FIV cu dr Dragos Albu 50
Raspunsuri - Pagina 11
Anastasia_7 spune:
La multi ani fetelor ce poarta si numele Nicoleta!
Mariped, Lumimar, Angelica, Qiao, Cami, Ali, Ari, Tinuta, Maruscha, Pestic, Miruna va pup pe toate cu drag!
[b]Anna, ce mai faci, cum te descurci, ce iti fac fetitele?
[b]Corry, Mirela, Rammy[/b][/b], va pupa mama si pe voi, voi sunteti ocupate pana peste cap, imi imaginez asta fara prea mare dificultate
Joi am si eu urmatoarea eco, o sa va povestesc ce am facut si ce-mi fac puii.
Altceva despre mine, ca noutati, nu prea am ce spune...decat ca s-ar putea sa pun iar Clexane-ul deoparte. Cum am inceput sa-l fac, chiar si asa in doze mici, cum a inceput iar "distractia"de noapte, stiti vechea mea poveste. Sunt tot in analize, sub supraveghere.
Dr Albu mi-a dat sa iau Nifedipin Retard de 20 mg, cate 1 la 6 ore, pt contractii ca sunt dese, la fiecare jumate de ora se intareste burta si fara sa fac efort si atunci...tzusti in pat , pe stanga, ca se treaca. Am cumparat la urgenta progesteronul ala mai mult degeaba, ca acum ar fi mare nevoie sa il fac si nu pot ca ma tine Clexane-ul pe tusa...
Si legat de partea estetica, intr-o singura saptamana m-am umplut pe burta de vergeturi, scurte deocamdata, dar late cat degetul mic si muuullteee, cu toate cremele si unturile vegetale cu care ma dadeam, tot au aparut. Nu am crezut ca se poate intampla chiar asa, dar am vazut ca e adevarat, apar parca peste noapte, ca in fiecare zi imi analizam burta si nu erau pana acum cateva zile. Si ma mananca de mor, imi vine sa ma scarpin cu peria de paie,lupt cu mine sa nu dau cu unghiile nici macar asa, usor.
Cam asta e tot...
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
26+ cu 2
tinuta78 spune:
Neata si LA MULTI ANI Sarbatoritelor.
anastasia, conteaza ce este in burtica sa fie sanatosi si frumosi, cu vergeturile...asta este , ce nu face mama pentru puii ei.
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tinuta78 Neata si LA MULTI ANI Sarbatoritelor. anastasia, conteaza ce este in burtica sa fie sanatosi si frumosi, cu vergeturile...asta este , ce nu face mama pentru puii ei. |
Da, Tinuta, asa este. Va povesteam si eu voua, ca intre fete, la un ceai, ca fapt divers, ca m-am minunat cat de repede au aparut si cum s-au extins, parca peste noapte...eu chiar eram convinsa ca apar mai tarziu, dupa 30 de saptamani, de aceea si m-am mirat asa Pe langa ce au fost in spate, situatia cu vergeturile e un moft, dar cum nu am avut inainte probleme din acestea cu vergeturi, etc, la cum arata burta mea inca de pe acum plina de santulete, nu stiu cum va fi pana la nastere.
Sunt si bebeii foarte energici, nu stiu cand dorm, ca parca se joaca acolo intruna, si ziua, dar mai ales cand merg la culcare si noaptea.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
26+ cu 2
aristica spune:
anastasia ma uit cum trec saptamanile...iti urez inca 10 saptamani fara peripetii!
marusca????
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
alilumi spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor! De Mos Nicolae... va doresc sanatate si vesti bune in ghetutele sufletelor voastre!
Si, pentru ca Sfantul Nicolae este si ocrotitorul copiilor, fie ca pantecele tuturor doamnelor care aspira azi, sa rodeasca maine! Iar bebeii nostrii cei prezenti si viitori sa fie sanatosi! Pupici pentru doamne si domni luptatori!!!
( 8 + )
tinuta78 spune:
Ce frumos anastasia, abia astept sa miste si bebelinul sau bebelina mea. Vergeturile la tine apar mai devreme si pentru ca-s 2. Si pe mine ma "manca" burtica in zona in care fac clexanul si ma gandeam ca-i de la el, dar probabil se intinde pielicica.
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui aristica anastasia ma uit cum trec saptamanile...iti urez inca 10 saptamani fara peripetii! marusca???? PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite "Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !" |
Multumesc mult, mult, Ari! Eu visez la inca 11-12 saptamani...dar stii cum e cu vrabia,ea malai viseaza...tare as vrea sa duc sarcina pana pe la 37-38 saptamani, dar vad nu prea ne putem noi planifica de capul nostru nimic. Cand va vrea Doamne Doamne, sanatosi sa fie amandoi.
Parintele Arsenie Boca
26+ cu 2
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui tinuta78 Ce frumos anastasia, abia astept sa miste si bebelinul sau bebelina mea. Vergeturile la tine apar mai devreme si pentru ca-s 2. Si pe mine ma "manca" burtica in zona in care fac clexanul si ma gandeam ca-i de la el, dar probabil se intinde pielicica. |
Da,Tinuta, e minunat sentimentul.
Ai grija sa nu te scarpini, stiu ca e greu sa te abtii,dar trebuie!
Parintele Arsenie Boca
26+ cu 2
aristica spune:
anastasia - au fost momente in care visam la 2 sau 3 copii, cu diferente mici de varsta intre ei. Chiar indrazneam sa visez ca voi avea fetite si mi le imaginm mari, cum ies impreuna, cum trec prin gramatica limbii romane alaturi de mine, cum castiga locurile I la olimpiade, cum trec prin momentele de iubire simple si frumoase. Acum ma rog pentru un copil sanatos. Si stiu ca-l voi avea candva. dar ma multumesc cu unul, baiat sau fata - oricum, stiu ca va fi perfect! (modestia nu ma caracterizeaza azi, in mare zi de sarbatoare)
Ia fiecare saptamana in plus ca pe o mare realizare. C-or fi 10, c-or fi 12...fiecare gram in plus pentru fiecare copil, in parte, reprezinta o mare reusita.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
angelica28 spune:
Anastasia ,te pup iubita mea ,si eu ma tot uit la saptaminile tale cum trec ,si mi se pare ca au trecut fff repede ,dar pt tine sunt convinsa ca nu a fost asa!
Vergeturile ,nu le baga in seama ,sunt convinsa ca sotiorul tau te va iubi inzecit mai mult cind isi va tine bebei in brate ,si ca aspectul burtici tale va fi o dovada a sacrificiului tau !
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh