Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 4
Alice_Elena spune:
odeta, aceeasi problema o am si eu cu Mara. eu nu stiu cand, de la 8 jumate-9 cand se trezeste ea pana la 13-13: 30 cand adoarme, ar putea sa manance si mic dejun si fructe si pranz
asa ca mananca pranzul cand se trezeste din somn si gata..
am o dilema. imi cere la maternitate adeverinta de salariat. da e valabila daca eu sunt in CIC? adica, pana la urma tot angajata lor sunt nu?
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 35+
saddie spune:
alice ma uitam la ce-ai scris si ma intrebam cine-i odeta . Nah asa-mi trebuie daca m-am obisnuit sa-mi tot citesc nick-ul.
Cu adev. e asa cum zice histamina ca cei de la servici nu-ti mai platesc acum asigurarile de sanatate. Totul e platit de stat.
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina asa e.iertare. am pus reteta,fara sa ma uit la ton.efectiv nu am observat.de obicei puric totul. gata. nu am chef de nimic. vreau concediu!!!!!!!!!!!!!!!!!mi-e dor de strumf. sa imi iau oare test? http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
Nicole, mie mi-a intarziat CM-ul o saptamana luna trecuta, m-au trecut toate caldurile, imi facusem 3 teste, toate negative... desi pana atunci nu se intamplase sa intarzie...deci paote fi si altceva decat bb...
dar, pt linistea ta, poti sa-ti faci un test...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ooana spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena odeta, aceeasi problema o am si eu cu Mara. eu nu stiu cand, de la 8 jumate-9 cand se trezeste ea pana la 13-13: 30 cand adoarme, ar putea sa manance si mic dejun si fructe si pranz asa ca mananca pranzul cand se trezeste din somn si gata.. |
SAME HERE!!!
pana la urma eu le-am inghesuit cumva
7.30-8 LP
9,30 mic dejun care contine si fructe
12:00 supa
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
pufescu spune:
buna fetelor :)
de data asta chiar ca m-ati dat disparuta...
am avut o perioada mai grea cu tati in delegatie,servici,piticanie atomica.
noi suntem bine,tot vegetarieni :).
trebuie sa ma mobilizez si eu sa ajung la doctorul de fetite, nu am mai fost de cand mi-au scos firele de la cezariana...mi-e si frica sa-mi fac papanicolau.
gata,pici vrea sa ne jucam
puiutz_mic spune:
citat din mesajul lui saddie alice ma uitam la ce-ai scris si ma intrebam cine-i odeta . Nah asa-mi trebuie daca m-am obisnuit sa-mi tot citesc nick-ul. |
eu ma intrebam cine e pe DC odeta de pe FB
multumesc de incurajari! si eu vreau sa-i mai fac niste analize lui Raducu si daca ies bine nu ma mai stresez... la 9 luni cand i-am facut analizele avea o usoata anemie, i-am dat Fe+vit. C vreo 2 luni, dar nu i-am repetat analizele ca sa vad daca s-a rezolvat cu anemia...de asta ma gandesc sa i le fac acum. numai sa termin intai cu administrarea Ca.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
histamina spune:
m-ati pus pe ganduri cu testul
e de la cerazette sigur,dar il fac.
azi am nr mai bine si sunt 7 zile.
cred ca ai mei ar face soc. nu l-au vrut nici pe Sebastian.mama mi-a tot zis sa avortez.
tati cred ca va avea nevoie de primul ajutor.
michelle1981 spune:
Eu ii mai dau fructe dupa ce se trezeste dupa amiaza, fie crud, fie in budincute.
Mandra mea s-a trezit dupa 1.5h plangand, pica de somn, dar nu mai adoarme.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
ooana spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Eu ii mai dau fructe dupa ce se trezeste dupa amiaza, fie crud, fie in budincute. Mandra mea s-a trezit dupa 1.5h plangand, pica de somn, dar nu mai adoarme. ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
experimentam si noi faze din asta, eu zic ca e de la dinti
am facut INVENTARUL avem: 8 dinti, 3 premolari si 1 colt de la premolarul no.4 + 1 colt de canin
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip