Sfatul batranelor (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Ia-i un kindle. Sa aiba ce citi cand NU prinde peste :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Pentru cine are nevoie de o picatura de buna dispozitie urmati exemplul meu: tocmai ce am terminat 12 visine in ciocolata cu lichioarele aferente. Douasprezece!

In.concluzie cred ca ma dus spre patu-mi incalzit electric, in speranta ca nu o sa mi se faca rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Nici al meu nu fumeaza, e de moft. Mai trage cate un trabuc pe terasa cu amicul nostru si a avut pipa in Ro, mai tragea fumuri pe balcon, din an in Paste . Dar nu e pescar, asa ca nu ma pricep...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

Pentru cine are nevoie de o picatura de buna dispozitie urmati exemplul meu: tocmai ce am terminat 12 visine in ciocolata cu lichioarele aferente. Douasprezece!

ups! mi-ai adus aminte ca mai am in frigider o jumate de cutie de bomboane cu ceva tarie-n ele. fara visine, da' alea oricum is neesentiale

in seara asta am fost la un concert de jazz in Music Club. a fost excelent!

edit: "ceva tarie"-i Teacher's merg foarte bine dupa cele 3 ginuri tonice din club, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Emma-ia-i un bilet la concertul de Craciun al lui Banica!si lui si sotiei/daca are!

sau un voucher...

Mianna...da' te dixtrezi, nu gluma!

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

30+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
am rezolvat-o intr-un fel......azi vine prietena lui si bantuim in cautare de cadouri. merci fetele

apropos de bombonae cu tarie....mama e pensionara, fosta invatatoare si intr-un an, de 8 martie a primit o cutie de astfel de bomboane. atunci avea ore dupamiaza....cutia era mareeeee. e, are ea o placere, dimineata vine o prietena la ea si beau cafeaua si ce-a zis mama, asta pe 9 martie, 'am eu niste bomboane bune'....bai frate si da-i ....o gura de cafea, o bomboana. ajung eu acasa in jurul pranzului si mama era varza, se pregatea ea in stilul ei sa se duca la ore tareeeee binedispusaaaaa.....si imi spune pe ton spasit....ai grija cu bomboanele alea, care mai erau fix 2 in cutie, ca eu m-am ametit. si iaca asa a plecat biata femeie ametita la ore, ea care nu bea

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Alra, Chestia asta cu calcatul e miscare repetitiva pentru creierul meu. Asa ca am o tanti care se ocupa.

Viviana, esti cumva din Buc? Vreau si eu o tanti care sa ma scape de calcat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

si iaca asa a plecat biata femeie ametita la ore, ea care nu bea

Mergi la inceput

Kariguld, ziceai la un alt topic 'eu fac o prajitura cu mere. in care am sa pun mai multa scortisoara si nuca.' Imi dai si mie reteta please?

Ladies, aveti ceva idei de retele light? La masa de Ajun/Craciun sigur o sa aduca mama/soacra sarmale, friptane, carnati, toba, piftie etc si sincer de cativa ani mi s-a luat de cata carne de porc bagam in noi . Asa ca fac revolutie si vreau sa gatesc light.

La aperitive ma gandeam la drob de ciuperci/ rulada de spanac si o salata (guacamole, sau ceva mai smecher, ca eternele morcov-telina, boeuf, ciuperci-pui le tot mancam). La felul principal - somon la cuptor cu legume sau alt peste somonizat - a se citi gras. La desert - mere coapte cu scortisoara, pere cu vin .

Daca aveti alte idei, shoot.

p.s. ca sa nu credeti ca sunt dusa cu capul de tot: oricum intre 25 decembrie si sa zic 7 ianuarie o sa tot mursecam la un porc de vreo 100kg, ca mama mea e carnivora rau. si la vreo 4-5 cozonaci, ca bunica face cantitati industriale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Sunt din Bucuresti.
Tanti asta a mea nu e asa tanti are vreo 35 ani.
Nu stiu daca mai are zile libere. O sa intreb.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput