Bulgarasi de ian-feb 2012! Bine ai venit Sven!(38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

FETELOR PE 12 DEcembrie ma intalnesc si eu cu anastasia in mall vitan deoarece eu merg acolo la consultatie pe langa mall daca mai e cineva prin preajma puteti sa ne anuntati.

AAA da si multumesc lady pentru urare ma regasesc in ea Ca port si numele de Andreea.

Alina la multi ani bebicului din burtia ca si pe el il cheama Andrei .

merg acum sa-mi sun nasa si finucul sa le spun la multi ani.

34+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Buna dimineata!

mamici din TM, foarte faine pozele, ma bucur ca v-ati distrat. cand vad ce burticute mici aveti, imi aduc aminte de toti doctorii si prietenii care ma intreaba mereu: sigur nu sunt 2?

Lady, cu intarzierea de rigoare, La multi ani pt draga ta Rebecca, sa creasca mare si sanatoasa si sa aiba parte de tot ce-i mai frumos pe lume!

De asemenea La multi ani pt toti cei care-si serbeaza azi onomastica. noi vom fi deseara la o mica petrecere cu ocazia onomasticii nepotului de 3 anisori si jumatate

Matza, si eu am mari probleme cu arsurile. eu am urmarit problema si la mine e asa: daca mananc seara tarziu si mancarea nu se digera pana adorm, am arsuri groaznice. solutia: sa pap mai devreme sau ceva mai usor seara. laptele are efect doar pe moment, dar nu ma lasa sa dorm mult linistita si ma trezesc iar cu arsuri. atunci iau un dicarbocalm, mi-a zis si medicul ca e ok. asta e cel mai slab dintre medicamentele de acest gen si e ok sa-l luam. pana la urma nici nu dureri nu e bine sa stam.

Jessamine, felicitari pt rezultatele de la eco. deci nu numai noi suntem asa de mari acum stau mai linistita.

Anne 32+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

buna dimineata,

lady, la multi ani pentru fetita ta draga!
la multi ani pentru toti andreii si andeele!
alina sa ne povestesti cum a fost nasterea prietenei tale si cum e la regina maria in spital.
matza, stii ca si eu ti-am zis ca am arsuri si reflux gasric.am in fiecare zi. deja am inceput sa ma obisnuiesc cu senzatia, dar cateodata, asa cum spui si tu imi vine sa plang de durere.stau cu laptele langa mine si daca iau o gura imi trece pe moment, apoi iar ma apuca si mai iau o gura de lapte. e groaznic. sa inteleg ca din 18 stai acasa. bravo! eu deja ma bucur de primele zile de concediu si e tare bine. chiar daca am fost ocupata, chiar daca mai fac cate ceva pt servici, tot e bine.
mady ...multa sanatate si sa ajungi cat mai repede acasa!
jesemine felicitari pt eco!
eu pe 7 dec sunt programata la eco de 32 saptamani. am emotii deja.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

am uitat sa schimb semnatura, dar s-a rezolvat intre timp
am intrat si noi in saptamana 33. sa dea DD sa mai stea putin!

Mady, ai grija de tine si profita de timpul petrecut in spital ca sa te odihnesti. sper insa sa pleci luni acasa ca sa va faceti ghetutele pt Mos Nicolae

Noi am iesit ieri in oras la o pizza iar chelnarita m-a intrebat cat mai am pana nasc. cand i-am spus ca teoretic o luna si un pic, a facut niste ochi maaaari si a zis: ma asteptam sa ziceti cateva zile (dupa dimensiunea impresionanta a burticii din dotare)
Anyway, ieri am cumparat ce mai aveam pt bagaj: pampers, tifon si vata, garmastan si cearceaf impermeabil pt mine si pt bebe. acum am cam tot, trebuie doar sa le pun in geanta. si de acum inainte, fie ce-o fi!
ca si stare generala sunt ok, ma dor insa oasele bazinului, respir tot mai greu si obosesc repede.

Anne 33+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Buna dimineata!
dari_nanau, multumim pt poze!
Intalnirea a fost super, am reusit sa ajung desi nu speram.
Putin cam cald, cum spune si Sophia, dar in rest totul a fost super. Eu cel putin nu am mai mancat demult dulce fara sa imi fie rau dupa aceea, aseara a fost o exceptie super binevenita.
Mi s-a parut foarte interesant ca toate avem baietei si ne cam lovesc in partea dreapta. In plus, suntem de marimi cam asemanatoare (ma refer la burtici). Dari, dupa cum vezi in pozele astea burtica ta nu e prea mica, asa ca stai linistita.
Si mie mi-ar face placere sa ne mai vedem.
De la stanga la dreapta in pozele in care stam in picioare suntem:
adc, lalitzuza, suzieq, sophia_m, dari_nanau

O zi buna la toata lumea!

Mami de Andra (18.02.2006) si 30 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Nu-mi sa cred ca maine schimbam prefixul maine implinim 30 de saptamani, ar trebui sa-mi fac si eu programare pentru 14 decembrie la controlul de 32 de saptamani, maica-mea continua sa ma sperie, ca mai bine m-as duce saptamina viitoare la control, sa nu mai astept pina pe 14 ca poate nasc intre timp .

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 30+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Fetelor, mai dati-mi si mie va rog linkul cu pozicile de la Timisoara.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 30+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpediem

Iaura, mi-ai facut o pofta cu prajitura ta cu mere si bezea... E greu de facut? Si eu pofteam deja la salam de biscuiti de cateva zile Maine sigur trebuie sa fac ceva dulce.
27+

"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"

MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.
Tratament sarcina actuala: Clexane 0.6, 1 aspenter, 2 acid folic 5 mg, 2 magne B6, 2 no-spa, 1 ovul arefam 200 mg, 1 elevit, 1 cetebe 500mg, 1 capsula ulei de peste

nu e greu de facut,de fapt reteta asta eu am facut-o pt. prima data ,faceam dar fara bezea,si am zis sa incerc ceva nou...ma mir si eu de mine ca nu am pus decat 13 kg. la cate dulciuri mananc...iti pot da un link cu praji ,ca nu stiu sa explic...ciudatenia e ca trebuie si praf de copt si drojdie...

http://gourmandine.ro/reteta-prajituri/prajitura-cu-mere-si-bezea/

minunea mea 34+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Ghiulten
mai termina cu nascutul tau mai devreme
ai abia 30+

in 29+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Am ajuns la birou si eu burtici de bulgarasi
Fetelor cu arsuri, e tare greu sa te lupti cu asa ceva. O sa incerc cu dicarbocalm pentru ca nu mai pot. La mine nu are efect nici daca mananc cu 4 ore inainte sa ma culc. O sa trec insa zilele astea pe supe cu pilaf si o sa cer si un pansament gastric si poate mai rezolv ceva. Sunt disperata de somn si ma doare spatele....in ultimul hal.
Dar moralul e mai ok. Maine mergem la morfofetala de trimestru trei si la care mi-am facut programare de capul meu. Abia astept sa-mi vad micutul. Am asa un sentiment ca va avea gura lui tati.... De fapt sper sa semene cu tati sa-l am langa mine mereu. Sunt foarte bucuroasa ca o sa am o particica din el. Ma intreb insa ce va mosteni puiul nostru de la fiecare. Tati e mai impulsiv si mai incapatanat, eu mai dezordonata si mai optimista. Tati a fost cu sportul eu cu pianul. Oare ce o iesi?
Nu-mi vine sa cred ca intru in prenatal, ca o sa-l am pe bebe in curand in brate. Abia astept insa sa-l vad pe tati cu el in brate. va dati seama? O sa am baietii mei Mi se inmoaie genunchii cand ma gandesc la asta.

+30

Mergi la inceput