Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 11
histamina spune:
multam de sustinere.
eu sunt zombie total.
nici nu ma pot concentra.
strumf e vesel,nevoie mare.
vreau sa dorm.

Alice_Elena spune:
sau asta sau s-a trezit copilu si face ca bormasina
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
35+ 
coteasca spune:
fetele multumim de urari! va servim cu bobo, placinta cu mere, cafeluta si berica!
uram si noi
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI
, sa fie sanatosi!
pana la urma mai vine cineva in week la intalnire????
cris2010 nu mai vii???
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor
coteasca spune:
pai nu am stabilit nimic...din cate am inteles in week o sa fie timpul nasol, frig, asa ca in parc nu putem, poate ne hotaram pana vineri seara![]()
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor
maurice spune:
Buna fetelor, multumesc pentru urarile cu ocazia Sfantului Andrei, urez si eu delfinaselor/delfinasilor, si purtatorilor de nume Andrei/Andreea un La Multi Ani !din toata inima! Multa sanatate si bucurii!
Ochidut, am citit ce ai patit, groaznice clipe, ma bucur ca a fost totusi numai atat.
Eu n-am mai citit in ultimele 2 saptamani, am avut treaba multa la birou si am mai fost si plecati la roma, am calatorit singura cu Sara cu avionul, mi-a fost asa de frica, dar ea s-a comportat exemplar, mai ceva ca un om mare. S-a strambat la toti pasagerii, are ea o figura cand strange nasul si zambeste in acelasi timp, i-a mangaiat pe cei de la care vroia ceva. Iar la Roma a fost frumos, cald in miezul zilei ca primavara.
Mai fetelor, desi nu e prima data cand vad asa ceva, eu nu incetez sa ma uimesc de faptul ca mai toti strainii isi tin copiii in capul gol.Desi dimineata era frig, 10 grade, uneori mai putin,cred ca 95 la suta din toti copiii (unii bebelusi in scoica) erau cu capul gol, incaltati in ghete sau adidasi, si sosete, fara dres. Mi-am luat inima in dinti si i-am scos si eu caciula, dupa care i-am pus-o iar, dar m-am razgandit si i-am scos-o dupa putin timp. Si am facut lucrul asta de zeci de ori pe zi
Ce inseamna mentalitatea! In ultimele zile nu i-am mai pus caciula, am reusit! Si ce sa vedeti, a ramas sanatoasa tun!
Alice, eu de cand am nascut am o casa lipita de a mea, in constructie. Fara sa exagerez, s-a lucrat zi de zi, mai putin sambata si duminica, cu o pauza de 3 luni, si aproape ca nu e zi sa nu fie zgomot de bormasina, de ciocane, etc. Eu sunt cu nervii varza de un an si ceva, va dati seama, pe 4 am nascut, si pe 1 s-au apucat ei de treaba. Dar Sara, Slava Domnului, nu are probleme, au deranjat-o in cateva randuri, dar in general doarme desi uneori vibra si patul.
Daca va intalniti in bucuresti, venim si noi! Intru sa vad detalii (dar nu cred ca vin la loc de joaca din mall, nu mi-au placut niciodata, galagie, aer inchis), eu propun afara.
baby78 spune:
LA MULTI ANI DE SF. ANDREI!!! Delfinasi, mamici, tataici si tuturor ce si serbeaza ziua numelui, sa traiti cu numele si sa fiti sanatosi!!!
Iuliana mami fericita de minune
Tudor
rubia spune:
La multi ani tuturor celor ce-si serbeaza azi ziua de nume :
Citat din urarea Alinei.
"Andrei, delfinasul sef!
Andrei de lalala13!
Andrei de coteasca!
Andrei de imaya!
Andrei de senty_mary!
Andre de stefania_97 !
Fratiori iubiti:
Andreea de Otilia!
Andres de Aelita!
Andrei de Crissteo!
Mamici scumpe si dragi:
Andreea (eladea)!
Andreea (dragaica)!
Andreea (carla)!
Andreea (maurice)!"
lauri_ca spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Andrei si Andreea!
Histamina, si eu am luat cerazette cand alaptam, 2 luni nu mi-a venit deloc, apoi o luna am avut incontinuu, dar e normal, mi-a spus si dr. care mi le-a prescris dar eu am insistat sa le iau pt. ca sunt f. sigure. Daca continui cu ele trebuie sa te obisnuiesti cu dereglarile astea.