Brum N-D 103- Bv alinuknuknuk! Hai aris, corina_s!
Raspunsuri - Pagina 8
nicoleLi spune:
neata,
noi la buricut am dat numai cu alcool si baneocin si deja s-a facut curatel si frumos, azi are o saptamana de cand a cazut
ieri am avut prima intalnire cu pediatrul, Izulet e bine, a luat 300 gr in greutate si ne-a dat voie sa incepem sa iesim afara o ora daca e frumos si jumatate de ora daca e mai urat...deci azi o sa fie prima iesire cu bebe la plimbarica...yupyyyyyy
luny spune:
neatza!
walkira, nasol cu factura aia, dar cere explicatii.. si eu am stat o noapte in plus cu Matei, dar nu mi s-a incarcat factura.. eu am platit la externare atunci, nu am asteptat atata sa-mi trimita ei factura acasa.. s-u schimbat lucrurile.. ti-ai decontat 10 mil de la CAS?.. cum ai facut cu hartiile, trimiterea de la medicul de familie cu cat timp inainte ai luat-o?
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
walkiria spune:
Corina, de pachet te intreaba inainte sa te interneze, trebuie sa fii la receptia spitalului cu o ora jumatate( eu am fost cu 2 ore). Dupa ce completezi niste formulare la receptie,mai stai de vb o data cu un medic pt a-i mai spune inca o data eventualele probleme din timpul sarcinii ( dureaza destul de putin), ii mai asculta inimioara lui bebe, iti ia tensiunea si apoi te conduc in rezerva si iti mai dau si acolo de completat un formular. De acolo vine o asistenta sa te duca in sala preoperatorie, iti pune o perfuzie( cu ser fiziologic mi-au spus) si apoi te iau in sala de operatie sa iti faca anestezia. Dupa ce iti face anestezia, iti pune sonda si mai dureaza foarte putin pana incepe sa te taie. Amortesti imediat, nici sonda nu simti cand ti-o pune.
Eu am optat pt anestezie combinata, rahi-peridurala la sfatul medicului si a fost super ok. Anestezistul ( dr Costandache parca) a fost fff dragut, rabdator si a mai stat si cu mine de vb cand a inceput dr meu sa ma taie, probabil pt a-mi mai distrage atentia ca sa nu mi se faca frica.
Iti spun sincer ca nu trebuie sa iti fie frica, nu simti absolut nimic, eu am avut emotii doar la gandul ca imi voi auzi si vedea puiutul.
Un sfat important, de care eu nu am tinut cont....sa stai cu cateterul cat mai mult, cel putin 24 h, te ajuta mult calmantele administrate pe el. Daca mai ai intrebari, cu mare placere iti raspund.
Everything, factura este de 10.500 ron , am avut pachetul silver cu un pat, am stat 2 zile in plus ( 580ron/zi) si am facut in plus niste teste metabolice la bebe ( la acest pachet aceste analize costa 860ron).
walkiria spune:
Luny faza e ca da, mi-au decontat si aia 10 mil, altfel factura era 11500 ron. Mi-am luat o trimitere de la medicul de familie cu 2 sapt inainte, ideea e sa fie din luna respectiva. Aceasta trimitere o lasi la receptia spitalului, atunci cand te pun ei sa semnezi hartii.
Citat: |
citat din mesajul lui luny neatza! walkira, nasol cu factura aia, dar cere explicatii.. si eu am stat o noapte in plus cu Matei, dar nu mi s-a incarcat factura.. eu am platit la externare atunci, nu am asteptat atata sa-mi trimita ei factura acasa.. s-u schimbat lucrurile.. ti-ai decontat 10 mil de la CAS?.. cum ai facut cu hartiile, trimiterea de la medicul de familie cu cat timp inainte ai luat-o? Iubirea mea Mufarin, bandit mic ... si iubirea a doua e pe drum Life is to precious to worry about stupid Shit! |
luny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui walkiria Luny faza e ca da, mi-au decontat si aia 10 mil, altfel factura era 11500 ron. Mi-am luat o trimitere de la medicul de familie cu 2 sapt inainte, ideea e sa fie din luna respectiva. Aceasta trimitere o lasi la receptia spitalului, atunci cand te pun ei sa semnezi hartii.
[/b] Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt mami fericita de David Andrei Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi![/purple] |
ma apuca nervii.. madam surlea mi-a spus ca trimiterea aia trebuie sa fie cu data internarii sau o zi inainte, cam asa, nu mai veche!! desi se stie clar ca orice trimitere de la medic de familie e valabila o luna!! mi se parea si mie ridicol! luni vroiam sa fac cererea la munc aptr adeverinta se salariat/asigurat, cred ca cer si trimitere de la medicul de familie.. dar ce data ti-a pus pe ea, data cand ai luat-o tu?
auzi, din socotelile tale, cam cat ar fi trebuit sa te coste nasterea, cu tot cu cele 2 zile si tratament, aproximativ?.. sunt curioasa cam cu cat crezi ca s-ar fi incarcat factura.. oricum, du-te si vorbeste acolo!
eu iau silver double, ar trebui sa ies la 53 mil daca nu intervine nimic, Doamne ajuta!!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
walkiria spune:
Luny, ar fi trebuit sa ma duca la 8320 ron ( daca iau in calcul si cele 2 zile, adica 1160, pt care am fost efectiv pacalita). La acest calcul am scazut si cei 1000 de la CASMB si 500 Ron discount de care mi-a zis acea madam Surlea ca beneficiez daca nasc pana la sf lui noiembrie ( conform promotiei pe care o au). Ei bine, pe factura nu e specificat niciun discount de acest gen.am sa cer axplicatii si pt asta, ca asa mi-a prezentat oferta acea Surlea.Concluzia e ca te imbrobodesc cu tot felul de prostii cand ti se prezinta oferta si pe parcurs, au ei grija sa nu mai tina cont de ceea ce promit , ba mai mult, cauta sa iti umfle factura la greu, chiar cu ajutorul dr neonatolog se pare.
Daca imi spunea dr. Neonato ca ii administreaza tratam oral, nu mai stateam inca. 2 zile si atunci ar fi trebuit sa ma coste 7.160 ron. Acestea au fost calculele mele, dar la ei se pare ca socoteala de acasa nu se potriveste cu a lor.
corina_s spune:
walkiria multumesc mult pentru info
cu alaptatul ai fost multumita? ti l-au adus pe bebe pentru alaptat la cerere?..sper sa imi vina si laptele..
o sa cer sa stau cat mai mult cu cateterul..am inteles ca te tine 24h la terapie intensiva si pe urma te muta in salon
eu as merge pe silver double.. si pt costuri
mi-a dat si mie surlea lista cu ce se poate face in plus pentru bebe si am vazut pachetul ala de 860 ron..
testul gratuit pentru auz cand se face?
luny tu ai facut alte teste in plus?
teoretic eu ma astept la 65 mil..daca nu intervine altceva (e cam probabil la mine sa fie nevoie si de vaccinul pt Rh..)
39+ Nadia
corina_s spune:
pai pana la urma aia 580 ron/zi sunt costurile pentru bebe cu tratament inclus?
ca daca da, atunci au mai adaugat probabil si cazarea pentru tine
39+ Nadia