe stoc cu el, este scump iar rulajul mic, il cam aduce la comanda. Mai sunt si alti distribuitori, daca nu faci comanda on-line, eu pot sa-l cumpar de la prietenul nostru si ti-l trimit cu posta. El il aduce in 2-3 zile
Castelanilor imi este dor de voi. Multi
Bruni pe unde esti?
castelanaC spune:
Daniela, Many merci , primesc cu mare placere aprecierile ce le merita din plin Castelan.
Sunt tare mandra de el, are o saptamana de cand este chilotzos si merge treaba din plin.
Eu astept sa terminam "revizia" la dinti, va dura un pic pentru ca-s un caz fff complicat, profit si fac in paralel fac si tratament pentru venele mele care-s deja in stadiu de varice, apoi vedem in primavara asta ce planuri de baiaie facem, mama lui de timp care zboara si nu in favoarea mea.
Sper sa mai slabesc, mi-au zis-o diversi dr, cica sa scap de cele 10 kg ramase de la sarcina, face bine la vene, la picioare ( mi-am pierdut si sensibilitatea pe coaspa dreapta, nu o simt aproape deloc, dr zice ca kg mele in plus apasa pe nush-ce nerv)
Asa ca mananc sanatos, adica iarba la greu ( oricum mancam fff sanatos, acum sigur o sa behai), cica trebe si de sport ( mers pe jos si inot) si tot asa, ma declar oficial in revizie.
Dar tot stau aici si fac galerie, tin pumnii si cand intru in "hora" voi fi mai pregatita de marea " finala"
va pup, scriu pe fuga cat doarme Castelan
ionela73 spune:
Va rog, care stiti sa-mi spuneti si mie, il cunoasteti pe dr. Mitran Mihai de la Giulesti??? Mi l-a recomandat cineva si vreau sa stiu si eu mai multe, face si FIV???/ Multumesc.
many_bani spune:
citat din mesajul lui ionela73 Va rog, care stiti sa-mi spuneti si mie, il cunoasteti pe dr. Mitran Mihai de la Giulesti??? Mi l-a recomandat cineva si vreau sa stiu si eu mai multe, face si FIV???/ Multumesc. |
Chiar daca nu am facut FIV la Giulesti, nu am auzit de acest dr.la FIV. Din ce spuneau fetele la Giulesti, daca am retinut, bine, FIV mai face Marinescu si parca Niculescu.
Bafta multa
samira33 spune:
fetelor,la ce e bun orzul asta verde???
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna