Brum N-D 103- Bv alinuknuknuk! Hai aris, corina_s!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Citat:
citat din mesajul lui EVERYTHING11

Buna dimi!
AMR 6 zile!Brrrr!

39+
Iulia Raisa

Nu brrrr, va fi o experienta minunata, nu te speria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Citat:
citat din mesajul lui brindusa76

Felicitari noilor mamici!! Bun venit noilor bebici!!

La multi ani Raducu de Cristina!

'Neata mai pe la pranz, asa. Merci frumos Diana pt anuntul de pe prima pagina .
Pe 19 am stabilit data de cezariana, adica la 39 saptamani implinite fix dupa UM, sau 38+5 zile dupa eco. A ramas cezariana (deocamdata) pt. ca fata mea e inca in prezentatie pelviana.

N-am mai scris in ultima perioada (desi citesc ce mai scrieti pe aici) pt ca trag tare sa-mi termin lucrarile pana pe data de 15 dec. Si in perioada 15-19 decembrie vreau sa am si eu timp sa-mi aranjez cuibul si sa ma relaxez, sa intru intr-o stare, asa... asta daca fetita mea n-are de gand sa iasa mai devreme. Ceea ce nu mi-as dori neaparat.

Oooka, spuneai in capitolul trecut ca iesi cu fata numai in wrap. Voiam sa spun ca am fost inspirata pana la urma, ca n-am mai cumaparat carut cu landou. De fapt, am renuntat compelet la Stokke in favoarea lui Maclaren...... pt. putina fitza, am luat varianta juicy couture...:P ... E un carut care se lasa complet la orizontala. Si mi-a palcut la nebunie saculetul cu blanitza maro Oricum, e cel mai usor carut ever! Si cel mai usor de manevrat. So...
In plus mi-am cumparat si un wrap - pt ca si eu sunt din ce in ce mai convinsa ca o perioada o voi purta in felul asta.

35+ Anastasia

Brndusica, de unde ai luat carutul? Pune si tu niste poze cu el sau da un link

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

Wildorchid,multumesc pentru incurajari...

39+

Mergi la inceput

Emma, imi place la nebunie numele de Ioana, iar fetisoara ei...parca i un greieras...sotul meu zice ca e un copil superb! Am vazut din prima pagina ca ai nascut cu cezariana si ca aveti aproximativ 3 saptamani... Cum au decurs?

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

many, multumim de news-uri, dar cine e Raluci?...
probabil raluci b?..
oricum, felicitari, sa fie sanatosi si papaciosi!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ooka, tu ai comandat la farmacia tei?.. daca alegi sa platesti la ei la ghiseu cand iei comanda, se pot refuza din produse, daca nu-s deja platite online?.
a mai comandat cineva care stie mersul?..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Luny eu am comandat la farmacia tei online, insa am platit tot online cu cardul. Mi-au ajuns produsele a doua zi...eu una am sunt multumita de aceasta farmacie. Nu stiu insa sa iti spun despre anularea comenzii sau refuzarea produselor.

Corina, tu m-ai intrebat zilele trecute daca am fost multumita de nasterea la Medlife. Ei bine, acum am o parere completa, care din nefericire este foarte proasta. Mi-a venit factura zilele trecute si mi se pare cu mult umflata, nu inteleg ce calcule au facut ei, motiv pt care am solicitat sa vb cu un manager sapt viitoare. Plus de-asta, m-am uitat pe biletul de externare al bebelui,cu mai multa atentie si scrie ca i-au facut tratamentul intravenos doar 3 zile, apoi i l-au dat oral, in conditiile in care pe mine m-au pus sa mai stau 2 zile in plus in spital ( doar 1160 ron in plus la factura) tocmai pt a i se administra tratamentul....bineinteles ca eu am crezut ca tot intravenos i-l vor face ( intrebasem atunci cand l-a inceput, cum i se administreaza antibioticul si mi-au spus ca intravenos) .
Dr neonatolog mi-a spus ca ar dori sa mai stau 2 zile, ca sa ii faca tratamentul, daca nu e f dificil dpdv financiar...pai la cat de disperati eram noi, credeti-ma ca nici nu m-am mai gandit la bani. Ar fi putut insa, sa fie cinstita si sa imi spuna ca acele 2 zile va administra tratamentul oral , astfel dandu-mi posibilitatea de a alege intre a sta in spital, sau a-l administra acasa( chemam eu o asistenta sa ii dea pastilutele , daca eu nu ma simteam in stare). Dar, nu, ea a fost numai pe japca, de parca ar fi fost clinica ei si i-ar intra ei banii. Foarte urat din partea ei! Pe respectiva dr. o cheama Alexandra Cozinov....asta ca sa stii sa nu te lasi dusa de nas, daca nimeresti la ea.

Medicul gineco in schimb a fost de milioane, daca ar fi sa mai nasc, tot cu el as alege sa nasc, insa CLAR la o alta clinica! Voi evita pe cat posibil Medlife-ul, unde m-am simtit pur si simplu furata pe fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

walkiria
imi pare rau ca nu a fost asa cum te-ai asteptat..o sa tin minte dr
si eu tot pentru dr am ales medlife
sper sa fie bine
deci practic nu platesti la externare, ci iti trimit factura dupa, nu?

chiar vroiam sa te mai intreb daca a trebuit sa te duci in ziua programata mai devreme..eu am ceza miercuri la 10..e oare nevoie sa ma prezint mai devreme?
si nu m-a intrebat nimeni pana acum ce pachet aleg..asta se stabileste la internare si atunci iti rezerva camera?

39+ Nadia

Mergi la inceput

buna dimi! AMR 5 zile...
Walkiria, care au fost costurile totale cu nasterea la Medlife?
Mai e cineva care a nascut in Debrecen, ca sa mi spuna de costuri?

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

Buna dimineata!!!Felicitari la proaspetele mamici,pot sa va zic ca am avut o noapte un pic mai linistita,voi incerca sa pun o poza cu matei la profil....
va doresc o zi frumoasa
Fteele care era cu probleme la buricutul lui bb ati luat oximed....a dat rezultate?!

Mergi la inceput