Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La multi ani, cu sanatate, bucurii si noroc:
Delfinasi frumosi si iubiti:
Andrei, delfinasul sef!
Andrei de lalala13!
Andrei de coteasca!
Andrei de imaya!
Andrei de senty_mary!
Andre de stefania_97 !

Fratiori iubiti:
Andreea de Otilia!
Andres de Aelita!
Andrei de Crissteo!

Mamici scumpe si dragi:
Andreea (eladea)!
Andreea (dragaica)!
Andreea (carla)!
Andreea (maurice)!
(sa-mi fie cu iertare, n-am vrut sa uit pe nimeni)

Va servim si noi cu o saramura de peste, niste praji (de post), un vin bun (facut de sot) si tot ce va mai pofeste inima!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

La multi ani, Andreiuti si Andreiute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!

bumble multumim de tratatie!

ochidut bine ca nu s-a intamplat nimic, cred ca ii dadeam si una in cap nesimtitului aluia!

tina la ikea sunt perdelute haioase pentru astia mici, te poti uita pe site sa vezi ce au

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neata tuturor.. Haideti sa bem o cafea impreuna...

La multi ani fericiti si cu sanatate tuturor Andreelor, Andrelor -frumoaselor noastre mamici , Andreiutilor si tuturor celor ce poarta nume derivate. Va urez o zi minunata!

Ochidut, mama ce fiori m-au trecut… Draga de tine prin ce emotii ai trecut. Multumim lui DD ca sunteti bine si ca Larisa nu s-a speriat. Pupici!
Rody, esti prea tare ca reusesti sa ne mai citesti seara. Multi pupici de la noi!
Tina, ce super ca pleci in ian in SUA. De avion ce sa zic… eu una nu am frica, incearca sa nu te grandest la rau, ci cat de mult timp scutesti si cat confort pt tine si Raducu.. De pastila nu stiu nic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

La Multi Ani Andrei si Andreea, mici si mari, pitici,mamici tatici!

paula, am prins caninii la dintisori, adica avem 8 incisivi, 2 canini si 4 premolari. o sa iasa si ceilalti 2 caninii probabil intr-o saptamana maxim. Culmea e ca la canini nu a facut nici un fel de scandal, cum a facut la restul de dintisiti.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 10 dintisori si 4 maselute
29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

La multi ani Andreiilor, Andreelor, piticuti, mamici sau tatici!

nu am facut testul pt ca ieri m-am enervat rau in Real, cand mi-au pus pampersii de la Hapy la pret de Pampers si idiotul imi explica faptul ca e 1 mil baxul d emult,ca eu sunt in urma si ca poate s-a ingrasat fi-miu. eu degeaba ii spun ca luam fix de un an pampersi intre 5 si 9 kg.
am adormit cu greu,ca strumf era agitat. la 2 s-a trezit si pana la 5 dim a urlat apoi s-a jucat. a eliminat 2 fecaloame urate de tot, dimineata la 7 pe al treilea.
am dormit de la 5 la 7.
ma tarasc, nici in picioare nu pot sta.
o sa ma duc sa imi iau testul,ca nu-i in regula cu multe.

ochidut, cred ca innebuneam si saream la gatul aluia.ai fost o doamna. bine ca nu ati patit nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

'neata, mamici!

La multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi onomastica, delfinasi, mamici, tatici fratiori si surioare!!!!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata!!
Alina, daca nu te superi preiau sarbatoritii de la tine

La multi ani, cu sanatate, bucurii si noroc:
Delfinasi frumosi si iubiti:
Andrei, delfinasul sef!
Andrei de lalala13!
Andrei de coteasca!
Andrei de imaya!
Andrei de senty_mary!
Andre de stefania_97 !
Andrei de sorina_goga!
Andrei de bumblebee!

Fratiori iubiti:
Andreea de Otilia!
Andres de Aelita!
Andrei de Crissteo!

Mamici scumpe si dragi:
Andreea (eladea)!
Andreea (dragaica)!
Andreea (carla)!
Andreea (maurice)!

Sa va dea Dumnezeu sanatate si tot binele din lume!!
Histamina, fecaloame inseamna kk?
Adriana, eu stateam ieri si-mi numaram dintii si nu-mi ieseau 10, de aceea am intrebam. Ce bine ca Rebe nu a facut urat al canini!! Imi dai si mie o raza de speranta, ca poate scapam si noi asa usor...
Nina, mai aveti un pic si va mutati!!! Cred ca de abia astepti!!! Mie nu mi-a fost rau pe avion, desi pe masina, inainte sa-mi iau carnetul de conducere vomam la fiecare 30 de km. Mie pe avion imi este frica. Dar foarte frica, edsi stiu ca este cel mai sigur mijloc de transport

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fecaloame inseamna dopuri de kk,care,daca nu se elimina pot da ocluzie(invaginatie).ele obstructioneaza colonul si se intepenesc pe undeva,in colon si de aici distractia cu durere, tipete, constipatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Neata!

Doar ce ne am trezit, nu ne am ridicat din pat.
Sunt fericita ca de 2 zile R nu mai bea lapte la ora 6-7 dimineata, in somn. Deci trecem direct la micul dejun, ca pt oameni mare

Saddie, am fost la Ikea dar toate sunt de 1,5 m x2 buc= 3 m, geamurile mele au 3,2 m si ma gandesc ca mi ar tb o perdea de 4-5 m ca sa stea mai plina la geam.

Ma gandeam sa iau 2 seturi dar n ar veni bine:d

Cristeo, si eu spun la fel ca fetele, mai ales ca ele vb din experienta. Tb. Sa fi optimista! Cu cat esti mai optimista cu atat iti ies lucrurile mai bune! Multa sanatate

Mergi la inceput