Bulgarasi de ian-feb 2012! Bine ai venit Sven!(38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna dimineata!!!

LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR SI COPILASILOR CU NUMELE ANDREI, ANDREEA!!!

Am vazut si eu poze cu fetele din TM. Aveti niste burtici impresionante

Ica, merg acum la 12 sa o vizitez pe proaspata mamica si va spun impresiile dupa. Poate reusim sa ne vedem maine dimineata la targ
Ileana, Matza mie nu imi vine sa cred ca nu am deloc arsuri..La cum am avut sarcina trecuta, nici nu ma gandeam ca o sa scap acum. Oricum, din experienta trecuta stiu ca sunt arsuri care cedeaza cu lapte/ceai/medicamente, dar si arsuri care nu cedeaza la nimic... Hai, nu mai e mult, acum trebuie sa va aratati rezistenta fizica
Mady Iti trimit multi
Ghiulten Ce de bunatati ai facut ieri
iaura Diseara fac si eu prajitura. Doru e innebunit dupa bezea. Ar manca bezea si in spanac

Alina 32+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

la multi ani marie rebeca si tuturor andreelor si andreilor....si pt. faith,si ea e andreea si vad ca si altesa
mai am putin si ma duc la eco,fie ce-o fi dar sa-mi zica dr. cu precizie sexul ,desi precisa nu pot fi decat la nastere...
fetele timisorence ,frumoase burticute,ma bucur ca v-ati putut intalni si distra

alina, ce fain ca ai dat fata la balet, o sa fie o lebada gratioasa ...si eu imi doream (doresc)fetita sa o pot da la dans sau gimnastica,balet din pacate nu prea e prin apropiere dar tare fain ar fi fost...

minunea mea 34+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Dari, multumim pentru poze, am pus eu comentariu cu nick-name-urile fiecareia la una dintre poze.

Foarte faina intalnirea de aseara, ne mai putem intalni, eu de maine sunt in concediu asa ca am timp suficient. Foarte tare faza cu baieteii, eram la masa numai burtici cu bulgarasi

Despre bebe Sven nu mai stie nimeni nimic? Beatrix sunteti bine?

MTHFR C677T Homozigot
+29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui iaura21
mai am putin si ma duc la eco,fie ce-o fi dar sa-mi zica dr. cu precizie sexul ,desi precisa nu pot fi decat la nastere...

minunea mea 34+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Succes la eco!!

Alina 32+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Uitasem ceva..La multi ani, Faith26! sa ai parte de o nastere usoara si un bebe mancacios

MTHFR C677T Homozigot
+29

Mergi la inceput

carina, eu merg acum la dr. mihu ,dar am fost si la dr. muresan ,ambii mi-au spus ca e fetita cu precizie...o sa nasc sper ,cu mihu ,poate azi ne hotaram cand...
nu esti disponibila sa ne vedem azi pe la iulius ?...am vreo 2 ore la dispozitie se plimbare inainte de eco...nu stiu daca lucrezi sau pe unde stai ,dar daca ai fi disponibila ,cu mare drag...eu sunt din alba deci vin la cj odata pe luna

matzaila, ai atins un pct. sensibil pt. mine cu povestea despre tatal tau...al meu nu mai e de 6 ani...ma iubea tare mult ,imi facea toate poftele si mi-i foarte greu acum ca nu e langa mine sa se bucure si el de nepotica lui,isi dorea tare mult o nepoata si nu i-am putut indeplini dorinta cat era in viata,sper de unde este sa se bucure pt. mine si sa vegheze asupra noastra...asa ca sa ne bucuram de parintii pe care ii avem inca in viata chiar daca sunt mai bolnavi ,macar sunt langa noi/voi.

minunea mea 34+

Mergi la inceput

lexi, ma gandeam cum sa fac daca trebuie sa anunt despre nastere (bine, peste o luna dar daca e mai repede?),nu am un nr de telefon,mi-l dai pe al tau pe pm?

minunea mea 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata' si de la noi

in primul rand
La multi Ani Rebecca! si LaMulti Ani Andrei si Andreelor!
La multi ani Altesa si Faith si puiutilor din burticute!

aseara iar mi s-a fauct rau...iar transpiratii, nu mai auzeam, mi se incetosa privirea, m-a dus sotu pe cnapea mi-a deschis geamu si dai cu apa rece, Rares ma pupa intr-una...imi e frica s anu ramana copilul cu sechele

jessamin felicitari pentru rezultate bune la echo, ma duc si eu vienri..abia astept!

mady iti tin pumnii sa iesi cat mai repede si sa rezisti acolo

matza suna bine intalnirea cu canapele si cu clopotei ...mai bagam o intalnire?

ghiulten multumesc pentru linkuri...cred ca trebuie sa doarma pe partea cu pachetelele de hrisca

annesi si la mine se uita cam stramb cand le zic ca abia saptamana asta intru in 7 luni...noi sa fim sanatoase

olga esti ok? cati?

va pup si mai revin

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 26+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

buna ziua Timisoara, buna ziua toata tara

La multi ani celor care poarta numele Andrei, Andreea!!!
La multi ani sanatosi si lui fiu-meu nenascut, ca la anul pe vremea asta il sarbatorim si pe el!!
La multi ani Faith!!!

nu prea-s in apele mele azi, am avut un cosmar azi noapte ( vroiau unii sa-mi ia copilul la nastere) si nu puteam sa ma trezesc din vis, simteam ca-mi explodeaza inima..noroc cu asta mic ca l-a deranjat agitatia mea si mi-a trosnit niste picioare de a reusit sa ma scoata din cosmar..pupa mama pe el de copil salvator
freaky freaky, nu am mai patit pana acum asa ceva

azi stau linistita in pat sa se odihneasca si copchilul asta mic ca l-am stresat destul azi noapte

va

28+ cu bebe mic si scump David-Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
In priumul rand la multi ani Faith si tuturor celor care isi serbeaza onomastica azi!
Bulinutza, ai grija de tine.
Jassemine, felicitari pentru vestile bune de la eco.
I-am trimis un sms lui Beatrix si mi-a raspuns ca azi ies din spital si ca o sa ne scrie amanunte ori azi ori maine!
Iaura, imediat trimit PM.
Am fost si noi azi la doctor, aveam ceva emotii pentru ca in ultimul timp fii-mea s-a zbatut tare de tot si tot aveam senzatia ca incearca sa se intoarca si nu poate. Din fericire s-a intors si e totul bine, nu are cordonul infasurat pe nicaieri (si de asta imi era teama), are 2000 de gr, dormea de rupea, lichidul amniotic si placenta sunt ok, deci toate bune. Mai merg pe 21 decembrie.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 33+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput