Brum N-D 103- Bv alinuknuknuk! Hai aris, corina_s!
Raspunsuri - Pagina 6
luny spune:
neata!
LA MULTI ANI CRISTI, SA FII SANATOASA!!
Inca o data, felicitari mamicilor ce au nascut ieri, sa le traiasca puii!!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nadaflorilor spune:
Felicitari Matza2 si Ioana_e ! Bine ati venit pe lume Sofia Andreea, Cosmin Stefan!
Nina, 38s+,
AMR minim 3 zile
tia_Mia spune:
Buna dimineata
Felicitari Matza si ioana_e sa va bucurati de copilasii vostri frumosi
Andreea 39+ Maya Maria
MINUNEA MEA
brindusa76 spune:
Felicitari noilor mamici!! Bun venit noilor bebici!!
La multi ani Raducu de Cristina!
'Neata mai pe la pranz, asa. Merci frumos Diana pt anuntul de pe prima pagina .
Pe 19 am stabilit data de cezariana, adica la 39 saptamani implinite fix dupa UM, sau 38+5 zile dupa eco. A ramas cezariana (deocamdata) pt. ca fata mea e inca in prezentatie pelviana.
N-am mai scris in ultima perioada (desi citesc ce mai scrieti pe aici) pt ca trag tare sa-mi termin lucrarile pana pe data de 15 dec. Si in perioada 15-19 decembrie vreau sa am si eu timp sa-mi aranjez cuibul si sa ma relaxez, sa intru intr-o stare, asa... asta daca fetita mea n-are de gand sa iasa mai devreme. Ceea ce nu mi-as dori neaparat.
Oooka, spuneai in capitolul trecut ca iesi cu fata numai in wrap. Voiam sa spun ca am fost inspirata pana la urma, ca n-am mai cumaparat carut cu landou. De fapt, am renuntat compelet la Stokke in favoarea lui Maclaren...... pt. putina fitza, am luat varianta juicy couture...:P ... E un carut care se lasa complet la orizontala. Si mi-a palcut la nebunie saculetul cu blanitza maro Oricum, e cel mai usor carut ever! Si cel mai usor de manevrat. So...
In plus mi-am cumparat si un wrap - pt ca si eu sunt din ce in ce mai convinsa ca o perioada o voi purta in felul asta.
35+ Anastasia
ioana_iasi spune:
FELICITARI MAZA SI IOANA,bebelusi mancaciosi si sanatosi sa va dea dumnezeu.
Fetelor voi alaptati apoi puneti puiutu in patutu lui noaptea?sau i-l lasati cu voi in pat?eu nu stiu cum sa procedez ca nu vreau sa se obisnuiasca cu mine in pat si saa nu mai stea in patutu lui....
brindusa76 spune:
Asa, inca ceva (+actualizare semnatura)
trebuie sa mai cumpar patut. As vrea unul pliant, cu dimensiuni standard, adica 120x60 (din motive se saltea si asternuturi)
Stiu,am vazut, sunt pe piata o gramada de modele. Dar mi-e foarte greu sa ma decid...
Poate vad la Baby Expo asta de saptamana viitoare ceva frumos.
36+ Anastasia
alinuknuknuk spune:
'neatza!
felicitari matza si ioana! bun venit bebicilor!
la multi ani Raducu! Sa fii sanatos si norocos!
Lia, ce mai faci? cum iti mai e sanul? Bebe Matei e OK cu Colicei?
40+ Luca Eduard
corina_s spune:
alinuk, inca nu vrea bebe sa vina?
la mine nimic nou..asteptam
m-am vazut pe prima pagina la incurajari..si parca tot nu imi vine sa cred ca bebelina poate sa vina peste cateva ore sau zile..nu stiu cand a trecut timpul
maine facem 39 sapt..asa ca schimb pentru ultima data semnatura
39+ Nadia
many_bani spune:
A nascut si Raluci, intr-o jumatate de ora de cand a ajuns la spital a nascut natural, alte detalii nu stiu.
Seara placuta.