Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 3

puiutz_mic spune:
Histamina si saru'mana pentru idei de papa!!!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

ooana spune:
Hello
am facut o tura rapida de cumparaturi in dimineata asta: usi interioare + plafoniera in living....am cheltuit o avere!!! sunt gata banii, asteptam 15 decembrie
noroc ca am luat cadourile de Mos Nicolae
Nicole m-a facut sa rad replica medicului desi parca nu e de ras ai facut testul?
pna acum avem
1. ARIESENI
2. SIBIU
3. STRAJA
Ochidut, ma ocup eu de sondaje in 1 dcembrie
ca si date posibile o sa pun cele 4 weekenduri din februarie
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Aseara cam o ora a durat sa adorm copilul. |
de 2-3 zile si noi adormim foarte greu

e obosit dar parca cine stie ce actiune si e musai sa stea treaz

a adormit cu greu dupa ora 9 si dimineata la 8 era treaz
el in mod normal la 8.30 adormea si se trezea la 7.30 - dar nu ma las

citeam in supernanny ca atunci cand copiii invata sa mearga pot refuza sa adoarma seara vrand sa exerseze achizitia motorie in continuu

citat din mesajul lui bumblebee Unde votam locatia? Eu nu am fost niciodata la Straja, dar si Sibiul ne-a placut si a mai fi de vizitat si acolo.. |
pe FB din 1 decembrie

Cristeo

citat din mesajul lui palomina Fetelor, voi cum faceti cu bradul anul asta? |
am avut si eu cateva dubii pentru ca mie nu imi plac globurile de plastic si am doar de sticla...astea clar mi le-ar fi facut praf si parca ma doare sufletul ca au costat ceva bani, nu mai zic ca le-am adus din Germania la bagaj de mana

asa ca anul asta...am cumparat globuri argintii din plastic aprox.80 bucati si o sa fac bradul

joi plecam la Curtea de Arges la socrii

plus ca avem o gramada de sarbatorit: sf.Andrei e nepotelul Andrei, socrul e Nicolae + ziua de nastere a soacrei mele in 5 decembrie
1an +

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

ooana spune:
citat din mesajul lui puiutz_mic Imi este clar, lui trebuie sa-i dau pranzul la cel tarziu 12, la 13 - 13.30 cam adoarme. |
si noi suntem la fel...papa la 12-12:30 iar somn de la ora 13
cu cat intarziu mai mult e mai greu, e mai marait

citat din mesajul lui histamina salata de ton: ton, orez integral fiert, porumb, ceapa verde tocata, masline maruntite, ulei de masline, sare, zeama de lamaie |
papa piticii TON???
1an +

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2

puiutz_mic spune:
Pentru cine doreste www.okazii.ro/catalog/59707357/-costum-mos-craciun-universal-.html" target="_blank">costum mos craciun
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

ooana spune:
citat din mesajul lui histamina nu, TONUL NU. STRENG VERBOTEN! 8000 DE UNITATI DE HISTAMINA! inlocuit cu salau. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
asa DA

1an +

Noi 2

histamina spune:
asa e.iertare. am pus reteta,fara sa ma uit la ton.efectiv nu am observat.de obicei puric totul.
gata. nu am chef de nimic. vreau concediu!!!!!!!!!!!!!!!!!mi-e dor de strumf.
sa imi iau oare test?

ooana spune:
eu mi-as lua macar scapi de o grija...
1an +

Noi 2

saddie spune:
Puiutz, stai mami linistita ca Raducu e ok! Medeea acum vreo doua luni la control avea 78.5 cm si 8.950 kg, deci mai inalta si mai slaba . Acum are 9.940kg si 80 cm. In plus, IMC-ul la copii se calculeaza diferit ca se ia in consideratie si varsta.
Eu de la un an de cand i-am facut analizele si au iesit perfecte, nu ma mai stresez. Am grija sa ii dau din toate grupele de alimente tot timpul dar daca intr-o zi nu vrea nici nu ma mai agit.
Azi de ex. a mancat la micul dejun o omleta dintr-un ou si 3 masline. Pranzul il dau abia dupa ce se trezeste ca nu am nici o sansa sa manance mai devreme de 3-4 ore.