Bucurii de sept-oct 2006 (8) Asteptand Mosii!
Raspunsuri - Pagina 4
Crisnemes spune:
ma inscriu si eu la o cafea.
Ieri Victor a avut serbarea si a fost prezentator. O sa pun cateva poze si un mic filmulet sa-l vedeti ce frumos a fost baiatul mamii.
Lexi - ce face burtica?
Gety- sanatate Mariei.
Lili- cred ca la orice varsta pentru o fetita e ok daca primeste papusi.
lilina spune:
Buna
gata fetele, am procurat ieri cadourile pt nepoata mea de 2 ani si fetita unor prieteni, de 6 ani, dar si pt o parte din familie si prieteni. norocul meu ca am vandut aproape toata colectia de bijuuri si am 'investit' in cadouri.
am descoperit un magazin cu jucarii deosebite, chiar am lasat ceva banuti, dar am luat o multime de cadouri
pt fetita de 2 ani un puzzle cu piese mari, animalute: mama si puiul - sunt mai multe intr-o cutie, de foarte buna calitate si deosebite ca grafica si ambalare. Nu vroiam papusi pt ca are si nu se joaca inca ... cu ele. De la anu' ii voi lua papusi. I-am mai luat o carte cu rapunzel si 3 bluzite cu imprimeuri haioase.
pt fetita de 6 ani, ca tot am vrut ceva diferit, nu clasicele jucarii, i-am luat-o pe scufita rosie marioneta (o tragi pe mana si te joci cu ea). Mi s-a parut taaaare haioasa... are si cosul in mana. I-am mai luat o coarda cu manerele de lemn - pupusele printese, un set de bijuterii de copii suuuper dulci (shame on me ca nu le-am facut eu) si un dres fin de fitze (pacat ca nu era marimea mea) roz cu inimioare. Sigur o sa ii placa. E si balerina
am mai luat din magazinul respectiv magneti cu mos craciun si om de zapada, ursuleti si alte figurine (din ceramica, foaaarte frumos lucrati si ieeftini 2-8 lei/buc)
si turta dulce austriaca, cu ciocolata si portocale - imi ploua in gura, nu mai pot. pt. family
si pt un prieten - un set de bijuterii snur de piele cu margele metalice, foarte funky
aa. si niste esarfe foarte fine si foarte frumoase si foarte ieftine, pt soacra, mama, cumnata/nasa si o prietena.
Mai raman barbati ... nu prea am imaginatie
a fost si ziua nasului/cumnatului ... oh, nu am imaginatie deloc...
V-am spus ca am 29 de sarbatoriti in luna decembrie (zile de nastere si de nume)
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Cris, felicitari lui Victor pentru serbare, abia astept pozele! Burtica e bine, multumesc, fii-mea se zbate la greu de cateva zile, nu stiu de ce, cred ca o enerveaza ca nu mai are loc pe-acolo. De azi intr-o luna am DPN.
Lilina, sa-ti fie de bine cumparaturile!
Fetele, va doresc tuturor un weekend placut! Pe mine ma asteapta smotruiala.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 35+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Nu am reusit sa termin smotrul in weekend, dar nici nu aveam cum, sunt multumita ca am reusit totusi sa fac ceva.
Ieri a nins aici, a nins un pic si azi-noapte dar cam atat, se pare ca de-acum se intorc ploile. Fii-mea abia astepta sa faca un om de zapada, va fi tare dezamagita.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 35+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
lilina spune:
holla
Lexi, nici eu nu am reusit in weekend sa termin, am avut 2 petreceri plus extracomenzi la margelit, asa ca in fiecare zi mai fac. cate putin dar nu se vede pt ca se face la loc
asta e... ramane pe vineri si sambata totul, ca de obicei
pup fetele si spor la treaba si shopping
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
anangel_lexi spune:
Lilina, spor si tie la treburi si la margelit!
Restul fetelor se pare ca sunt deja in febra pregatirilor...
Eu tot pe metereze la scarbiciu.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 36+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
anangel_lexi spune:
Salutare, haideti la , cappuccino sau ceai fierbinte! Mai luati o pauza de la smotru!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 36+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
GETY spune:
Buna ziua, mamici!
Ce mai faceti? Gata pregatirile? Gata mancarea?
Asa creste Maria Diana
My weight