FIV cu dr Dragos Albu 50
Raspunsuri - Pagina 9
miruna1980 spune:
multumesc tuturor pt felicitari,va imbratisez cu drag
salexa,dak vor fi fetite,cu drag iti astept baieteii.........daca am baietei,tot ii astept,sa se duca impreuna la curtat....ca mai sunt fetite pe aici
alilumi spune:
maripet,
Doamne-ajuta sa fie lipiciosi! fie ca sarbatoarea Craciunului sa iti lase sub bradut un beta grasunel, in crestere!
( 7 + )
miruna1980 spune:
multa bafta fetelor care sunt in focuri,sa se faca beta mareeeeee....sa fie luna decembrie luna cadourilor pt toate femeile.....sa vina bebicii mult doriti.Doamne ajuta,astept rezultate pozitive!Pupici
angelica28 spune:
BEATRIX ,laporo ma costat 24 de milioane ,din care mi-a scazut 5 mil ca am adus trimitere de la medic si hirtie de la serv , deci am ramas in 19 milioane!
Da ,si eu zic ca sunt sanse si de natural ,dar sincer nu mai am eu rabdare ,am prea multi ani in spate in care nu am ramas absolut deloc ,si nu imi permit sa mai astept nici macar un an sa incerc natural ,asa ca merg pe fiv ,sper sa fie ok ,sa ramin si deasemenea ca nu este totul sa ramin ,sa duc la bun sfirsit sarcina !
Anastasia,Miruna ,Quiao,Alilumini,Maripet,Mareusca,Ana si pe toate fetele va pup si va multumesc pt sprijinul vostru 1
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
ali_2702 spune:
alilumi multumesc pentru urari. Sa dea Domnul sa fie lipiciosi la toate.
maripet, da eram ieri la perfuzie. Sper sa auzi vesti bune pe 16.
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maripet Buna fetele. Nu am mai intrat ieri. Am ajuns acasa pe la 4. Am dezghetat 5, dar au rezistat 4, 3 bucati cu 8 celule grad 1 si 1 6 celule tot grad 1. Acum asteptam. Pe 16 am beta. Mi-a dat tot tacamul de medicamente ca la fiv, doar ca mi-a marit doza de utrogestan la 4/zi. Apropo, nu mai stiu la ce pagina spuneati ceva ca v-a dat inlocuitor de la farmacie. Mie mi-a zis sub nici o forma sa nu iau inlocuitor. Am intrebat de ce la FET sunt sansele mai mici decat la FIV initial si mi-a spus ca embrionii congelati nu au aceeasi putere ca si cei proaspeti, dar eu zic ca e cu dus si intors. Mi-a zis ca la FIV endometrul nu este asa bun ca la FET, in schimab embrionii sunt mai buni, pe cand la FET endometrul este foarte bun ca este natural, iar embrionii sunt mai slabuti. Acum eu trag concluzia ca este cam acelasi lucru si intr-un caz si in celalalt, nu? Arabella, nu dai nici un semn de viata? Cum esti? Anastasia, te-am sunat ieri, dar probabil erai ocupata. Eram cu cracii in sus pe pereti la MEdlife si nu aveam ce face. Vroiam sa vorbim sa treaca timpul mai repede. Tu cum esti? Cine mai este in focuri? Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit Urmeaza FET1 |
Nu, Mariped, eram la cabinet la oftalmologie ca m-am procopsit cu o conjunctivita urata de vreo 2 saptamani, am tot zis ca e de la machiaj( desi in afara de rimel si creion nu prea am mai folosit in ultimul timp), ca trece cu geluri de ochi, picaturi si nu a fost asa si m-am dus sa imi dea ei trat cu antibiotic permis in sarcina.Ce mi-au dat sapt trecuta a fost apa de ploaie.
Am vazut apelul tau cum am ajuns acasa,dar era cam tarzior si n-am mai indraznit sa te sun; hai ca vb acusica, te las sa respiri cu sotiorul tau si embrionasii zilele astea 2.
Aaaa, apropo de ce ai spus, sa ai grija sa nu iti dea Arefam de la farmacie, in loc de Utrogestan, ca astia in farmacii nu stiu cum sa epuizeze mai repede stocurile, ca putini doctori recomanda si nu prea se cumpara...Deci ceri direct Utrogestan, nu Arefam, chiar dc iti explica farmacistele ca e aceeasi substanta, etc....stii povestea, ca in afara de mine, au mai patit-o si alte fete aici.
De acum alte emotii, pana pe 16..., dar acum are fata alt tonus, alta stare psihica, stii ca am vb..sunt si 4 embrionasi pusi acum si cu Doamne Doamne inainte!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
25+ cu 2
Aditza_21 spune:
Neatza fetele. Am o intrebare pentru fetele insarcinate in ceva mai multe saptamani sau la cele care au nascut deja, daca s-au intalnit cu urmatoarea situatie: sangerare vaginala destul de serioasa, dar colul sa fie lung si inchis, placentele sa fie ok, copiii ok. Sunt insarcinata in 30 sapt cu 7500 Ui/zi Fragmin, sarcina gemelara obtinuta prin FIV cu ajutorul dr. Albu.
Pana acum, in aceasta situatie m-a vazut dr. Andronescu care m-a asigurat ca sarcina este ok dar fara sa-mi dea o explicatie pentru aceste sangerari. Miercuri eram oricum programata la control la dr. Albu dar pana atunci... imi fac griji sau nu.
Multumesc si urez multa bafta tuturor.
antoemma spune:
Sora mea a avut sangerare in saptamana 30 dar i se scurtase putin si colul, desi era inchis in continuare. De atunci a stat foarte mult in pat, a facut vreo 2 saptamani tratament pentru contractii (avea contractii destul de puternice) si a nascut prin cezariana in saptamana 39, nastere programata pentru ca avea trombofilie.
Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)
Mami de 2004 si 2010
bccami spune:
Buna dimineata la toate fetitele mamici si viitoare mamici
Maripet - sarbatorile de Craciun sa-ti aduca bucuria unui beta mare si a una/doua inimioare bataioase
Anastasia, Ralu, Anna, Corry, Maruscha, Angelica, Miruna, Ali, ...toate, o imbratisare cu muuuulllttt drag.
tinuta78 spune:
Neatza,
miruna, felicitari pentru inimioare.
maruscha, mult a fost..., putin a mai ramas. Cu curaj inainte spre marea intalnire cu flacaul
maripet, bafta la clocit. Nu stiu cum e cu sansele la FET, dar parca lumimar povestea de cumnata ei care-a reusit sarcina gemelara cu FET la Albu. Crede in sansa ta. Asteptam cu interes ziua de 16.
Saptamana viitoare este grea si ptr noi, avem programata aminiocenteza,dar speram sa trecem cu bine peste emotii. Fizic ma simt excelent, parca nici n-asi fi gravida. Ma tot intreaba lumea ca-s bine.... Le raspund ca ..SPER. Nici nu stiu ce sa le spun (emotiile amniocentezei le pastram pentru noi si voi, nu i-am incarcat si pe ceilalti cu grijile noastre)
Va pup pe toate
15+