Bulgarasi de ian-feb 2012! Bine ai venit Sven!(38)
Raspunsuri - Pagina 9
carina spune:
Salutare,
EU va anunt de la inceput ca n-am putut deloc sa dorm noaptea trecuta si de dimineata plang din orice (parca imi caut motive)
Alina: eu sunt cu site-ul lor deschis si tot nu ma hotarasc sa ma opresc. Si mi se pare ca hainutele de baietei sunt atat de draguteeeee. E foarte important pentru copii sa aiba activitate fizica de mici . Indiferent ce alege, daca merge cu placere e minunat.
Matza: Si mai lasa fanteziile cu canapele si masaje ca iar incep sa plang.
Jesamine: felicitari pentru vestile bune de la eco si pentru bebe maricel
Mady: o sa fie bine. Mie din cauza de palpitatii mi-au facut si diazepam langa gynipral.
Annesi: pe mine ma scot din sarite majoritatea care se cred experti in marimi de burti. Si mie imi spun multi ca e mare burta si l-am intrebat de medic si mi-a zis ca e absolut ok si ca marimea variaza in functie de multi factori. Pup burtica mare
Ghiulten: mama ta n-a luat demult o bataita? Spune-i ca bebe trebuie sa mai stea.
Iaura: bafta la eco! Te asteptam cu vesti bune bune despre printesa. Cand esti in Iulius? Iti trimit PM cu numarul meu.
Bulinutz: sa mergi la medic.
Lexi: felicitari si tie pentru vestile de la eco
La multi ani Faith!!
La multi ani Andreelor si Andreilor!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma 27 s
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/
danezza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anangel_lexi Buna tuturor. In priumul rand la multi ani Faith si tuturor celor care isi serbeaza onomastica azi! Bulinutza, ai grija de tine. Jassemine, felicitari pentru vestile bune de la eco. I-am trimis un sms lui Beatrix si mi-a raspuns ca azi ies din spital si ca o sa ne scrie amanunte ori azi ori maine! Iaura, imediat trimit PM. Am fost si noi azi la doctor, aveam ceva emotii pentru ca in ultimul timp fii-mea s-a zbatut tare de tot si tot aveam senzatia ca incearca sa se intoarca si nu poate. Din fericire s-a intors si e totul bine, nu are cordonul infasurat pe nicaieri (si de asta imi era teama), are 2000 de gr, dormea de rupea, lichidul amniotic si placenta sunt ok, deci toate bune. Mai merg pe 21 decembrie. de Maria Cornelia (20.09.2006) si 33+ cu Ioana Teodora Din ce in ce mai mare Perlute de domnisoara Bobuletul |
2 kg? wow ce frumos. Eu la 2 kg o sa ma declar linistita
La multi ani tuturor sarbatoritilor/sarbatoritelor de azi!
Matzaila_81 - bafta la morfo si bulinut la doctor. daca te simti rau, mergi mai devreme (daca ai posibilitatea, te rog intreaba la Tutu daca este luni, eventual pe asistenta, ms anticipat)
in 29+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
Matzaila_81 spune:
Carina, lasa ca trece si starea asta. E si din cauza oboselii si a hormonilor.
Nu poti sa mananci o ciocolatica ceva?
+30
Matzaila_81 spune:
Anangel iti impartasesc si eu stresul. Mi-e teama si mie sa nu se fi infasurat puta mea mica in cordon. Abia astept sa-l vad maine, stau cu inima cat un purice.
Bravo mogaldetei, 2000 de grame, o fetiscana in toata regula
+30
olishka spune:
Salutare dragelor!!!
Nu-mi vine sa cred caa vem un bulgaras felicitari Beatrix, ma bucur enorm de mult ca bebe Sven este bine si ca o sa mergeti asa repede acasa. Sanatate multa
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor!!!
Bun venit noilor gravidute
Mady imi pare tare rau ca esti iarasi in spital. Important este sa fie bebe bine si sa stea cat mai mult la caldurica
Bulinuta cunosc perfect starile tale. Patesc si eu cam o data la 2 saptamani asa ceva, de sperii toata casa. Noroc ca-mi trece repede. Ai mare grija!!! Pup
Alina vin si eu maine la Kidex. La ce ora mergi?
Foarte frumoasa si intalnirea de la Timisoara. Doar ca nu prea am recunoscut fetele. Mai puneti va rog inca o data linkul?
Fetele bucurestence, noi cand mai facem o intalnire?
Noi am fost intr-o minivacanta, suntem bine Un pic suparati ca la aeroport nu au lasat-o si pe Chiti sa treaca si au intors-o din drum Mai imi trebuia un act de care habar nu aveam, dar a fost greseala mea caci nu m-am interesat mai bine
M-am ingrasat f tare in aceste zile, caci am mancat multe prostii in excursie si tare frica mi-e ca pana la sfarsitul sarcinii o sa fiu iarasi maaaaaareeeee...
Olga, mamica lui David iepurasul si 27+
danezza spune:
eu nu gasesc postarea despre Beatrix si bebe Sven. Am intees eu bine, deja vin acasa? cum e micutul?
in 29+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
annesi spune:
Carina
Bulinutza, sa-i povestesti neaparat doctorului prin ce stari treci. nu e deloc normal. iti va spune el ce e cel mai bine sa faci.
Lexi, ma bucur ca ne dai vesti bune dar pe de alta parte imi pare rau ca nu ai si tu putin timp de respiro inainte de nastere. stiu ca asa e in alte tari, macar aici ne putem declara multumite cele din Ro.
Mady, fii optimista, va fi bine
Anne 33+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/
anangel_lexi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danezza eu nu gasesc postarea despre Beatrix si bebe Sven. Am intees eu bine, deja vin acasa? cum e micutul? in 29+ de fetita cu fundita Doamne ajuta! MTHFR C677 Homozigot |
Ai inteles bine. Eu i-am scris un sms lui beatrix iar ea mi-a raspuns ca azi pleaca acasa.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 33+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
dari_nanau spune:
Buna fetelor!
La multi ani Faith! Multa sanatate, o nastere usoara si un bebe sanatos!
La multi ani celor care poarta numele de Andrei si Andreea!
Fetelor din TM, dupa cum vedeti am iesit toate foarte bine in poze, nu a mai fost nevoie de photoshop.
adc, intradevar in poza pare burta maricica...doar mie mi se pare mai mica din unghiul in care o privesc . O sa ma linistesc cred saptamana viitoare cand merg sa-l vad pe bb, sper sa aibe el greutatea normala, caci restul nu conteaza.
Olga, pozele sunt in contul comun de picasaweb:
https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/IntalnireMamiciDeBulgarasiTimisoara29Noiembrie2011
O zi buna sa aveti!
Dariana +28 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)