Brum N-D 103- Bv alinuknuknuk! Hai aris, corina_s!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Mesaj de la Matza "A aparut si pisica mea galagioasa - Sofia Andreea - 3.25 kg si 51 cm"
Felicitari Matza2! Bine ai venit pe lume Sofia Andreea!

diana37+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

Felicitari Matza2! Bine ai venit pe lume Sofia Andrea!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

Felicitari ioana si matza
recuperare rapida si bebeii sanatosi si mancaciosi!!!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Walkiria, alcool alb de 70gr, trebuie sa ridici si sa cureti bine ca sa nu risti infectii sau alte bazaconii. Nu poate face sotul sau altcineva? Ca e de inteles ca sunt unii oameni care nu suporta, la noi sotul nu se putea uita.

Emma, se retrage buricutul si va arata normal si fara banut. Chiar daca e iesit mult in afara.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Brambu eu am folosit-o pe asta: http://www.productreview.com.au/p/lansinoh-hpa-lanolin-topical-treatment.html

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 38+ Gabriel

p-asta o caut si eu de-mi vine rau prin farmacii, plafar... nu o gasesc de nicio culoare!!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Brambu eu am folosit-o pe asta: http://www.productreview.com.au/p/lansinoh-hpa-lanolin-topical-treatment.html

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 38+ Gabriel

p-asta o caut si eu de-mi vine rau prin farmacii, plafar... nu o gasesc de nicio culoare!!

cica au la farmacia tei, poti comanda pe net :) ete aici

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Ooka sa curat cu betadina si apoi cu alcool alb? Sau alcoolul sa il pun pe o compresa sterila si sa il las acolo pana la urmatorul schimb?e ok sa il dau cu bepanthen inainte de a-i pune compresa cu alcool?

Nici al meu sot nu se poate uita, asa ca mie imi revine de facut buricutul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Ooka sa curat cu betadina si apoi cu alcool alb? Sau alcoolul sa il pun pe o compresa sterila si sa il las acolo pana la urmatorul schimb?e ok sa il dau cu bepanthen inainte de a-i pune compresa cu alcool?

Nici al meu sot nu se poate uita, asa ca mie imi revine de facut buricutul.

[/b]
Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt mami fericita de David Andrei
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi![/purple]

nu-i dai cu amandoua in acelasi timp, ori betadina ori alcool alb.. amandoua sunt dezinfectante! apoi baneocin si atat.. eu zic sa ai rabdare si sa-l mai lasi, o sa cada el singur, uite ca-s fete care spun ca a cazut buricul si mai tarziu de 3 saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Neata si o
La multi ani Radu de Cristi07! Multa sanatate, fericire..si sa o asculti pe mami, da?

diana37+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

neata!!
Felicitari Matza2!
Bine ai venit pe lume Sofia Andreea!

Mergi la inceput