FIV 297
Raspunsuri - Pagina 18
daniela74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria fetelor eu sunt in Romanica , nu prea am internet , insa peste o saptamana voi fi mai activa! fiv oasele! FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ FIV ICSI 5 - april 2011 - Marseille - negativ FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar) FIV ICSI 6 -decembrie 2011 - Marseille - negativ! FIV ICSI 7 - va urma!! "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
fericito,tare mi-as dori si eu,macar o saptamina.
daniela,
Adhnana spune:
citat din mesajul lui Delia21 Daniela,da facui Fiv ,avui transferul pe 4 decembrie;pe 14 test pozitiv,460 iar pe 16 880;nedublandu-se mi-am zis,ok,din 3 s-a prins unul,e bine....asa ca m-am socat de tot pe 16 ianuarie cand vazuram 2 inimioare batand.Rudy e baiat mare,implineste luna viitoare pe 25....6anisori!!!! Nu imi vine sa cred,sincerca am copil asa de mare si ce discutii filozofice purtam cateodata!Revin,efectiv mi se inchid ochii de somn de la cat progesteron iau si pastilasi supozitor si injectabil...Pup pe toata lumea si astept sa citesc de cat mai multe teste pozitive si mamici fericite de puiuti sanatosi! |
Ia uite cum scoate Delia garda veche din hibernare..
Felicitari din suflet Delia! Ma bucur ca ai reusit in sfarsit! Sa ai o sarcina usoara si copii sanatosi!!!!
numai bine
Delia21 spune:
Multumesc tare mult fetelor pentru felicitari si ganduri bune!!!! Pe 2 februarie am urmatoarea programare la doctor (pe 9 trebuia dar am sunat azi si am insistat sa merg cu o saptamana mai devreme ca sa vad buburuzele caci stau tare rau la capitolul rabdare).
Delia21 spune:
Gina,in Florida si tratamentul fu la minim.....caci eu am ovare polichistice si mereu suprareactioneaza ovarele mele.Cu doar 150 unitati pe zi si un menopur...in 10 zile avuram 22 de ovocite mature,s-au fertilizat toate,in ziua 3 toate erau divizate iar in ziua 5 ,inainte de transfer imi zise embriologul ca erau 10 blastocisti de calitate AA si 3 de calitate AB....,transferaram 3,si restul de 10 sunt la gheata.Si din 3 s-au prins 2:)
many_bani spune:
' Neatza,
Ptr. a 2-a zi m-am luptat cu nametii si i-am dovedit , maine nu stiu daca mai am curaj sa plec cu masina, azi a fost cumplit. Stand in trafic ma gandeam ca Nicolle nu a mai dat nici un semn, oare ce fac buburuzele?
Eu sapt. viitoare astept rusii si incep ac
Pupici
aruam spune:
Buna fetele
In cateva zile intru si eu in focuri astept sa-mi vina menstruatia si incep stimularea.
O sa fac protocol scurt la Giulesti cu dr Moisa.
Ieri in ziua 26 a CM aveam endometrul 8,5 mm ,oare este bine?
Urmeaza sa fac eco si in ziua 2 a CM.
Asa se procedeaza de obicei?
Sunt la primul Fiv si nu prea stiu multe.
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi
in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta
castelanaC spune:
citat din mesajul lui aruam Buna fetele In cateva zile intru si eu in focuri astept sa-mi vina menstruatia si incep stimularea. O sa fac protocol scurt la Giulesti cu dr Moisa. Ieri in ziua 26 a CM aveam endometrul 8,5 mm ,oare este bine? Urmeaza sa fac eco si in ziua 2 a CM. Asa se procedeaza de obicei? Sunt la primul Fiv si nu prea stiu multe. PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi in 2011 o sa fiu Doamne ajuta |
Bafta maxima si sa vii intr-o luna cu beta mare si tare
Da si eu am facut eco pe toata durata tratamentului de stimulare, in functie de rezultate+ plus analizele sangelui dr a decis cum si cu ce doza mergem mai departe.
Bafta si sa ai incredere in sansa voastra!
aruam spune:
Multumesc Castelana
Sa te auda Dumnezeu sa am un beta mare
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta
many_bani spune:
Aruam bafta multa
Castelana draga mea, am vazut mesajul la burtici, poate ma ajuta DD si ma intorc acolo, dar parca nu vreau singura, te oferi ? Ce mai faci?