FIV 297
Raspunsuri - Pagina 14
amy25 spune:
Gabi, nu stiu ce probleme ai, vin doar sa completez cele spuse mai sus, adica faptul ca eu la Promed am reusit.
Bafta, orice ai alege!
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
27+ Victor Gabriel
daniela74 spune:
Many da,da mergem impreuna pina la capat,eu cu gemenasi si tu o fetita,ok?
Castelana ce zici,te bagi si tu pt.martie?
Uratica mai zi-ne si tu ceva,ce face papusica,creste,creste? Ma gindesc de multe ori la tine cum ziceai tu ca te trezesti si maninci noaptea,cit erai de fomista
daniela,
daniela74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 La multi ani dragelor si un an plin de reusite! Catalina Vladut vrea sa traiasca |
LA MULTI ANI si tie
chiar imi era dor de tine
daniela,
many_bani spune:
citat din mesajul lui catalina2307 La multi ani dragelor si un an plin de reusite! Catalina Vladut vrea sa traiasca |
La multi ani frumoaselor.
maria08 spune:
Spun si eu cu intarziere: La multi ani!!! Un an nou cu multe reusite!!!!
Pe 02 ianuarie a venit pe lume minunea noastra: David Nectarie, 3400, 51 cm si cu prim 10 din viata lui!!!Multumim Bunului Dumnzeu, Maicii Domnului si Tuturor Sfintor pentru acest vis devenit realitate!! Acum suntem acasa si ne bucuram de fiecare zi petrecuta impreuna!!! Va doresc tuturor sa vina aceasta clipa cat mai repede!
Cu drag, Maria
gabi74 spune:
Multumesc mult fetelor pentru raspunsurile voastre, aveti dreptate am nevoie de un embriolog bun, la o clinica particulara esti mai bine vazut ca la spital si diferenta de pret nu este foarte mare.
Luna asta se pare ca e pirtduta, o sa incerc sa-mi fac o programare la dr. Bolintineanu.
many_bani spune:
citat din mesajul lui maria08 Spun si eu cu intarziere: La multi ani!!! Un an nou cu multe reusite!!!! Pe 02 ianuarie a venit pe lume minunea noastra: David Nectarie, 3400, 51 cm si cu prim 10 din viata lui!!!Multumim Bunului Dumnzeu, Maicii Domnului si Tuturor Sfintor pentru acest vis devenit realitate!! Acum suntem acasa si ne bucuram de fiecare zi petrecuta impreuna!!! Va doresc tuturor sa vina aceasta clipa cat mai repede! Cu drag, Maria |
Felicitari dragilor si va doresc sa nu va treziti din acest vis frumos. Viata sa va fie o bucurie cu multa sanatate.
daniela74 spune:
MARIA felicitari,sa va traiasca minunea,sa fie sanatos,sa creasca mare si frumos.
daniela,
gabi74 spune:
Buna, mi-am facut programare la Promed la dr. Bolintineanu pe 25 ian, mor de curiozitate ce imi va spune ...