Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***369***
Raspunsuri - Pagina 10
novus spune:
Olga, am savurat pozele !! Ada a venit la calc si cand l-a vazut pe David (care nu mai e Doughie) toata s-a fastacit , apoi nu am mai scapat de ea, unde e David si cand se intalneste cu ea ??
Gaza, eu daca as fi in locul tau, as sta linistita cu Gaza acasa si am merge la diverse activitati sau ne-am gasi o prietena/prieten de varsta apropiata
Adica ma gandesc ca nici Ada nu merge la gradinita si zau ca nu se vede , stie destule si se simte bine acasa, ea zilnic in timpul saptamanii se intalneste cu prietenul ei acum ca e iarna merg o zi la el, o zi la noi iar seara intram noi in scena
Sa veniti voi in tara mi se pare dificil ca si cuplu/familie adica asa ar fi la noi daca am fi in situatia voastra, vad la Ada ce clara ii e notiunea de familie - mama + tata + copil, in viziunea ei trebuie sa fim toti impreuna ca sa fim fericiti
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
simonapro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Multumesc Simona Cum te mai simti? Olga, mamica lui David iepurasul si 27+ |
Multumesc, ma simt bine, ma deranjeaza putin cand stau in fata calculatorului mai mult timp, imi este un pic teama de vineri cand incep munca si o sa stau cate 8 ore numai la pc.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
olishka spune:
Novus mai avem un pic si ne vedem
Nici eu nu-i vad pe gazii separati...
Olga, mamica lui David iepurasul si 27+
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simonapro
Multumesc, ma simt bine, ma deranjeaza putin cand stau in fata calculatorului mai mult timp, imi este un pic teama de vineri cand incep munca si o sa stau cate 8 ore numai la pc. Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
Da, nasol tare...Sper sa-ti revii cat mai repede
Ilinca_M. spune:
No, m-ati omorat, aflu si io la varsta asta ca Goofy nu-i tot unul cu Pluto:))))) Io credeam ca-s denumiti diferit in functie de tzara (ca si mops-ul care la englezi e "pug" si la italieni "carlino";))) Dar eu mereu doar pe Pluto il aveam in cap! Acum ca m-am dumirit cu diferentza...pe Pluto il prefer! Goofy pare antipatic!:))
(va dati seama ca si io as vrea sa NU fi vazut filmuletul...pe de alta parte ma gandesc ca ba da, e bine sa se vada, sa se REACTIONEZE impotriva a asa ceva, lumea sa afle si sa stie ca printre oameni traiesc monstri si ca depinde si de noi cumva sa-i impiedicam, macar prin dezaprobare, revolta...macar in speranta ca asemenea chestii sunt exceptia, nu ca de fapt omul, cand crede ca nu e vazut (nu stiau ca sunt camere de supraveghere) e...de fapt na, vechea poveste, "homo homini lupus". Si Anca, da, intr-un fel am empatizat mai mult cu copilitza fiind apropiata de varsta lui Phiphi si numai gandul ca i s-ar putea intampla ceva rau ei ma face sa...de fapt, stiti voi...dar nu asta m-a bulversat cel mai tare, gandul ca datorita nebuniei lumii nu stii niciodata cand e pandit si copilul tau de pericole...nu, eu pur si simplu imi imaginam cu masochism, over and over, prin ce-a putut trece asa un trupshor fragil si un sufletel nevinovat...si simt ca ma umplu de ura impotriva oamenilor, oricum eram destul de mizantroapa!!:((()
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simonapro
Multumesc, ma simt bine, ma deranjeaza putin cand stau in fata calculatorului mai mult timp, imi este un pic teama de vineri cand incep munca si o sa stau cate 8 ore numai la pc. Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
Simo
Nu mai poti amana intoarcerea la birou ? sa iti mai iei concediu medical eventual ?
simonapro spune:
Novus: din pacate nu si asa am avut cateva zile in plus.Sper sa reusesc sa-mi iau pauza care mi-a recomandat-o doctorul, 10 minute la o ora.
olishka spune:
Lui david ii place foarte mult sa le ridice rochiile la papusile lui Chit si sa le priveasca fundurile
simonapro spune:
Ce haios e David
Luc cand a auzit ca merge maine in mall, mi-a zis ca o sa ia o revista cu tate goale , era vorba de revista: Zile si nopti, are reclame cu masaj, dar ce a putut el sa tina minte
Fugim la baita, noapte buna
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Lui david ii place foarte mult sa le ridice rochiile la papusile lui Chit si sa le priveasca fundurile Olga, mamica lui David iepurasul si 27+ |