FIV 297

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi74 spune:

Buna fetelor,
Nu stiu ce sa aleg dintre Giulesti, Promed si Medlife, ce ma sfatuiti?
Luna asta majoritatea medicilor sunt plecati in concediu si nu as mai vrea sa pierd o luna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

cam tarziu va spun si eu LA MULTI ANI, dar sunt prezenta
daniela ..curaj fetito ca uite toate am incercat si gandeste pozitiv, e greu dupa esecuri dar trebuie sa gandesti pozitiv, nu gandi o clipa ca nu vei reusi ..te ajuta
bruna ..fata draga ma rog DD sa ai un copilas si tu ca meriti din plin ..ai tras greul si anul trecut..acesta va fi anul tau
uratico va pupam pe tine si pe fetita ..mai povestete-ne si noua despre ce mai face
mirela2 ce mari au crescut..nu imi vine sa cred..sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii
restul fetelor multi pupici si va dorsc ca anul acesta sa aveti parte de copilasii mult doriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

uratica sa ti creasca printesa mare si sanatoasa, ce repede trece timpul ,deja 2 luni, imediat o mariti
monaramona merci draguta , sa dea D zeu asa sa fie!
e cumintel blondinul?
castelana, many , daniela curaj , curaj!
mariuca, gaby bafta si voua!

FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 -decembrie 2011 - Marseille - negativ!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca83 spune:

Buna fetelor
Daniela hai curaj trebuie sa fim optimiste o sa ramanem si noi gravidute, asta trebuie sa fie anul nostru.
Many sa dea Dumnezeu sa vina iepurasul si la tine cu un bebelus
Bruna tu cf ai luat o hotarare?
Eu...ce sa zic...trabuie sa-mi iau inima in dinti iar , si sotul vrea sa incercam cat mai repede iar, dar imi este teama plus ca trebuie sa treaca macar o menstruatie intre proceduri...e posibil luna viitoare sa fiu iar in focuri, ramane de vazut unde de data asta.
Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Mariuca, daca imi permite un sfat primit de mine de la proful de FIV. Lasa un pic organismul sa respire si psihicul sa se limpezeasca. Eu dupa pierderea sarcinilor as fi vrut sa incep de a doua zi, numai ideea ca incep din nou tratamentul de stimulare imi dadea oxigen, insa proful, un om intre oameni pe langa un profesionist desavarsit, imi spunea nu mai repede de 3 luni, nu mai tarziu de 6 luni (se lenevesc ovarele cica) . Asa ca mai plimbate, shopinguieste, distreazate si apoi iar pe baricade, dupa ce vine bebe mai greu cu alte activitati.
Si eu as fi vrut sa fac crioET mai repede, dar emotional nu am fost in stare, nici acum nu ma simt 100% pregatita, dar trebuie sa o fac, varsta nu imi da pace .
A fost o parere tu trebuie sa faci cum simti ca ete mai bine ptr.tine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabi74

Buna fetelor,
Luna asta majoritatea medicilor sunt plecati in concediu si nu as mai vrea sa pierd o luna...

http://apps.facebook.com/note.php?note_id=153716931348061&id=100000971995192

As vrea sa-ti spun bun venit, dar nu este bun, asa ca iti spun sedere cat mai scurta . Nu pot sa te ajut in dilema ta, nu am facut la nici una din clinicile enumerate e tine, iar pe dr.ii "cunosc" din relatarile altor fete. Eu cred ca primul aspect de luat in calcul este costul, intre Giulesti si restul sunt diferente considerabile, apoi doctorii. Bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

bruna draga blondinul e cumintel..papa bine ,doarme bine (de la 12 noaptea pana la 10 dimineata),gangureste a inceput sa rada in hohote, i-am facut si botezul de revelion ,vrea sa stea in fundulet si cat mai sus ridicat ,am inceput cu pulpite de fructe si sucuri ca deja suntem mari si nu mai avem colici..vb des aga,agi,agaga si ne srambam in toate felurile, apuca deja jucariile ,dar le arunca ca stie sa le tine bine , isi scoate suzeta din gurita si nu mai stie sa o bage inapoi ,dar invatam noi),se uita cu ochisorii lui albastrii peste tot si rade cand ma stramb la el(cine stie ce crede ca sunt o jucarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Mona esti o fericita daca doarme deja toata noaptea,sa-i dea DD sanatate multa sa creasca mare si frumos
Mariuca subscriu si eu la ce a zis Many,fa macar o pauza de 3 luni,profita de libertate si apoi la lupta
se pare ca eu o sa fac in martie,asa ca pina atunci:distractie si voie buna,si multa,multa shopingareala incepind chiar de astazi ca sint singura acasa si ma plictisesc
va pup dragelor si sa aveti un week-end asa cum vi-l doriti voi

daniela,
urmeaza fiv 5 in ian-fev 2012,ULTIMUL..........te rog, Doamne

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela74

Mona esti o fericita daca doarme deja toata noaptea,sa-i dea DD sanatate multa sa creasca mare si frumos
Mariuca subscriu si eu la ce a zis Many,fa macar o pauza de 3 luni,profita de libertate si apoi la lupta
se pare ca eu o sa fac in martie,asa ca pina atunci:distractie si voie buna,si multa,multa shopingareala incepind chiar de astazi ca sint singura acasa si ma plictisesc
va pup dragelor si sa aveti un week-end asa cum vi-l doriti voi

daniela,
urmeaza fiv 5 in ian-fev 2012,ULTIMUL..........te rog, Doamne

Atunci sa ne luam de mana si cu DD inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

gabi,imi dau si eu cu parerea, dar este alegerea ta,eu iti zic ce stiu:
la Giulesti,am vrut sa fac si eu cu marinescu ,dar am renuntat din urmatoarele motive:se face pe banda, embriologii buni au plecat, nu poti sa il intrebi mai nimic pe marinescu ca se nervozeaza,nu iti ofera explicatii ..dc nu reusesti,nu-i nimic..coada e lunga
la Medlife,am un fiv nereusit cu albu,albu e ok ca medic,dar este supraaglomerat,nu au medii de cultura pt blasto,se face fiv de z2 si rareori de z3,din ce am citit are succesuri la fete tinerele,pana in 35 de ani, dc '74 e anul nasterii ..raman la parerea mea ca la varsta asta iti trebuie un embriolog bun si un laborator mai dotat
despre Promed,nu am fost acolo,stiu ca sunt fosti dr de la Medlife,inclusiv embriologul,fac cu blasto...am citit pareri bune despre alina bolintineanu si embrioloaga mustatea
preturile mi se par apropiate
Bafta multa si sa faci cea mai buna alegere!
conteaza f tare dc poti sa comunici cu medicul

Citat:
citat din mesajul lui gabi74

Buna fetelor,

http://apps.facebook.com/note.php?note_id=153716931348061&id=100000971995192

Mergi la inceput