Bucurii de sept-oct 2006 (8) Asteptand Mosii!
Raspunsuri - Pagina 3
GETY spune:
Lexi, ii dau Broncho Vaxom. I-am dat 10 zile in noiembrie si o sa-i mai dau 10 zile in decembrie, incepand cu 15.
Noi inca n-am facut bradul. Incerc sa termin curatenia generala si apoi bradul. Maria tot intreaba cand ninge. Azi dimineata m-a intrebat cand iese cu bicicleta afara? Se pare ca nu-i prea hotarata.
Roxana, ti-am mai spus ca ai cel mai frumos servici din lume?
In Iasi nu este decat un Teatru pentru copii, la care mergem in fiecare duminica.
Asa creste Maria Diana
My weight
anangel_lexi spune:
Gety, pai tocmai ca stiu ca i-ai dat diferite intaritoare pentru imunitate, de aceea ma mir ca inca mai trageti atata cu raceli, bronsite, etc. Atat bronhovaxomul cat si catina sunt fff laudate ca fiind excelente pt imunitate si totusi voi nu scapati de probleme.
Eu Mariei i-am facut catina cu miere, la 500 de grame de catina am pus 800 gr de miere. Catina am pus-o in blender, impreuna cu o lingurita de polen si vreo 15-20 de picaturi de tinctura de propolis, apoi am turnat totul in 2 borcane, am turnat mierea peste si am dat-o la frigider. Ii dadeam 3 lingurite pe zi intr-o cescuta de apa, iesea ca un sirop. Dupa ce a terminat primul borcan, am primit de la maica-mea siropul Noni, e f scump intr-adevar, dar pot spune ca nu am mai avut nicio problema cu Maria, cel putin momentan iar o sticla din aceea cum avem noi cred ca te tine 1 an. Bine, probleme nu am mai avut de cand am inceput cu catina, dar vad ca si siropul asta e f bun. Ii dam 3,5 ml pe zi, dimineata, pe stomacul gol, cu o seringa de plastic, din aceea de la Nurofen.
Am scris toate astea in ideea ca poate va ajuta si pe voi.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 34+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
lilina spune:
Lexi merci ca ai postat tratamentul de imunitate al Mariei
si noi i-am dat catina cu miere, acum i-am luat un sirop natural de catina alba si ii dam 2 lingurite de sirop amestecat cu putina apa si vad ca ii merge ok. Am citit ca e f bun pt.pofta de mancare, Vlad chiar e simandicos si lenes cand e vorba de mancat.
si inainte de asta i-am mai dat Sirop de propolis cu vit C si echinaceea de la Fitterman, a fost ok, am zis sa ii dau 1 luna catina, 1 luna propolis cu echinaceea si vit C
chiar nu a mai racit in ultima vreme si el era campion
pup Bucuriile bolnavioare
multa sanatate
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Lilina, Doamne ajuta, ce bine ca ii merge bine cu siropurile pentru imunitate! Sper sa le mearga asa tuturor Bucuriilor!
Restul fetelor, pe unde sunteti???
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
lilina spune:
Mamicile de fetite, va rog HELP
cu ce se joaca fetitele la 2 ani ?????
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
GETY spune:
Lilina, acum ti-am citit mesajul.
Sa stii ca sah si table nu joaca fetitele la 2 ani, nici eu nu-mi mai aduc aminte cu ce se juca Maria acum 3 ani, dar si la fetite, ca si la baietei, se plictisesc repejor.
M-am uitat prin pozele vechi, Maria facea puzzle-uri din lemn, avea pianul si bucataria, cu care nici acum nu se prea joaca.
Acum nu spune "nu" la papusi. Pot sa fie cat de multe.
Asa creste Maria Diana
My weight
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Lilina, din cate imi amintesc eu, pe langa masinute, pe la 2 ani fii-mea se juca cu Aqua Doodle si jucarii Playmobil 1.2.3 sau Little People. In rest nu prea imi mai aduc aminte.
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
anangel_lexi spune:
Buna dimineata!
Gety, multumesc pentru cafea, vin eu!
Aici ploua in continuare de rupe si au anuntat pt toata saptamana vijelii, vanturi puternice, etc... Si cand imi aduc aminte ce geruri si zapezi erau anul trecut pe vremea asta...
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 35+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul