Bulgarasi de ian-feb 2012! Bine ai venit Sven!(38)
Raspunsuri - Pagina 8
mady_19 spune:
hei fetelor...va pup
la multi ani celor care poarta sfantului andrei
io incerc sa rezist...nu-i usor.sper sa nu ma deprim mai tare...atmosfera de aici nu prea imi place..e apasstoare
.durerile nu prea trec...mi-e un pic teama...ma rog sa stea bebelusha cat mai mult posibil..
acu mi-a mai adaugat ceva la tratament..gynipronol,cred...si ma termina..
da palpitatii.
tremur....offff....imi face bine sa va citesc..
matza...si io sunt cu arsurile...iau vreo 3-4rennie pe zi...
32+cu
.
bulinuta27 spune:
lexi super vesti...bravo ptr pitica cuminte si grasuna
sophia nu mai baga in seama visele..eu la Rares am avut niste cosmaruri de mi se facea rau de frica...pana la urma m-am obisnuit ca am intreba sotu: bagam un film horror ceva? ...acum vad ca inca m-au sarit
am vazut pozicile la la Tm...pupici la burticutele dragute!
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 26+ cu Filip Andrei
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Matzaila_81 spune:
Iaura, imi pare rau daca te-am intristat. Tatal tau e cu siguranta langa tine mai ales in momentele astea. O sa-l simti.
Bulinuta, da, as vrea tare mult sa mai facem de o intalnire. Poate saptamana viitoare sau inainte de sarbatori sa fim mai multe in prenatal sa nu mai stam asa dupa program.
+30
anangel_lexi spune:
Am uitat sa spun ca am vazut si eu pozele de la intalnirea din Timisoara! Foarte frumoase mamicile si burticile!
Off, ma apuca jalea cand va aud vorbind de prenatal. La mine, teoretic, asta trebuia sa fie ultima saptamana de lucru, dar practic trebuie sa vin pana in ultima zi. De-aia speram sa nasc la sfarsitul lui decembrie, sa nu mai trebuiasca sa vin si in primele 2 saptamani din ianuarie. Dar vom vedea, ce-o vrea Dumnezeu. Simt insa ca incet-incet ma ajunge oboseala din urma. Sper sa rezist cu bine pana in ultima zi...
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 33+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
Alice_Elena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA FETELOR PE 12 DEcembrie ma intalnesc si eu cu anastasia in mall vitan deoarece eu merg acolo la consultatie pe langa mall daca mai e cineva prin preajma puteti sa ne anuntati. AAA da si multumesc lady pentru urare ma regasesc in ea Ca port si numele de Andreea. Alina la multi ani bebicului din burtia ca si pe el il cheama Andrei . merg acum sa-mi sun nasa si finucul sa le spun la multi ani. 34+ cu baby Rafael-Ioan |
eu stau aproape. daca ma simt bine si ma pot deplasa, vin cu placere :)
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 35+
iaura21 spune:
jassemine,lexi, felicitari pt. vesti bune de la eco si pt. bebicii grasunei
bulinuta, imi pare tare rau ca ai starile astea nasoale ,un de la mine ca sa treaca mai repede
mady, le fel si pt. tine ,multi pt. incurajare ,lasa ca acolo macar esti sub supraveghere si o sa treac atotul cu bine
matza, ma bucur cand vad si aud de tati care-si adora fiicele si ma gandesc ca si al meu era la fel
minunea mea 34+
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
Alice_Elena spune:
la multi ani sarbatoritilor zilei!!
ica, iti povestesc eu cum e la regina maria daca vrei. acolo am nascut-o pe Mara :)
chiar bine ca mi-ai amintit sa sun la banca de celule sa vbesc
Alice_Elena spune:
bulinuta, nu poti ajunge mai repede la doctor? sa nu ti se faca rau la volan vreodata...
Alice_Elena spune:
wow, deja merge acasa beatrix? inseamna ca sunt bine amandoi. asteptam vestile si pozele
carpediem spune:
In primul rand La multi ani tuturor celor care-si sarbatoresc azi ziua numelui!
Iaura, merci pt linkul cu prajitura cu bezea, o sa o incerc si eu in week-end cred, ca azi am facut salamul cu biscuiti
Azi am fost la un echo scurt, la spital, bineinteles ca am uitat sa o intreb la cate sapt sa ma programez pt morfofetala de trim 3. Pe la 31 e bine, nu? 30-32...pe aici cred.
Bebelinul meu e bine, are in jur de 900 g, IR-urile sunt bune, placenta de grad 1-2, nu prea m-a lamurit, ori 1, ori 2...dar imi zise ca e ok placenta, sa nu-mi fac griji. La morfofetala aflu mai multe, ca la spital e mereu totul pe fuga. Bineinteles ca cele 5 zile cu care este in urma nu le-a recuperat nici acum, dar nu-mi mai fac griji, macar nu a mai acumulat altele si este destul de in grafic cu masuratorile, la greutate e mai micut doar. Dar recuperam noi dupa nastere
Sanatate burticilor!
27s.
"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"
MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.
Tratament sarcina actuala: Clexane 0.6, 1 aspenter, 2 acid folic 5 mg, 2 magne B6, 2 no-spa, 1 ovul arefam 200 mg, 1 elevit, 1 cetebe 500mg, 1 capsula ulei de peste