FIV cu dr Dragos Albu 50
Raspunsuri - Pagina 13
Anastasia_7 spune:
Mirela, am uitat sa te intreb, tu pana la cate saptamani ai reusit sa duci sarcina?
De Corry tin minte ca a reusit sa o duca pana pe la 37 saptamani parca.
Incerc sa ma montez si eu psihic si sa ma agat de modele, sa va am pe voi ca reper.
Maruscha, mamica, mai ai atat de putin si iti tii in brate baietelul. Te cred ca e greu, mai ales in ultimele saptamani. Tu ti-ai mai facut testul pt streptococ beta hemolitic? Mie mi-a spus dr Albu ca prin sapt. 36 ar trebui sa il fac, teoretic vorbind, sa aiba timp sa-mi dea tratament dc iese pozitiv. Eu am antecedente cu streptococul asta, si eu si sotul, poate am noroc si iese absent. Cred ca eu o sa mi-l fac mai devreme, totusi, sa stiu din timp, in caz ca se vor grabi bebeii sa vina mai devreme.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
26+ cu 2
mirela2 spune:
anastasia pup
marushca pup
deci n am avut bafta sa se trezesca, mor, cand tre sa doarma nu dorm
i am mutat din scoici in patut, schimbat de pampers, pusi pantaloni de nani, dat laptic si somn in continuare
astia s au culcat ca trebuia sa le fac baie...hmmmm
vedem ce o iesi
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
aristica spune:
anastasia ai fost atat de incercata, incat, uneori imi vine sa-mi iau mainile, sa le pun in jurul pruncilor tai si sa stiu ca vor mai sta acolo si vor creste si vor fi sanatosi...dar am impresia ca asta-i si sentimentul tau
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
lumimar spune:
Pupam fetele dragi noua
Anastasia ai pm
Mirela ce mari s-au facut nazdravanii tai,mai au un pic si fac un an,ce repede trece timpul asta....
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
mirela2 spune:
anastasia, am dus o pana la 37
ei pe timpul sarcinei in afara de analizele uzuale la sange si ecografii, n au facut nik nik
n am vrut sa fac nici o secretie, cultura, paracultura sau alte balarii
luminar stai usor ca acum faceti si voi anul
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
Anastasia_7 spune:
Lumimar, am trimis mail acum
Mirela, deci am retinut eu bine, ai fost viteaza
Eu, totusi, cred ca o sa imi fac analizele astea mai devreme, ca nu vreau sa am surprize atunci, mai ales ca am istoric cu recidive de e-coli, streptococ si, mai nou, klebsiella..dar cred si sper si eu cu tarie sa nu iasa nimic la analize.
Angelica,
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
26+ cu 2
bccami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lumimar Maripet,are dreptate Tinuta,cumnata mea a reusit la fet cu sarcina gemelara ,asa ca te asteptam cu beta mare de gemenasi...totul este posibil trebuie doar sa crezi in sansa ta Cumnata mea a nascut deja ,insa situatia nu este una prea buna...am sa va povestesc mai tarziu , numai daca voi avea acceptul ei... Bafta fetelor care sunt in focuri si sarcina usoara fetelor cu beta de gravidutze... Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011) |
Lumimar, ne-ai dat vestea asta teribila (sincer imi pare extrem de rau) dar nu ne-ai spus si despre ce este vorba...
Fara suparare, dar te-ai gandit si la cele care au facut FET, sau care urmeaza sa faca sau care sunt insarcinate...ne putem imagina fel de fel de boli, de necazuri, de griji
Te-as ruga frumos sa nu mai spui pe forum doar jumatati de poveste si sa ne lasi pe noi sa ne chinuim cu intrebari fara raspuns
Inca odata imi pare rau pt cumnata ta si bebelusii ei, dar intelege-ne pe noi cele in focuri. pt familia cumnatei
alilumi spune:
Caaamiiiiiiiiiii,
Totul va fi bine, iubita! Nu trebuie sa te transpui in experientele celor din jur... ma refer in cele mai putin... pozitive... E foarte multa durere si suferinta pretutindeni, dar trebuie sa credem fiecare in sansa noastra, oricat de egoist si rece suna asta!
Hai, curaj! Sunt atatea exemple de FET-uri soldate cu bebei sanatosi si voiosi! Procente de sarcini cu probleme se regasesc pretutindeni: si la cele obtinute natural, si la cele prin FIV, si la inseminari... etc. etc.
Fii optimista! Pregateste-te mental pentru reusita, ca fizic sunt convinsa ca o faci! pentru sanatatea tuturor!
doamne luptatoare!
( 8 + )
Anastasia_7 spune:
Valy, eu as fi vrut sa nasc cu dr Albu, dar nu se poate ca s-au adunat f multe pe ultima suta de metri, casa in constructie, sa adunam ca furnicile pt bebei de toate, etc si l-am rugat pe dr Albu sa ne recomande dumnealui un dr cu care el colaboreaza f bine, astfel incat sa ma pot duce in continuare tot la el pt analizele, eco esentiale, dar fara sa se supere celalalt dr sau sa trebuiasca sa ma ascund..i-am spus direct adevarul. Si dumnealui ne-a spus sa mergem la d-na dr Chisleag, a nascut Corry tot cu dumneaei si ea la ea totul a decurs foarte bine, operatia, tot, a fost f atenta cu ea, cu bebeii. Faptul ca a mai nascut cineva dintre fetele de aici cu dumneaei mi-a dat si mai multa incredere ca va fi bine.
Si eu asta fac zi de zi, ii rog sa stea cuminti acolo , sa trecem de 32-34 saptamani si apoi sa dea Domnul sa mai fie cateva, numai sa prinda ei mai multa putere.
Parintele Arsenie Boca
26+ cu 2