FIV cu dr Dragos Albu 50

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Bccami, merci.
Asa am zis si noi. Ori avem cele mai frumoase sarbatori pe care le-am avut vreodata ori cele mai urate.
Eu sunt bine. Am asa un fel de crampe din cand in cand. Am luat cate un No-spa si a trecut. Am marit doza de utrogestan la 4/zi si speram ca este bine pana la sfarsit.
Va pup pe toate!
Arabella , tot nu dai nici un semn?

Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

aditza, sa fie totul bine!
(desi eu sunt doar la inceput, pot spune din proprie experienta ca sangerarile astea nu afecteaza neaparat sarcina)...

cami,

tinuta, !!! suntem alaturi de tine si sa nu te sperii, dupa 30 de ani am inteles de la mamicile din jur ca nu ies analizele perfect! asta nu inseamna ca nu este totul bine!

maripet, cele mai frumoase! cele mai frumoase!!!

Doamne-ajuta tuturor!
toate doamnele!!!

( 8 + )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

ali, a ramas valabil pentru maine dimineata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Tinuta si eu am facut amniocenta datorita riscului de varsta(peste 35 de ani),nu trebuie sa iti faci griji ,riscurile sunt minore iar procedura in sine nu este grea,dureaza foarte putin ,mai grea este asteptarea pana la rezultate
Pupam fetele mamici,gravidute si viitoare gravidute

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Maripet,are dreptate Tinuta,cumnata mea a reusit la fet cu sarcina gemelara ,asa ca te asteptam cu beta mare de gemenasi...totul este posibil trebuie doar sa crezi in sansa ta
Cumnata mea a nascut deja ,insa situatia nu este una prea buna...am sa va povestesc mai tarziu , numai daca voi avea acceptul ei...
Bafta fetelor care sunt in focuri si sarcina usoara fetelor cu beta de gravidutze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

tinuta,
da, maine dimineata. noi intentionam sa plecam pe la 6 fara 15 min. sa ajungem pe la 06:30 acolo.
vorbim la tel. cum am stabilit! cumnata mea nu mai vine, pentru ca 6 luni de la nastere se implinesc in ianuarie si i s-a specificat "cel putin"...

( 8 + )

Mergi la inceput

lumimar, ai facut amniocenteza la medlife? Imi pare rau ca-s probleme la cumnata. Multa putere sa treaca peste orice ar fi rau si sa ne anunti vesti bune.

Mergi la inceput

Tinutacu dr Steriu (parca asa se numeste )am facut amnio,este ok te monitorizeaza ecografic pe durata interventiei,se face o anestezie locala cu xilina (asa cred ca se numeste)apoi operatiunea care consta in extragerea de lichid amniotic 2 seringi pt prelucrarea de informatii
Tu tot la Medlife o faci?

Mergi la inceput

Da lumimar, la medlife cu Dr Steriu o fac si eu. iti trimit un PM

Mergi la inceput

LA MULTI ANINicoletelor ,sa va aduca Mosul tot ce va doriti

Mergi la inceput