FIV 297
Raspunsuri - Pagina 15
mariuca83 spune:
Buna fetelor
Maria felicitari sa va traiasca puiutul sa fie sanatos sa aveti numai bucurii dina partea lui .
Many , Daniela va multumesc pt sfaturi, incerc sa profit cat pot de perioadele dintre incercari, insa nu pot sa nu ma gandesc ca la inceputul lunii febr ar fi trebuit sa fiu mamica... oricum am parte de sustinerea sotului si asta conteaza f mult mi-a facut chiar si o surpriza si plecam la barcelona pe 27 luna asta cateva zile.
Azi am fost la control la dr si vineri o sa fac histeroscopie. Sunt f curioasa daca imi gaseste ceva. Nu vreau sa pierd timpul, vreau sa fac toate investigatiile posibile, poate gasesc si eu raspunsuri la problemele mele.
Va pup cu drag
daniela74 spune:
Mariuca asa este,e tare greu sa ne detasam,eu cred ca nu este ora sa nu-mi treaca prin cap ``fiv-ul``ca sa zic asa,urmatoarea incercare,am noroc ca merg la munca si acolo mai uit.Se fac deja 5 ani de cind numai pentru asta traiesc,fac planuri si numar zilele din calendar,dar voi stiti deja asta,din pacate .E tare greu dar poate cu voia lui Dumnezeu in curind o sa uitam toate astea si trecem mai departe.Ma bucur ca pleci in vacanta,incearca sa te bucuri din plin de ea.
Castelana esti suspect de cumintica .Te asteptam aici la o poveste
Bruni tu ce mai faci,esti bine?
va pup fetele,
daniela,
gabi74 spune:
Buna.
Poate cineva sa-mi dea mai multe detalii despre Fiv la Promed, plan de tratament,analize si alte costuri.
many_bani spune:
Sa va spun ce ma framanta pe mine acum: oare ce mai face Cyc, imi este dor de un post de al ei, imi este dor de Castelana si speram ca si gravidutzele sa mai posteze pe aici, dar sper macar ca sunt ok.
Bruni cum mai esti fata draga?
Daniela
De fapt am ptr.toata gashca.
Noi suntem dupa vacanta la gradi si evident ca s-a lasat iar cu plans, dar asta este mergem mai departe. Eu am inceput de azi sa ma vitaminizez, sper ca in martie sa fiu pregatita sa dau startul.
Vreau vesti, vesti bune, incurajatoare.
brunadria spune:
maria felicitari mamico , sa cresteti mari si frumosi
daniela , many sunt pe aici si eu , putin ocupata insa va citesc zilnic insa vesti nu prea am!
am trimis mailuri in lumea intreaga, am primit pana acuma vreo 10 raspunsuri , mai astept si altele !
o sa studiez raspunsul tuturor medicilor si embriologilor si o sa le discut cu medicul cu care ma voi hotari sa fac ultimul fiv!
e posibil sa mergem intr o mimi vacanta in romanica peste o sapt!
cam atat ..voi sa veniti cu vesti bune , astept si eu vesti de la cyc si castelana!
poate vin cu vesti placute!
va pup si sunt alaturi de voi toate!
mariuca nu ti pierde speranta! adevarul e ca trebuie sa treaca minim 3 cm intre fiv uri!
aristica spune:
CYC e in Anglia, e bine, s-a detasat deja de episodul neplacut din viata ei, este inconjurata de o familie iubitoare si tocmai si-a sarbatorit ziua de nastere.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica CYC e in Anglia, e bine, s-a detasat deja de episodul neplacut din viata ei, este inconjurata de o familie iubitoare si tocmai si-a sarbatorit ziua de nastere. PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite "Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !" |
Multumim de vesti, daca mai vorbesti cu ea, te rog sa-i transmiti, la multi ani si de la noi si ca ii trimitem pupici.
Si ptr.tine
mariuca83 spune:
Buna fetelor
Azi am facut histeroscopia , a fost ok, nu mi-a gasit nimik...endometru uter normale, totul ok, nu m-a durut deloc mi-a facut o anestezie locala si a durat toata operatiunea maximmmm 10 min.
Many ziceai tu acum ceva timp dar nu mai gasesc postarea de un tratament pe care l-ai facut tu inainte de fiv si care la tine a avut rezultat, poti sa mai scrii te rog o data?
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariuca83 Buna fetelor Azi am facut histeroscopia , a fost ok, nu mi-a gasit nimik...endometru uter normale, totul ok, nu m-a durut deloc mi-a facut o anestezie locala si a durat toata operatiunea maximmmm 10 min. Many ziceai tu acum ceva timp dar nu mai gasesc postarea de un tratament pe care l-ai facut tu inainte de fiv si care la tine a avut rezultat, poti sa mai scrii te rog o data? |
Sigur este o postare de a mea? Eu numai suc de orz verde, vitamax si ceai de cretisoara am luat si iau si acum la fel, acum mai iau in plus laptisor de matca pur.. Toate acestea le-am luat numai pana am inceput tratamentul apoi am mers cu cele clasice inhibare/stimulare. Este adevarat ca eu am reusit mereu ca nu am ajuns la final este altceva, insa nu stiu daca datorita acestor vitamine, eu asa am procedat.
Felicitari ptr.rezultatele bune, macar acum stii ca totul este ok.