FIV cu dr Dragos Albu 50

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

la multi ani de mos niculae si urez celor care sunt in proceduri sa finalizeze rapid cu un tzanc sau 2, sau 3 si cele care sunt deja pregnante sa aiba sarcina usoara si copil/copii sanatosi!! :)

aristica eu sunt in pregatiri de amenajare cuib, cu tot stresul de rigoare. soacra-mea mi-a trimis rapid o femeie sa ma ajute cand a auzit de la fii'so ca am avut contractii intr-o noapte mai sa nasc...si acu' incet incet ma indrept spre liman...

joi am testul non stres si miercurea viitoare ma duc sa livrez baiatu'.

ta'su e ingrozit ca el ce se face, ca nu suntem pregatiti...acu na', pregatiti nepregatiti o creste si copilul pe langa noi intr-un fel sau altul...sanatos sa fie! :)

anastasia, eu m-am dat toata sarcina cu must*** aia :), nu dau numele complet ca nu stiu daca nu ma abat de la regulament si nu am nicio dungulita macar, sa nu-i fie de deochi...e drept ca la mine in burta e unu', la 2 se complica treaba...insa zic asa de fapt divers...iar cu clexanul nu e capat de tara daca-l raresti, tu parca ai mutatii heterozigote, nu? si mie mi-a dat liber albu sa le mai raresc, mai ales ca m-ar putea apuca travaliul oricand ... Oricum, rezista acolo sa creasca puii sa prinda puteri

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

aaa, e bine, sunteti tot doi intr-unul! credeam c-ai livrat pruncul, d-asta te chemam la apel!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

pai d-aia am si raspuns, stati voi linistite, cand o sa nasc vad eu cum fac sa aflati si voi asap

sunt curioasa ce-o face anna, cred ca e ocupata pana peste cap...

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

anastasia pup si de la mine
marushca acusi scoatem moatele

urari de bine sarbatoritilor de azi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

pupicei la toate aspirantele si gravidutele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

anastasia - au fost momente in care visam la 2 sau 3 copii, cu diferente mici de varsta intre ei. Chiar indrazneam sa visez ca voi avea fetite si mi le imaginm mari, cum ies impreuna, cum trec prin gramatica limbii romane alaturi de mine, cum castiga locurile I la olimpiade, cum trec prin momentele de iubire simple si frumoase. Acum ma rog pentru un copil sanatos. Si stiu ca-l voi avea candva. dar ma multumesc cu unul, baiat sau fata - oricum, stiu ca va fi perfect! (modestia nu ma caracterizeaza azi, in mare zi de sarbatoare)

Ia fiecare saptamana in plus ca pe o mare realizare. C-or fi 10, c-or fi 12...fiecare gram in plus pentru fiecare copil, in parte, reprezinta o mare reusita.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mai Ari, m-ai facut sa plang cum ai scris, cu mult , mult suflet.
Stii ca intr-un fel mi-ai citit si mie gandurile..? Tot asa gandeam si eu in toti anii acestia din urma, chiar si inainte de FIV, cand faceam planuri cu copilul/copiii, de mici pana cand vor fi mari, la fel cum scrii tu,ii vedeam la scoli, concursuri, etc...pana am trait pe propria piele groaza ca oricand se poate intampla ceva. Toate problemele din sarcina m-au facut sa ma gandesc doar la sanatatea lor si , cum zici tu, am obsesia saptamanilor bifate in caietel, in calendar... Ca astfel stiu ca au mai luat ceva gramutze in plus si sunt mai vigurosi.
Tot ceea ce iti doresc si tie si fetelor de aici care inca sunt in asteptare de ingerasi in burtica este ceea ce mi-am dorit si mie, va doresc sa vina Doamne Doamne cu bebei sanatosi si intelepti si ma rog pt aceasta la fel de mult cum m-am rugat pt bebelusii mei, ca tare mult si cu multe lacrimi mi i-am visat si dorit atatia ani...

Ma bucura f tare ca sunt fete luptatoare si optimiste aici, asa ma incarca acest fapt, de nu ai idee...tocmai pt ca si eu am convingerea ca tine doar de Timp si de putina asteptare, care intr-adevar, uneori devine f greu de suportat, pana ne vedem toate cu pruncii in brate. Dar mamici vom fi toate, mai devreme sau mai putin mai tarziu!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

26+ cu 2

Mergi la inceput

Mirela, pup mamica-Lider de grup! Cred ca e zarva mare acum , cu Sarbatorile,la voi in casa... Sunt bebelusii de-a buselea peste tot
Angelica, pai cum sa nu ma iubeasca omuletul?! O sa defilez cu burta goala si dupa, ca veteranii dupa razboi cu urmele ramase...sa mai glumi si noi un pic. Mai deranjanta e mancarimea care uneori devine insuportabila, asa imi vine macar sa imi ating burta, dar dc o fac, ma apuca si mai tare. Asa ca incerc sa stau cumintica.
Ce ma preocupa acum mai mult sunt saptamanile astea, ma rog din tot sufletul sa stea puii acolo cat mai mult, chiar de-o fi sa plesnesc, numai sa creasca mari...de asta ii spuneam Aristicai de 12 saptamani, ca tare m-as mai bucura sa pot ajunge la 37-38 saptamani. Sa vad ce-mi spune dr joi si apoi pe 19, ca mi-a zis ca va putea sa-mi cam aproximeze data nasterii daca reusim intre timp sa tinem in frau contractiile astea nesuferite.
Maruscha, desi tot ma uit la semnatura ta de cand era Anna in spital, acum cand am vazut "38 saptamani" am avut un deja-vu, cum eram eu la inceput de schema FIV, iar tu si Anna erati prin saptamanile 8-9 si ma minunam de voi ca erati deja in luna a doua, iar eu eram la inceput. A trecut timpul incredibil de repede, nici nu-mi vine sa cred cum a zburat..Tu, in rest, cum te simti, ai mici semne ca vrea bebe sa iasa, contractii, intepaturi, in afara de momentul cu contractia puternica de care vorbeai?
Valy, si floricele

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

26+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

anastasia mai rau, alearga, se catara si trag tot
rod, zgarie, se trag de par, arunca, se scoala de la 6 dimineata, trag cate un kk mare si apoi dai joaca si alte nebunii
peste o ora alt kk, iar dai lupte sa-i dezbrac/sterg/imbracat la loc, incaltat pus pe jos
pune scaunele, leaga le centurile, da le jucarii, dau drumul la gummy bear si incepe datul de mancare, daca le e foame sau le place ce le dau, suntem gata repede in 10 minute se infuleca intre 400-500 g de terci

asta e cum e
sa vezi balamuc cand tre sa i culc
azi se facuse 12 jumatate si ei inca dadeau din maini, sculati de la 6, cu o mica atipeala fortata de mine pe la 7

si uite ca dorm de la 7 fara si iar daca am noroc se trezesc acum, daca nuuuuu, ori la 3 noapteaaaaaaa, oriii, maine la 6 si o luam de la cap

asta ca sa stii ce o sa te astepte
sau sa dea DD sa ai niste super copilasi, care sa doarma toata noaptea, fara sa mai ceara suzete sau lapte din 3 in 3 ore ca la spital (acum nu mai e din 3 in 3 ore, dar pana acum o luna jumate asa a fost)

pup si tine te bine, eu sunt aici

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

mirela, carevasazica, asta ma asteapta peste o saptamana...chiar daca e unu'...stiu ca tot se lasa cu tambalau...pot eventual sa ma linistesc in ideea ca cel putin la inceput sta locului nu forfoteste peste tot...

eu mai am si 2 pisici si sa te tii lupte sa-i tin pe toti la distanta unii de altii :))

anastasia...pai despre simptome nu stiu ce sa zic...eu am de mult timp contractii...si astea noi tind sa fie destul de dese iar unele chiar dureroase...rar simt si intepaturi...ca sa ma "alarmez" cu adevarat ar trebui sa apara ceva dramatic...gen sa tina 3 ore in sir sau sa se rupa apa.. nush...Ideea ca sunt semne ca se apropie momentul insa cred ca va sta cumintel pana pe 14, desi ne-am temut de altceva...

a, aseara l-am simtit foarte foarte jos...mi s-a parut ciudat.

38+ cu

Mergi la inceput

Mirela, nu e de ras ce ai povestit tu, dar la cum mi-ai povestiti, am ras de m-am prapadit, ai stofa de povestitor, nu gluma...
I-am citit si lui barbatu-miu postarea ta si a facut si el niste ochi mariiiii detot, ramanand cu ochii in tavan daca si la noi va fi la fel.
La cat de agitati sunt si acum si la cum avem si noi temperamentul, tare mi-e mie ca si ai nostri vor fi tot pui de rachetzele, ca si baietzeii tai
Ai fost tare scumpa cum ai descris peisajul

Parintele Arsenie Boca

26+ cu 2

Mergi la inceput