Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 8
histamina spune:
fetele,ce complicata viata aveti cu perdele, covoare.
nu-i mai bine ca mine:nici urma de perdea, nici firicel de covor, mocheta,pres?!
Cris2010 spune:
Crissteo

Ochidut, prin ce-ati trecut! Important este ca sunteti amandoua bine. Ma exaspereaza tipul asta de oameni, care dupa ce ca au gresit tot ei sunt cu gura mare.
Paula, ma bucur ca esti mai bine. Si eu cred ca starile astea sunt normale, nu poti toata viata sa radiezi de fericire si sa zambesti non stop. Te admir ca ai constientizat problema si ca incerci s-o rezolvi
.
Histamina, 

de Solnushka Natali - 13.07.2010
eladea2005 spune:
Neata dragelor!
multumesc de urari, si vreau sa urey si eu la randul meu LA MULTI ANI ANDREIUTI SI ANDREIUTE...
SA FITI SANATOSI SI FERICITI!!
Oana, doamne ce sperietura ai tras...
asta e cosmarul vietii mele...accident de masina, cu copiii in masina...Doamne pazeste-ne de rau...
ma bucur ca n-ati patit nimic...
revin! sa-mi mai pun o gura de cafea super strong...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ochidut spune:
LA MULTI ANI ANDREI SI ANDREEA!!!!!!
Listuta lui Bumblee e minunata, pt voi toti pupici si sa aveti o zi minunata!!!!
de Larisa Ioana 24.06.2010
Cris2010 spune:
Tina,
ai luat deja bilete! Sigur sunt pastilute pt copilasi pt avion, intreaba cel mai bine medicul de familie.
Cris2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui saddie alice ma uitam la ce-ai scris si ma intrebam cine-i odeta ![]() ![]() ![]() ![]() . Nah asa-mi trebuie daca m-am obisnuit sa-mi tot citesc nick-ul. |
ce tare ai fost!!!

Cris2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui histamina fetele,ce complicata viata aveti cu perdele, covoare. nu-i mai bine ca mine:nici urma de perdea, nici firicel de covor, mocheta,pres?! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
Iti dau dreptate! De un an mi-am pus si eu (din 2006 mutati) si cand ma gandesc acum sa le dau jos, du-le la curatatorie, iar pune-le
. Covoarele la fel... Fara perdele aveam ecou in casaStiu ca la tine e cu totul din alte motive
.
ochidut spune:
Tina, demult vreau sa -ti zic felicitari pt viza, mi se pare super ca plecati asa mult si cu R cu voi
. Pastilele alea fac o diferenta, mama are rau de avion si frica si alea o mai calmau. Numai ca nu imi aduc aminte daca le lua cu 2 zile inainte.
Perdele nu stiu.....eu i-am luat simple, uni pentru ca am zis ca dau culoare din cuvor, din ce i-am lipit pe pereti...... Dar am vazut ca aveau la toate astea:Brico, Praktiker, Dedeman, Hornbach - dar cam aceleasi modele. Poti incerca si Mobexpert sau Ikea, pt alte modele.
de Larisa Ioana 24.06.2010
histamina spune:
eu sunt alergica la praf rau,cu bronhospasm,asa ca nici gand de perdele, covoare,mochete.
exista lenjerii antiacarieni.sunt fff scumpe,dar merita.
nu mi le pot permite. mi-am permis doar cuvertura d epat,care e senzationala.
ma duc sa bag testul.
eladea2005 spune:
nicole, ne tii pe jar...![]()
mie fara covoare si perdele mi s-ar parea asa goala casa...![]()
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...