Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 5
ciristina_serban spune:
salutare.
si noi ne confruntam cu stare de agitatie, treziri dese si plansete prin somn. noaptea trecuta m-a tinut treaza 2 ore, si la noi e ceva f rar. tot pe seama dintilor o pun. mai nou nici in patutul ei nu mai vrea sa adoarma nicicum...ufff...grea perioada asta...
nicole, fa mama testul sa te linistesti.
programul nostru e cam asa.. trezire 10-11 , masa de dimi, apoi la 14.30 pranzul (ciorbitza) si apoi nani de la 15 la 17, cina (un fel II de regula) la 18.30 cand vine si razvan de la scoala,papam cu totii, iar culcarea e la 22-22.30 cateodata. Mie sincer imi convine programul, ca asa mai apuc sa fac si eu cate ceva dimineata, pana se trezeste ea...
mycya, te salut si te pupik . tr asteptam la povesti cand poti.
paula, si sa iesi cat mai repede din butoi. se pare ca toate trecem prin faza asta, mai devreme sau mai tarziu. e ceva normal pana la urma, imp e sa depasim momentul cat mai bine si cat mai repede. totul va fi bine, tu stii asta! te mai asteptam cu povesti si pozici cu Raul nazdravan.
oana, felicitari pentru ultimii dintoci.
vroiam sa mai zic mai multe, dar am uitat. m-a luat somnul cu laptopul in brate, pe intuneric, aci scriind.. va pupik.
adrianaBuc spune:
VA SALUTAM
INTREBARE LA MAMICI: CARE DIN MARCILE DE CHILOTEI ABSORBANTI SUNT MAI LATI - IN AFARA DE HAPPY, CA ASTIA NU NE MERG DELOC?
PUPICI
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
29+ cu
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc VA SALUTAM INTREBARE LA MAMICI: CARE DIN MARCILE DE CHILOTEI ABSORBANTI SUNT MAI LATI - IN AFARA DE HAPPY, CA ASTIA NU NE MERG DELOC? PUPICI Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute 29+ cu |
noi avem Libero...nu stiu la ce te referi cand zici lati....intre picioare? ca astia sunt destul de alti intre picioare...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ochidut spune:
No, nu am mai ajuns la doctor. ...... ca in drum spre a intrat unul in masina mea
in care eram eu la volan si Larisa bine merci in scaun.Impactul a avut loc exact in portiera din dreptul Larisei. In momentul cand am auzit busitura si am realizat ca e in dreptul Larisei pur si simplu nu am mai vazut in fata ochilor, se invartea totul cu mine..... nici nu stiu cum am apucat sa traversez 3 benzi sa parchez unde imi indica un politist de circulatie.... si sa ma dau nauca jos sa verific copilul. Larisa nu avea nimic, ba chiar a stat linistita ca avea un biscuite in mana si probabil fiind si cu geaca pe ea si prinsa fix in scaun nu a simtit asa zdruncinatura.
Deabia dupa ce am constatat ca totul e bine, copilul era chiar calm, m- am pus pe un plans de m-am oprit doar dupa jumate de ora, cand am ajuns acasa.
Iar idiotul "participant" in trafic ce imi zice: ca asa suntem noi femeile, ce ne trebuie sa ne urcam la volan, ca mai bine stateam acasa cu copilul.
Evident, nu am putut fi o doamna..... si i-am adresat niste apelative..... Bine, partea asta nu I-am Mai zis-o lui Paul.....,.. Dar nici nu va mai zic ce vocabular avea individul si ce etnie...... Asa ca I-am zis ca Nu Mai stau la nici o discutie.......
Drept pt care acum ca m- am si calmat am venit la Politie sa declar accidentul.
de Larisa Ioana 24.06.2010
crispro spune:
Ochidut, mi-a urcat tensiunea citind ce ati patit. Ma bucur ca sunteti bine, ca nu s-a speriat Larisa. Ce dobitoc e ala, nesimtitul! Ce m-a enervat
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
Am pus si eu puiul la culcare si stau si il supraveghez. Sa stiti ca e adevarat ca sunt sensibili la starea parintilor. Daca m-am calmat eu, parca si el si-a mai recuperat din buna dispozitie. Asa ma bucur!!! Si e si in plin proces de eruptie. I-a mai iesit o maseluta si se pregatesc la start caninii!!!
Oana, iar m-ai tinut cu sufletul la gura...Bine ca nu ati patit nimic si nu s-a speriat Larisa!!! Ce nenorocit de om!!!
Eu la brad ma gandeam sa iau unul de plastic si cu luminite. Mai pun niste globuri de plastic pe el si gata...nu am curaj sa iau un brad natural si mare...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
ludmila_p85 spune:
Buna seara si de la noi!!!
Sintem bine,am reusit sa ajung la zi cu cititul
Ochidut,bine ca voi sinteti ok,important ca larisa,nu s-a speriat deloc!!! Sanatate
Noi dormim fr rau noaptea,in patuc deloc,decit prima ora,apoi incepe
adrianaBuc spune:
ochidut, cred ca il calcam in picioare... Mama lor de idioti! Partea buna e ca Larisa e bine si nu a patit nimic.
andreea, ma intereseaza cat de lati sunt intre picioruse pentru ca imi trebuie pentru noapte. Rebeca e tare agitata noaptea, doarme cu picioarele in sus si cei de la pamapers dau kics la capitolul asta. Am incercat happy si nu ii merg bine, se irita la poponeata. Ziua ii pun pampers, dar noaptea imi trebuie o varianta mai lata.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 10 dintisori si 4 maselute
29+ cu
paula_m spune:
Adriana,acum ti-am vazut semnatura. Dar nu 8 dinti tb sa aiba copii? Mai sunt 4 canini si 8 masele?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
palomina spune:
Adriana, noi folosim chilotei de la Babylove si mi se par destul de lati . Mai nou fol si ziua ca nu mai sta deloc la pus pampers si astia ii pun imediat.
Ochidut, ce bine ca nu s-a intamplat nimic grav!
Histamina, ne tii pe jar cu testul ala!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010