Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 6
Alice_Elena spune:
ati avut dreptate cu adeverinta, mersi 
trebuie sa merg sa fac contractul la maternitate. alti bani alta distractie
macar imi fac reducere ca nasc tot la ei
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
35+ 
bumblebee spune:
Oana, ce aiurea.. dupa ce ca accidentul a fost din cauza lui, tot el cu gura mare si nesimtit
. Ma bucur nespus ca voi sunteti bine!! 
Noi folosim scutece normale de la Libero, accidentele sunt aproape inexistente.
Nicole, facusi testul? 
Eu sting lumina in delfinariu, sper sa se trezeasca delfinasii, dar si mamicile, maine dimineata (nu prea devreme
).
Asa cum facea Rody pe vremea cand eram gravidute. 
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
rubia spune:
Oana ce naspa,de asta mi-e si mie frica,ma gandeam la un moment dat sa pun scaunul de masina in mijlocul banchetei...bineinteles nu mai spun de nesimtit 
Alina cred ca ai vrut sa stingi lumina dar mai e cineva prin jur
... recuperez cate ceva.
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Eu sting lumina in delfinariu, sper sa se trezeasca delfinasii, dar si mamicile, maine dimineata (nu prea devreme Asa cum facea Rody pe vremea cand eram gravidute. ![]() |

Rody nu doarme inca, la ora asta de obicei va citesc sa fiu la zi, doar ca nu la final mi se inchid ochii si fug la somn...
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rubia Alina cred ca ai vrut sa stingi lumina dar mai e cineva prin jur ![]() |
si eu, si eu
tina_80 spune:
Hellooo, scriu si eu cateva cuvinte pe intuneric fara galagie, sa nu trezesc pe nimeni
Oana, Ilinca, imi pare rau de accidentele voaste. Si eu am am citit cu sufletul la gura si bine ca nu au delfinasii nimic
Paula

Si eu ma gandeam cand plec in SUA(am luat biletele si plec cu R pe 30 ian pana pe 16 martie) ca n as vrea sa i transmit starea mea de frica din avion....am inteles ca sunt pastile pt raul de avion si tb luate cu 2 zile inainte
Bublebee, spor la curatenie
R nu se trezeste noapte deloc si nici ziua nu este marait din cauza dintisorilor dar azi a fost tare ciufut, am stat numai dupa fundul lui. M am uitat in gurita lui si are toti caninii iesiti
oare sa fie durere mai mare la masele decat la canini?
I am luam somon proaspat si maine vreau sa i fac, dar nu stiu cum....oare pe gratar?
Oana, de care usi ti ai luat?
Noi am luat de la dedeman, usi din mdf de la porta door. Oare sunt bune?
Chiar azi le montau dar n am apucat sa vad nici una montata.
Sper ca in 2 sapt sa ne mutam, mai avem usile de montat(cele de int si cea de ext.), parchetul de slefuit si dat 3 maini de lac si amorsa cu varul
LA MULTI ANI DE SF. ANDREI!!! Delfinasi, mamici, tataici, frati, surori, Tuturor ce si serbeaza ziua numelui, sa traiti cu numele si sa fiti sanatosi!!!
Petrecere frumoasa!
Nb!
rodyka spune:
paula, ma bucur tare mult ca ai revenit la sentimente mai bune
, bumble si pe tine te
ca tare optimista si vesela te stiu eu
crispro, nota 10 pentru Vasi
, de fapt pentru amandoi ca sunteti niste scumpi 
eladea, eu nu mi-as putea inchipui cum e sa nu dormi noaptea, adica tot asa pe reprize. cred ca as pleca in lume pe furis 
anca, cum se impaca Maria cu Vladut?
vazut pozele cu intalnirea din Bucuresti, Natali e o scumpa frumoasa foc, Anei incepe sa-i creasca parul
si Tudorel un smecher mandru intre doua domnisoare! duminica viitoare poate reusiti sa va intalniti mai multe 
mycya, bine-ai revenit. n-am mai vazut poze cu Andruta 
bradut: eu nu de Isa imi fac griji, ci de motan!! anul trecut mi-a rupt toata beteala si tragea de globuri sa se joace
. ale noastre globuri sunt de ceva carton pictat, imi plac la nebunie (carton-carton, dar au fost scuuuumpeeee), asa ca nu-mi fac griji ca se sparg. varfarul l-am inlocuit cu o stea de plastic auriu si gata... il prind in tavan si-l pun in colt intre tv si fotoliu ![]()
am vrut sa va mai spun de Isa, cum ne musca pe toti de unde apuca -pe unii de nervi, pe altii de drag
. cum cere apa "da apa" si-mi da canita eu cu cioc. cum ma ia de mana si ma duce la laptop sa-i pun formiguinha ("mama, aida!" si incepe sa danseze
). imi place ca nu insista, daca ii pun o data melodia e ok, apoi isi cauta alta joaca! cum... si cum... offf, ce ma fac cu timpul asta?! cred ca la anul in vara o sa mai pot si eu lenevi la laptop fara nici o graba si fara sa ma ia somnul
, asa ca va pup pe fiecare in parte 

noapte buna, delfinariu 
PS: nu sting lumina, poate apare carla sau crispro catre dimineata (eu sper insa sa doarma fericite pana dimineata tarziu
)
rodyka spune:
La multi ani tuturor delfinasilor si mamicilor care azi va serbati ziua numelui - Sf. Andrei- si familiilor voastre minunate. sa va dea DD multa sanatate si viata imbelsugata