Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Nu, la sarcina anterioara n-am avut greata si varsaturi in halul asta. Am vomat numai de doua ori, tin minte si in ce context, iti dai seama ca a fost pasagera treaba. Dar asta a fost acum 8 ani. Greata mi-a trecut exact in ziua in care am trecut in luna a patra. Psihic oare? Azi n-am varsat, stau cu un menthol in gura. Dar ieri era cat pe ce s-o fac de cateva ori pe cu public, din cauza unor mirosuri de nespalati.
Mult succes la DT, sa iasa impecabil!
Tinuta, ai emotii pentru amnio? Nici eu n-am solicitat parerea familiei, dealtfel nici nu conta. Mamei nici nu i-am spus ca am o problema serioasa, ar fi apucat-o instant bocitul si jalea, s-ar fi plans la toata lumea si nu m-ar fi ajutat cu absolut nimic, ba dimpotriva. Va afla la sfarsit, indiferent de rezultat. Sau daca rezultatul va fi bun, poate nici nu-i voi spune. Cu soacra mea am vorbit, dar simplu, ca si informatie. Parerea mi-a dat-o medicul, nu mai era nevoie si de alte impulsionari. Nici nu vreau ca lumea din jurul meu sa se ingrijoreze pentru mine, sa-si caute cuvintele ca sa ma incurajeze, sa se gandeasca prea mult la mine.
Ce zi frumoasa e pe aici! E senin-senin, parca ar fi luna mai. Ma face sa zambesc, parca pentru mine a rasarit soarele asta atat de placut.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neatza fetele..va poftesc la
Offf mai Deea incearca sa nu te mai stresezi, bine ca ai putut sa te programezi la acest medic vad ca toata lumea are o parere buna despre el..sper sa iti dea o veste buna..
Tinuta bafta si tie la amnio..te asteptam cu rezultate bune..nu stiu daca pulsul tau il influenteaza pe al lui bebe..
Miha felicitari pt baietel..chiar ca o sa fie odiseea fotbalistilor
totusi cred ca o sa se echilibreze balanta mai pe final..
Andreea te asteptam cu vesti bune..e normal sa ai emotii dar o sa fie bine ai sa vezi..
A Diana sa stii ca si pe mine ma intereseaza excursiile ieftine

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 17+

Mergi la inceput

Mai Ioana ai sa il simti pe bebe cand nici nu te astepti ai sa vezi..incearca sa nu te mai gandesti atat de mult la asta..eu la prima sarcina la fel l-am simtit pe la 18 sapt asa ca nu mai e mult.poate l-ai simtit deja si inca nu stii ca e el..sunt ca niste fluturasi asa de obicei mai jos de buric..al meu tocmai mi-a dat desteptarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna dimineata si tie, tigruta!
Am uitat sa-i spun Tinutei ca nici eu nu cred ca pulsul mamei influenteaza inima copilului. La sarcina anterioara eu faceam tahicardii paroxistice cu puls peste 150 batai pe minut, plus ca am si eu o problema cardiaca ce cauza aceste TPS-uri, iar baiatul e perfect. Acum am multe extrasistole, insa stiu ca nu il influenteaza pe bb. E normal sa avem pulsul mai mare in timpul sarcinii, volumul sanguin creste si inima trebuie sa faca fata acestui volum sanguin, de aceea e nevoie sa se contracte mai des. Succes!

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary09 spune:

Buna dimineata viitoare mamici,

Va mai citesc dar nu am scris niciodata, sunt o viitoare mamica de gemenei (sper din tot sufletul)... Am vazut ca nu mai e nimeni pe aici cu gemeni, dar poate ma primiti si pe mine

Amary 11+ de

Mergi la inceput

Amary bine ai venit..ma bucur ca ti-ai facut curaj sa ne scrii..iti doresc sedere cat mai placuta si mai lunga in casuta noastra alaturi de toate burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Anitta, si mie imi place pustiul de la avatar de mor, iar cand nu e asa de micsorat e mai expresiv. Il am de ceva vreme (alaturi de alta colectie de copii adorabili ).

Deea, mie nu mi-a masurat osul nazal, mi-a scris doar pe fisa ca e vizibil, dar eu cred ca, cu cat e mai mare cu atat e mai bine (lipsa lui ridica probleme).

Cat are bebe, nu e foart usor de zis. Mie mi-a facut vreo 5 masuratori diferite si in functie de aia mi-au iesit 5 varste diferite, toate mai mult sau mai putin apropiate de varsta calculata dupa CM. Dar era diferenta intre extreme si de 7 zile. La 5 cm nu e asa usor de stabilit.

Eu zic sa nu iti mai faci atatea probleme, copii s-au nascut dintotdeauna si foarte foarte rar bolnaviori. Sansele tale sunt mici mici mici si ideea de amnio mi se pare ca ti-a bagat-o in cap un medic nebun. Nu te mai gandi la asta pana mergi la Iosup si ai sa vezi ca o sa fie bine. Dar apoi o sa gasesti alte griji... Esti prea stresata, prea ingrijorata. Bucura-te de perioda asta frumoasa si de minunea ce o porti in burtica, nu mai cauta nod in papura si nu iti mai face griji si unde nu trebuie.

Tinuta, iti tinem pumnii pentru amnio. Imi cer scuze ca nu-mi mai amintesc exact de ce o faci, dar stiu ca atunci cand ne-ai zis prima data nu mi se parea motiv suficient. Dar daca asa te-ai decis, iti urez sa mearga totul bine, sa fii linistita, bebe sa nu se streseze prea tare si sunt convinsa ca ai sa vii cu vesti minunate .

Aever, multa bafta, azi e o zi mare si frumoasa. Te asteptam cu vestile bune .

Ioana, draga mea, de unde stresul asta absurd?! Daca totul e bine, de ce iti faci tu ganduri si griji ca nu ar fi? Recunosc ca fac si eu ca tine, stau uneori stana de piatra ca parca mi s-a parut ca l-am simtit pe bebe si astept sa ma conving. Inca nu am simtit nimic care sa imi dea certitudinea ca e el, doar tot felul de lucruri ciudate si fara noima prin burtica. Si recunosc ca ma ingrijorez si eu, mai ales cand aud mamicile pe aici ca pitiutii lor misca de saptamani bune... Eu cred ca gandurile astea vin de la faptul ca toata viata ni se invarte acum in jurul sarcinii. Poate ar fi bine sa mai uitam cate un pic de ea, sa ne mai reluam vechile activitati atat cat se poate, iesirile cu prietenii, lucrurile care ne placeau si ne relaxau si sa ne bucuram de viata nu sa pandim fiecare aparent motiv de ingrijorare.

Si, Ioana, ce nume ati ales?

Tigruta - ti-am trimis PM cu detalii relatv la "iefteneli".

Amary, bine ai venit cu perechea ta de puiuti. Te primim, si inca cu mult mult drag!

Diana 18+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Diana, draga mea, chiar iti multumesc, ma simt putin mai bine acum, offf gandurile astea.:) Nu inteleg de ce le am cateodata, imi este frica ...desi femeile nasc de mii de ani si nu mergeam la atea eco, si stiau ca bebelusi lor sunt bine...

Pai noi suntem cam indecisi insa ne invartim un jurul : Filip Cristian, Marc Cristian si cam atat pt moment:D.

Pupici multiiii:*

Ioana, viitoare mamica de baietel 18 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.
Deea succes la doctor, sper ca totul sa fie bine.

Miha, felicitari pentru baietel, sam cresac mare si sanatos.

Amary bine ai venit, sa ai o sarcina usoara si la termen, iar bebelasii sa fie mari si sanatosi.

Noi ieri am fost la doctor. Totul e bine, a ramas baietel si e mai mare cu 4 zile in functie de masuratori. S-a miscat mult, dar l-a lasat pe domnul doctor sa il masoare.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 19+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Diana multumesc

Mergi la inceput