FIV 297
Raspunsuri - Pagina 18

daniela74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria fetelor eu sunt in Romanica , nu prea am internet , insa peste o saptamana voi fi mai activa! ![]() FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ FIV ICSI 5 - april 2011 - Marseille - negativ FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar) FIV ICSI 6 -decembrie 2011 - Marseille - negativ! FIV ICSI 7 - va urma!! "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
fericito,tare mi-as dori si eu,macar o saptamina.

daniela,

Adhnana spune:
citat din mesajul lui Delia21 Daniela,da facui Fiv ,avui transferul pe 4 decembrie;pe 14 test pozitiv,460 iar pe 16 880;nedublandu-se mi-am zis,ok,din 3 s-a prins unul,e bine....asa ca m-am socat de tot pe 16 ianuarie cand vazuram 2 inimioare batand ![]() ![]() ![]() |
Ia uite cum scoate Delia garda veche din hibernare..
Felicitari din suflet Delia! Ma bucur ca ai reusit in sfarsit! Sa ai o sarcina usoara si copii sanatosi!!!!
numai bine

Delia21 spune:
Multumesc tare mult fetelor pentru felicitari si ganduri bune!!!! Pe 2 februarie am urmatoarea programare la doctor (pe 9 trebuia dar am sunat azi si am insistat sa merg cu o saptamana mai devreme ca sa vad buburuzele caci stau tare rau la capitolul rabdare).

Delia21 spune:
Gina,in Florida si tratamentul fu la minim.....caci eu am ovare polichistice si mereu suprareactioneaza ovarele mele.Cu doar 150 unitati pe zi si un menopur...in 10 zile avuram 22 de ovocite mature,s-au fertilizat toate,in ziua 3 toate erau divizate iar in ziua 5 ,inainte de transfer imi zise embriologul ca erau 10 blastocisti de calitate AA si 3 de calitate AB....,transferaram 3,si restul de 10 sunt la gheata.Si din 3 s-au prins 2:)

many_bani spune:
' Neatza,
Ptr. a 2-a zi m-am luptat cu nametii si i-am dovedit , maine nu stiu daca mai am curaj sa plec cu masina, azi a fost cumplit. Stand in trafic ma gandeam ca Nicolle
nu a mai dat nici un semn, oare ce fac buburuzele?
Eu sapt. viitoare astept rusii si incep ac
Pupici

aruam spune:
Buna fetele
In cateva zile intru si eu in focuri astept sa-mi vina menstruatia si incep stimularea.
O sa fac protocol scurt la Giulesti cu dr Moisa.
Ieri in ziua 26 a CM aveam endometrul 8,5 mm ,oare este bine?
Urmeaza sa fac eco si in ziua 2 a CM.
Asa se procedeaza de obicei?
Sunt la primul Fiv si nu prea stiu multe.
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi
in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

castelanaC spune:
citat din mesajul lui aruam Buna fetele In cateva zile intru si eu in focuri astept sa-mi vina menstruatia si incep stimularea. O sa fac protocol scurt la Giulesti cu dr Moisa. Ieri in ziua 26 a CM aveam endometrul 8,5 mm ,oare este bine? Urmeaza sa fac eco si in ziua 2 a CM. Asa se procedeaza de obicei? Sunt la primul Fiv si nu prea stiu multe. PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi in 2011 o sa fiu ![]() Doamne ajuta ![]() |
Bafta maxima si sa vii intr-o luna cu beta mare si tare

Da si eu am facut eco pe toata durata tratamentului de stimulare, in functie de rezultate+ plus analizele sangelui dr a decis cum si cu ce doza mergem mai departe.
Bafta si sa ai incredere in sansa voastra!

aruam spune:
Multumesc Castelana
Sa te auda Dumnezeu sa am un beta mare
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta

many_bani spune:
Aruam bafta multa
Castelana draga mea, am vazut mesajul la burtici, poate ma ajuta DD si ma intorc acolo, dar parca nu vreau singura, te oferi ? Ce mai faci?