Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 12
puiutz_mic spune:
Salutare cu drag si de la noi, si LA MULTI ANI DE ZIUA NUMELUI pentru toti Andreii si Andreele noastre - delfinasi si delfinase, surioare, fratiori, mamici, tatici si bunici! 

ochidut: bine ca nu ati patit nimic nici Larisa, nici tu! Ce sperietura, Doamne! 
histamina: deci nu e cu ochisori... poate e mai bine, cel putin momentan. 
revin, fug un pic la bucatarie
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
ooana spune:
am pus supa de rosii pe foc asa ca am cateva min libere ![]()
La multi ani tuturor ce poarta numele Andrei, Andreea 
| Citat: |
| citat din mesajul lui tina_80 Si eu ma gandeam cand plec in SUA(am luat biletele si plec cu R pe 30 ian pana pe 16 martie) ca n as vrea sa i transmit starea mea de frica din avion....am inteles ca sunt pastile pt raul de avion si tb luate cu 2 zile inainte Oana, de care usi ti ai luat? |
sotul tau s-a programat la viza? sau voi plecati singuri?
usi am luat de la firma www.bellacasa.ro/Usi/Usi-Interior-Classen/cat=14" target="_blank">ASTA firma e germana si fabrica usile in Polonia sunt simple fara nici un model doar ca acum nu ma pot decide nuc? sau wenge? si mai am doar cateva ore ca azi trebuie sa dau comanda clara...voi ce culaoare ati luat??
cu www.bellacasa.ro/Usi/Tocuri/cat=36" target="_blank">TOCURI arcus si new arcus la bai
lumini?lampi?
greu gasesti ceva frumos...si daca e frumos e tareeeee scump
| citat din mesajul lui crispro noi am avut iar o noapte furtunoasa, greu a adormit, dupa 2 ore. Apoi treziri din ora in ora. Distractie maxima... No, asa-i uneori cu prunci. |
cu greu l-am adormit la ora 22

si apoi s-a trezit la: ora 24, la 3 si apoi 5 dimineata...de tot s-a trezit la 8,30
sper sa iasa o data canini astia ca tare-i mai astept
gagici, nu stiu daca mai reusesc sa intru, ma apuc de bagaje ca maine plecam asa ca va urez sa aveti un 1 Decembrie si un sfarsit de saptamana frumos, in familie sau cu prietenii!
maine pun pool-ul pe FB sa se voteze locatia si data
Edit: azi papam prima data taitei cu nuca si putin zahar brun
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
puiutz_mic spune:
Ooana, dar unde plecati? mie mi-a scapat ![]()
![]()
![]()
Nuca putem sa le dam deja?
12.08.2010
michelle1981 spune:
| citat din mesajul lui histamina nuci,alune,migdale,seminte, dupa 2 ani! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
histamina spune:
au un ffff mare potential alergen si atunci se aplica regula:decat sa faca o alergie pe care o poate avea toata viata,mai bine stau in banca mea pana la 2 ani.
puiutz_mic spune:
| citat din mesajul lui histamina au un ffff mare potential alergen si atunci se aplica regula:decat sa faca o alergie pe care o poate avea toata viata,mai bine stau in banca mea pana la 2 ani. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
pai si la 2 ani nu poate face alergie?

12.08.2010

histamina spune:
la 2,3 ani sistemul lor digestiv are alt grad de maturitate.
\sunt unii copii care au atopie.
sunt altii care pot manaca orice si nu fac nicio alergie.
depinde de mostenirea genetica, de gradul de prematuritate.
dar, in genere, e bine sa se respecte indicatiile.
tina_80 spune:
Oana, sotul nu merge cu noi in SUA, plec doar cu R
Noi, am mers pe usi wenge, ca asa am si tamplaria ext...... O sa stau mereu cu carpa in mana ca cica raman urme dar n am ce face.
Intr o poza cu Matei am zarit un perete mov si tare mult mi a placut.
Noi am mers pe pereti si pardoseala deschisa cu tamplarie int. Si ext. Inchisa
Corpuri de iluminat, nu am luat nimic, mai am din cele vechi si am sa le mai folosesc din lipsa de bani + ca astept sa ma mut, sa vad ce s ar potrivi unde nu am deloc
M am uitat acu o luna pe un site, au si magazin in Iasi, le am trimis mail ca m ar interesa un set de iluminat si cand am vazut oferta sa pic jos....680 euro

eladea2005 spune:
oana, chiar asa...unde plecati?![]()
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...

No, asa-i uneori cu prunci.