Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***369***
Raspunsuri - Pagina 8
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplyana_m Oli ! Si repara linkul ala cu poze! Ilinca, ce-ai vazut cu chinezi de te-ai oripilat? Bianca, ce autocarcterizare de "biatch" ti-ai facut! Parca l-ai fi descris pe Mimi, nu degeaba aveti aceeasi zi de nastere (te pomenesti ca tot de-aia ma tot cere-si-nu-prea Anca de nevasta, ca are acceasi zi de nastere cu...Ex?)! http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Io am fost foarte sincera.
Daca si tu confirmi ca mai cunosti pe cineva la fel....
simplyana_m spune:
Anca, pe 20 martie e nascut si Ex-ul meu, ala cu care am "stat" 10 ani.
http://www.lucamic.blogspot.com/
olishka spune:
Offf Gaza...tare greu Eu pe David clar nu l-as mai duce la acea gradinita, dar el oricum nici n-ar fifacut fata la nimic de-acolo. Mi se pare tare responsabila Gaza ta, daca i se cer atatea lucruri si ea le executa. Dar mi-e si mila de ea, caci nu este normal sa se comporte asa cu un copilas de 2 ani Si nici departe de tati nu va vad, caci voi sunteti atat de uniti si inseparabili. Dar daca ar fi mult mai fericita acasa si daca tot dati o gramada de bani pe gradi (cu acesti bani ar putea tati sa va viziteze mai des) nu este mai bine sa veniti acasa? Of eu chiar nu stiu ce as alege. Tare greu mi se pare Multi pupici pentru voi
Olga, mamica lui David iepurasul si 27+
simplyana_m spune:
Ilinca, ma roade rau de tot o curiozitate morbida, CE-AI VAZUT??? (WARNING! Cumva ala cu copilul de 2 ani calcat in plina zi de mai multe masini?)
Bianca2503 spune:
Gazo, ce zici tu pare greu de inteles, dar nu contesc ca se intampla...
Io zic ca solutia Ilincai este foarte buna...bineinteles, daca se practica treaba asta cu baby-sitting-ul.
chatonel spune:
gazo, eu te inteleg foarte bine, pt ca noi sintem pe undeva la drumul de mijloc intre ce spui tu acolo si sistemul din ro.
nici aici copiii NU sint ajutati la WC, doar li se aminteste sa spele miinile. Mi s-a spus sa ii dau pantaloni pe elastic ca sa se poata descurca si asa am facut, deci sintem fara accidente pina acum. Iziz nu fzce kk la gradi, se abtine pina acasa.
Din fericire, la capitolul activitati, fac de toate si comparatia se poate opri aici.
Vezi, poate ai vreo gradi frantuzeasca pe-acolo, o fi poate mai buna??!!
Ca sfat nu am ce sa-ti dau, vooi stiti sa citariti ce cistigati/pierdeti. Dar Giza mica ar mai avea doar doua trimestre de stat la astia, apoi ar intra la scoala, nu?
Multa intelepciune va doresc si sa luati cea mai buna decizie pt toti.
Gaza22 spune:
Ah si inainte sa va ganditii la solutii, nu se poate sa chemam pe nimeni la noi acasa, nici bona, nici copii in vizita, nici etc.
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor
simplyana_m spune:
Gaza, cam asa, cu "fiecare face ce il taie capul", este sistemul Montessori, din cate stiu eu, acuma nu stiu ce afiliere are "filozofia" sistemului de-acolo, dar si mie mi se pare neglijent (in mod mai mult instinctiv, pt ca eu nu rezist sa nu ajut un copil la nevoie). In schimb am aflat si eu de la o prietena din londra cu pitic de doi ani despre practica "play-dates"-urilor, ea il ducea pe pici la Gymboree, unde puteai opta fie pt joaca libera, fie pt diverse cursuri, cu ora, cu socializare din plin, si tare mi-a placut ideea. De ce n-ai tine-o pe Gaza acasa si n-ati socializa in felul asta (eventual si cu niste cursuri)?
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gaza22 Ah si inainte sa va ganditii la solutii, nu se poate sa chemam pe nimeni la noi acasa, nici bona, nici copii in vizita, nici etc. Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor |
Beton. Adica ce sa mai zicem?
Tu ai job acolo? Daca tu ai job atunci buba.
Io, daca as fi in papucii tai si daca nu as avea job (nu stiu care e esituatia voastra acolo) as sta acasa cu copilul fara sa ma gandesc. Si as cauta niste cursuri particulare...adica azi mergem la balet, maine ne intalnim o gasca de 15 pitici, apoi mai facem inot..zic si eu in necunostinta de cauza!
chatonel spune:
ah, am uitat, mai e o solutie: daca ai o camera in plus, poti lua "une fille au pair" care sa stea cu gizulina si sa faca activitatile le care le doresti tu.