Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (88)
Raspunsuri - Pagina 3
alina06st spune:
Simona, multam. N-am niciun sirop in casa, tre' sa iau! Nici Luca n-are dintisori... Am sa incep si eu cand face 8 luni (peste 12 zile ) sa i le fac cu furculita. Am mai incercat si a fost ok.
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
ailed_dota spune:
CUSCRA, mie nu-mi zici nimik?, arunca si la mine tiparul ala de copii cu ochi albastri, ca mie nu imi iese si-ti dau si eu modelul de fata..
apropo de invatatoare , eu cand am facut pedagogie la scoala mi-am adus aminte de Doamna mea care ne batea cu linia la palma cand ne dadea tot ea 8 sau 9
ailed_dota spune:
Strumph , si e mea se trage de ureche de cand cu dintii dar n-am facut legatura, nah eu m-am facut blonda cum am o scuza
scrish spune:
hello fetelor!
mada eu vreau sa ma mai dau pe placa dar naiba, chiar asta vorbeam aseara cu sotul ca daca ma doare mana in halul asta de la o simpla dezechilibrare, darmite sa pic direct in mana si cu viteza la snowboard nu stiu, mai vedem cand vine zapada daca rezist sa stau in casa cat despre cadouri nici noi pana acum nu am fost protocolari k la fel, nu aveam rabdare dar pt luca sper sa pot sa incerc treaba asta, imi aduc aminte cand eram mica noaptea de 24 imi faceam mereu planuri cum sa stau treaza sa l vad pe mosu si evident dormeam lemn iar pe 25 dim fugeam la brad cu ochii carpiti de somn, era tare frumos
simo ce norocoasa sora ta, o sa ma gandesc si eu bine la solutie
alina06st spune:
Delia, si eu am citit ca ii mananca urechile cand se pregatesc dintisorii. Cand i-am spus sotului a ras de mine. Cica sunt eu dusa...l ca e ca in bancul ala cu puricele: dupa ce i se taie picioarele, puricele nu mai aude
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
catank spune:
La multi ani mamici!La multi ani ROMANIA!!!
Va multumesc din suflet ptr vb frumoase la adresa piticii mele scumpe.
Raportez si eu o noapte neagra cu un somn lin (facind exceptie cele 2 treziri ptr titi, dar culcat la loc imediat)
Aseara am incercat sa-i dau iaurt cu alte fructe, adica nectarina si pruna din compot plus brinzica....pas...nu a vrut...In schimb acum de dimineata a mincat 120 de fructe si a adormit fara titi. Mda...zile si zile...
yvyanaMultumesc ptr info legat de banana.... eu le urasc, si I le adora Mai mult de 2 ori pe zi nici eu nu-i voi da... vad eu ...
Intrebare, intrebatoare?! In Capraru spune ca putem sa-i dam seara fructe biscuiti. Nu mi se pare o idee buna... Fructele cu laptele inainte de naniVoi ce stiti? Daca stau sa ma gindesc...si fructele din iaurt Offffffff
Pina una alta va dam tortulet la pachet...Ioana implineste astazi 8 luniteUraaaaaaaaaa Acus face 18 ani!
Aici e o vreme superba, ieri au fost 13 grade...acum vad ca e la fel... Astept sa se treazeasca...papa titi si mai intram in casa la ora 16
Pupici si o zi superba!!!
p.s.miki, te-am visat...erai in grecia...cu sora mea colege de apartament...etc, poveste lunga ca dehhh, am dormit bine, am avut timp de vise. Doamne ce visssss.......
miki1979 spune:
neata
dya, ai grija cu raguseala, e semn de laringita mai ales ca zici ca da senzatie de sufocare..vlad imi facea des laringita si e f periculoasa pt bebe pt ca ei au laringele f mic/ingust./.ma rog nu stiu eu exact, dar stiu ca e f f periculoasa...nu sta asa, mergi la doctor..noua ne dadea aerosoli cu dexa/flixotide de obicei..
scrish si pt mine cea mai mare placere de craciun, cea mai mare frumusete mi se pare noaptea de 24 cand dormi cu sufletul la gura si cu emotii imense cu gandul la dimineata urmatoare..si bucuria de dimineata, cum ne calcam pe picioare care ajunge primul la brad sa vada cadoul pe care scrie numele nostru..n-as pierde pentru nimic in lume acest obicei..
andra mea tot maraita si doarme prost, cu multe treziri..si nu papa..
pe vlad vroiam sa-l duc azi la parada dar m-am trezit prea tarziu si prietenii pe care vbroiam sa-i rog sa ne ia si pe noi deja aveau masina plina..sotul lucreaza azi, asa ca am ramas fara paradacred ca tare i-ar fi placut
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catank La multi ani mamici!La multi ani ROMANIA!!! |
Hhahahahah mesajul asta a plecat fara ca eu sa da send...sau cine stie ce am facut
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catank La multi ani mamici!La multi ani ROMANIA!!! Va multumesc din suflet ptr vb frumoase la adresa piticii mele scumpe. Raportez si eu o noapte neagra cu un somn lin (facind exceptie cele 2 treziri ptr titi, dar culcat la loc imediat) Aseara am incercat sa-i dau iaurt cu alte fructe, adica nectarina si pruna din compot plus brinzica....pas...nu a vrut...In schimb acum de dimineata a mincat 120 de fructe si a adormit fara titi. Mda...zile si zile... yvyanaMultumesc ptr info legat de banana.... eu le urasc, si I le adora Mai mult de 2 ori pe zi nici eu nu-i voi da... vad eu ... Intrebare, intrebatoare?! In Capraru spune ca putem sa-i dam seara fructe biscuiti. Nu mi se pare o idee buna... Fructele cu laptele inainte de naniVoi ce stiti? Daca stau sa ma gindesc...si fructele din iaurt Offffffff Pina una alta va dam tortulet la pachet...Ioana implineste astazi 8 luniteUraaaaaaaaaa Acus face 18 ani! Aici e o vreme superba, ieri au fost 13 grade...acum vad ca e la fel... Astept sa se treazeasca...papa titi si mai intram in casa la ora 16 Pupici si o zi superba!!! p.s.miki, te-am visat...erai in grecia...cu sora mea colege de apartament...etc, poveste lunga ca dehhh, am dormit bine, am avut timp de vise. Doamne ce visssss....... Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
hmm ce frumos..de aia sunt obosita acum..drum lung pana in grecia
cu banana nici andra mea nu accepta altfel iaurtul, desi f rar reusesc sa o pacalesc cu el simplu..dar eu ii pun o bucatica mica, cat 2-3 degete..mie nu mi se pare chiar mult..