FIV cu dr Dragos Albu 50
Raspunsuri - Pagina 14
QiaoBing spune:
ali are dreptate. si cumnata mea a rams in urma FET si am un nepotel de 4 luni, 69 cm si 7,3 kg care e sanatos tun, cumnata nu a avut nici cea mai mica problema nici in sarcina nici dupa. praslea e un copil f linistit si zambaret, m-am distrat cu el sambata si duminica - radea stirbu in hohote, ma rog daca se poate numi ras in hohote ce facea el
Ea imi tot recomanda sa ma duc la Marinescu, ca nu streseaza pacientele cu atatea analize nici in timpul schemei, nici in sarcina. Ei ii zicea ca singura grija trebuie sa fie sa stea relaxata, ca de partea medicala se ocupa el.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
lumimar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bccami
Lumimar, ne-ai dat vestea asta teribila (sincer imi pare extrem de rau) dar nu ne-ai spus si despre ce este vorba... Fara suparare, dar te-ai gandit si la cele care au facut FET, sau care urmeaza sa faca sau care sunt insarcinate...ne putem imagina fel de fel de boli, de necazuri, de griji Te-as ruga frumos sa nu mai spui pe forum doar jumatati de poveste si sa ne lasi pe noi sa ne chinuim cu intrebari fara raspuns Inca odata imi pare rau pt cumnata ta si bebelusii ei, dar intelege-ne pe noi cele in focuri. pt familia cumnatei - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G Heterozigote |
Asa ca nu ai de ce sa-ti faci probleme,curaj maxim,fara emotii,fara stress si totul va fi bine si mii de scuze daca am creeat neplaceri,nu m-am gandit nici o secunda la treaba asta...
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
bccami spune:
M-am mai linistit...
Sunt destul de puternica dar nu stiu ce am, ca am cam cazut in butoiul cu pesimism si in ultimul timp numai negativ gandesc ...ca daca nu stiu ce si nu stiu cum...
Citesc, vad, aud de fel de fel de boli...ca o iau razna
Am o sumedenie de intrebari si nu stiu pe cine sa intreb, cine sa ma lamureasca...
Sunt intr-o perioada de depresie
Nu mai stiu de cand nu am mai gandit pozitiv si nu am mai ras din tot sufletul sau sa fiu linistita sufleteste (nici macar pe timpul sarcinii nu am putut fi)
Imi cer mii de scuze si sper sa ma intelegeti
Anastasia_7 spune:
Cami, puiule, sunt sigura ca Lumimar nu a avut nici o intentie sa transmita ganduri negative la nimeni,e proaspata nenorocirea din familia ei, ea e si foarte sensibila si, intr-adevar, e mare tristete, si pt ca aici fiecare povesteste , vorbeste liber, a spus si ea ce s-a intamplat.
O sa povesteasca Lumimar mai departe si poate e mai buna asteptarea aceasta si vine si o veste frumoasa.
Te inteleg perfect ca te doare orice veste urata, eu cel putin eram foarte, foarte prapastioasa si orice gand, veste urata ma dobora,doar m-ai cunoscut, si in schema de FIV si dupa, cand au aparut probleme in sarcina, dar, cum a spus bine si Alilumi, fiecare are cazul ei, problemele ei din cauza carora intampina probleme. Tu trebuie sa crezi in steaua ta, sunt atatea cazuri cu FET-uri reusite, uneori nu reuseste FIV-ul si reuseste FET-ul,tot felul de situatii, nu te incarca cu ganduri care sa te doboare tocmai acum, cand ai nevoie de toata forta din lume. Ai uitat cand ma imbarbatai tu pe mine?
Mariped, dragalasa de ea, imi povestea azi o situatie similara cu ce a citit ea pe net( scuza-ma, fetita, ca divulg, dar cere situatia) si acelasi lucru i l-am spus si ei, sa ramana detasata si sa creada in ea si in sansa ei.
Uite, Mariped, mititica, asteapta si ea cu sufletul la gura pana saptamana viitoare,apoi urmeaza Angelica, tu, Qiao, Aristica, Pestic.
Vorbesc cu sufletul si din suflet acum, poate pare ciudat ca tocmai eu m-am gasit sa vorbesc, cand oarecum sunt cu "sacii in caruta", dar nu vorbesc de pe pozitia asta, de femeie "deja" gravida. Credeti-ma ca si pt mine fiecare zi e o lupta, fiecare saptamana castigata e un mare castig, o mare victorie, pana si acum stau cu un mare stres, emotii, stau numai in casa,la pat, fetele cu care vb la telefon stiu asta, ies f rar din casa si doar la consultatii la dr, ca nu prea mai pot, ca fac contractii la fiecare 15-30 minute fara sa fac nimic, dar stiu ca nu am voie sa disper si trebuie sa fiu puternica pt bebei.
Iar tu trebuie sa fii puternica pt bebeii tai, cand vor veni in burtica. Nu te mai gandi la nimic altceva. Iar aici doar ne sfatuim si vorbim ca intre prietene, suntem toate una alaturi de alta.
Cand o sa raspunda Lumimar, o sa vezi ca nu are legatura cazul cumnatei ei cu nimic din cazurile ns de aici, mai mult chiar, cu al meu se poate potrivi, dintr-un anumit punct de vedere, al riscului.
Va pup tare pe amandoua, Cami si Lumimar , sa nu va necajiti si sa va suparati acum de Sarbatori, ca vin cu gasca de flacai mititei cu o varguta din ciocolata delicioasa, sa va indulcesc.
M-am intins in vorbe ca o zi de post, scuzati-ma , dar v-am zis, dc stau numai in casa si mai mult la pat, mai vorbesc si eu cu voi pe indelete.
Va pup pe toate!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
26+ cu 2
Anastasia_7 spune:
Ei, na!!!! Cat m-am lungit eu cu scrisul, mi-au luat-o fetele mele inainte!
Vezi, Cami, bebe mic ce esti, ca nu are legatura cu fixarea in sine, ci cu erori de dupa, infectii, etc....etc...de asta si tot intrebam eu de analizele astea inainte, ca si eu am avut recidive cu e- coli, klebsiella, streptococ si toate porcariile astea cauzeaza incidente cand nu e cazul, din prostie, ca altfel, fara balariile astea, bebeii sunt bine, sanatosi, in uter si ar putea creste fara probleme. Dar astea trebuie depistate si tratate si totul e ok.
Pup iar fetele si acum chiar ca vin cu ditamai tortul "virtual" la inaintare, sa va ispitesc.
Si Cami, te vreau asa cum te-am cunoscut eu, un munte de optimism si de credinta,stiu ca sunt emotii, temeri cu carul, dar credinta in steaua ta e cea care trebuie sa primeze, nimic altceva.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
26+ cu 2
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anastasia_7 O sa povesteasca Lumimar mai departe si poate e mai buna asteptarea aceasta si vine si o veste frumoasa. „Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.” Parintele Arsenie Boca 26+ cu 2 |
Am ajuns sa citez din mine...am primit un PM, ma intreba cineva ce am vrut sa spun prin afirmatia de mai sus. Ca sa fie totul clar si transparent, voi raspunde aici, in caz ca se poate intelege altceva.
M-am referit la faptul ca "asteptarea aceasta" ( adica pana reuseste Lumimar sa intre pe forum ,sa povesteasca ce se intamplase de fapt cu bebeii si cumnata ) e poate mai buna, pt ca intre timp speram sa poata veni si cu o veste buna despre amandoi bebelusi, despre care eu stiam ca sunt la incubator, luptand. La aceasta "asteptare" m-am referit, nu la alte bazaconii...
Parintele Arsenie Boca
26+ cu 2
alilumi spune:
lumimar, ma rog din toata inima pentru familia voastra, sa fiti puternici, si sa dea Domnul ca mititeii sa ia in greutate si sa se dezvolte sanatos! ma rog pentru cumnata ta, pentru ca incerc sa imi imaginez ce este in inimioara ei de mamica... si sper ca anul ce vine, sa va aduca bebeii acasa, pentru ca imi imaginez ca cel putin o luna, vor sta la incubator... Doamne, povestea ta m-a facut sa plang!
cami, fir'ar ea de depresie sa fie!!! trebuie sa lucrezi la psihic, viitoare mamica! pai se poate?! cum vrei sa intri tu in procedura cu sufletzelul mic, mic, mic si speriat?! si daca ai atatea intrebari da-le drumul aici... daca noi nu te intelegem, atunci cine?! cine stie, poate avem raspunsuri pentru tine... macar o vorba buna, de incurajare... o gura de optimism... ceva pozitiv si constructiv care sa iti aduca macar un zambet! si acela e nespus de pretios! si nu mai pune raul inainte. acum, stiu ca multe vorbe iti par asa... de-aiurea, dar nu este deloc asa.
cumnata mea a pierdut o sarcina la 6-7 saptamani. a doua oara cand a ramas insarcinata, a stat biata de ea cu frica in san pana s-a terminat primul trimestru... dupa care au urmat alte emotii cu amniocenteza ca deh, dublu testul nu a iesit prea bine... pana nu si-a vazut fata in brate, nu s-a linistit... si noi in jur ce puteam face? o imbarbatam cum puteam mai bine... cu toate ca stiam ca nimic nu poate alunga acea teama... dar... uneori reuseam sa o facem sa rada si asta era aur pur!!!
asa ca, inteleg, cum nu?! dar cu ajutor, cu indemnuri, cu eforturi proprii, trebuie sa gasim puterea sa gandim pozitiv, ca altfel ajungem cu totii la spitalul de... boli nervoase...
anastasia,
mamica inger! tu povesteste ca noi te-ascultam cu placere si ne rugam sa iti fie bine tie si bebelinilor tai!!!
doamne luptatoare!
p.s. am uitat sa va spun ca am fost la Fundeni. bineanteles, pentru ca a fost prima experienta, am fost un pic nepregatita. ari, qiao, nu ma certati dar nu am facut homocisteina, ca m-am pierdut pe traseu si imi mai spunea o coleguta de aci si de D-meri si nu mai stiu ce, nici pe astea nu le-am facut. data viitoare, in saptamana 12, stiu cum sa procedez. in fine, rezultatele sunt bune (la ce am facut...), adica nu trebuie sa schimb doza de clexane... (avand in vedere ca nu mai sangerez, era de asteptat). asta e...
( 8 + )
Aditza_21 spune:
Multumesc celor care m-au ajutat cu un sfat si celor carora mi-au urat sarcina usoara in continuare. Acest lucru nu s-a mai intamplat ca la o ora dupa postare mi s-a rupt apa si au inceput si contractii, astfel ca 7 ore mai tarziu nasteam prin cezariana cu anestezie generala doua doua mogaldetze de fetite (700g si 1200g).
Va urez multa bafta in obtinerea unei sarcini si celor posesoare de burtici, mai ales celor cu trombofilie, va urez sa duceti sarcina cu bine pana la termen.
tinuta78 spune:
lumimar, acum stim ce este cu cumnata si nepoteii tai, ne vom ruga toate ca cei doi luptatori sa se faca mari si sa devina sprijin si bucurie pentru parintii lor
alilumi, data viitoare facem si homocisteina. Citisem si eu ca ari ne-a avertizat sa cerem si homocisteina(cu plata), dar ai zis ca primul set de analize e gratis si m-am gandit ca-l fac automat. Referitor la cum ati reusit s-o faceti pe cumnata sa rada in perioada critica... nu ma mir de loc, la cat de tonica esti(P.S. te sunasem aseara sa-ti spun ca este o farm beladona la unirii unde femibion 1 este 42lei si 2 cu 64.
qiao, acum faci cum simti, referitor la schimbarea doctorului. Eu auzisem ca si marinescu este extrem de ocupat. bafta multa
Cate un mare pentru fiecare.
15+