Bucurii de sept-oct 2006 (8) Asteptand Mosii!
Raspunsuri - Pagina 2
anangel_lexi spune:
Off, Cris, imi pare rau de Victor! Multa sanatate!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 33+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
La multi ani cu intarziere celor care si-au serbat ziua onomastica ieri! Un gand special si un lui Nicolas de pufy si lui Rares Nicolas de princess!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 34+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
GETY spune:
Buna ziua, mamici!
Lexi, sa zicem ca suntem bine.
Maria iar s-a imbolnavit un pic la sfarsitul saptamanii trecute. De data asta cu febra.
Asa ca, am hotarat s-o mai tin acasa, ca vad ca atunci cand merge la gradi, nu-i prieste.
Acum ia antibiotic si, in sfarsit i s-a desfundat nasul.
Asa creste Maria Diana
My weight
anangel_lexi spune:
Gety, imi pare tare rau de Maria. Sper ca acum se simte mai bine! Ceea ce i-ai dat pentru imunitate nu si-a facut efectul?
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
Crisnemes spune:
Gety, sanatate Mariei.
Lexi -
Cum a trecut sf. Nicolae?
Victor si Dragos erau asa nerabdatori iar cand a venit Mosu au fost tare bucurosi, chiuiau de bucurie, pana la urma nu a contat asa mult ce a adus ci faptul ca a trecut pe la ei. Dragos a spus ca nu ia batut niciodata inima asa tare :).
lilina spune:
Cris, Mos Nicolae a venit de 3 ori la Vlad, desi nu prea merita (stiu ca ma repet, dar e tare neascultator )
asa ca a venit si acasa (jucarie + dulce), si la bunicii (carte, costum serbare, jucarie) si la gradi (carti si dulce)
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
Roxana01 spune:
sunt.... super prinsa zilele astea. dar ma bucur ca uneori pot sa ii iau si pe copii la ce fac. alaltaieri seara am fost la un specatcol superb in plazza romania, cu ai nostri din Gasca Zurli, au cantat, au dansat, s-au batut cu zapada artificiala intr-un glob, au mancat kfc (preferatul lor), s-au pozat cu zana buna si cu gasca zurli.
iar ieri am avut o petrecere cu specific de iarna in mayateka, la care au venit din nou si daria cu victor. au cantat colinde cu animatorii, au dansat, a venit din nou Mos Nicolae (de data asta in carne si oase!) si au avut atelier de turta dulce, in care au ornat turta dulce. a fost de vis. am pus poze si pe fb.
daria a avut si program de cantat in iris center cu gradinita, pe scena, asa ca am fost zilele astea foarte prinsi cu activitati extraordinar de frumoase.
gety, multa sanatate mariei!
Cris, parca victor e un nume predestinat copiilor nazdravani! :)
lili, lasa-l sa se bucure de cadouri, bucura-te si tu alaturi de el! daca citesti un comentariu scris de alta mamica Roxana pe facebook la poza alor mei curatandu-si ghetele inainte de sf nicolae vei intelege de ce spun asta...
lilina spune:
da Rox, il las, ca altfel nu-i mai puneam nimic in ghetute
chiar i-am spus ca desi e nazdravan, Mosul l-a iertat si ca trebuie sa nu-l dezamageasca data viitoare ...
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
GETY spune:
Buna dimineata, mamici!
Imi fac si eu o cu lapte, mai vrea cineva?
Sunt frumosi, nu-i asa?
Maria si-a curatat harnica cizmulitele si voia sa le puna langa geamul de la camera. Noi tot ii spuneam ca Mos Nicolae se uita pe geam si o vede si, probabil, s-a gandit ca tot pe acolo pune si cadourile.
Dimineata, uitase sa vada daca a venit Mos Nicolae. Iar dupa ce a vazut cadourile, mi-a zis: "Ti-am zis ca Mos Nicolae nu-mi aduce Nielusa"
Asa creste Maria Diana
My weight
anangel_lexi spune:
Buna dimineata!
Gety, ce scumpa a fost Maria cu replica ei! Multumim pentru cafea!
Fii-mea si-a pus cizmulitele sub brad, acolo a vrut ea sa-i lase Mos Nicolae cadourile.
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul