FIV cu dr Dragos Albu 50
Raspunsuri - Pagina 8
alilumi spune:
angelica,
nu exista perfectiune! si... sunt experiente si experiente...
cand am ales sa fac fiv aici, am stiut si de bilele albe, si de cele negre... as putea sa iti povestesc si eu cateva intamplari neplacute... nu numai legate de inseminare si de fiv, ci chiar de amniocenteza si altele... pentru ca nu exista procent de 100% nicaieri si peste tot intalnesti astfel de situatii. e dureros si revoltator doar cand ti se intampla personal...
dar, trebuie sa crezi in sansa ta, sa fii informata, sa insisti acolo unde ai indoieli... hai, succes la fiv-ul din ianuarie si martisorul din 2012 sa iti aduca o semnatura bebeloasa!!!
( 7 + )
maruscha80 spune:
Valy , cred ca ai facut hiperstimulare, insa mai intai ia ceva pentru balonare, carbune sau espumisan sa elimini cauzele alimentare...
oricum daca se prelungeste acesta stare, ai abdomenul rigid, dureros si uneori ai impresia ca nu poti respira, e hiperstimulare. partea rea e ca aceasta hiperstimulare da simmptome destul de neplacute, retentie de lichide in cazuri grave chiar afectarea unor organe...partea pozitiva e ca de cele mai multe ori reprezinta simptom clar de sarcina, hormonii sarcinii interfereaza cu cei pe care ti-au fost admisnistrati in timpul schemei FIV.
Da-i mesaj doctorului daca vezi ca aceste simptome persista. Si eu si anastasia am patit-o si a trebuit sa bem multe lichide, cel putin 1 1/2 litri lapte pe zi, monitorizarea acestora (ce intra si ce iese), adaos proteic...si perfuzii cu albumina..
bafta si sper sa fie o simpla balonare insa sper sa fii si insarcinata :)
37+ cu
angelica28 spune:
Despre dr ALBU este vorba
Alumini ,acelasi raspuns l-am dat si eu in partea cealata la inseminari ,ai mare dreptate !
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
beatrix04 spune:
angelica, eu am facut stimulare pentru cele 2 inseminari tot cu femara si menopur, la a doua inseminare mi-a marit doza de femara.din ce am citit in general dl. doctor merge pe tratatmente dure, puternice si pentru inseminari si pentru fiv.m-a "mancat" undeva si am citit prospectul de la femara, imi venea sa renunt la inseminare, in general am vazut ca se prescrie celor cu cancer deci....Si doctorasul mi-a confirmat ulterior cand am facut histeroscopia dupa cele 2 inseminari ca polipii cervicali descoperiti puteau fi rezultatul medicamamentatiei, deci cu dus-intors ca majoritatea medicamentelor.Ma bucur ca ai iesit bine la laparoscopie.Eu poate sunt mai naiva dar cred ca tu poti ramane si natural..Apropo cat te-a costat laparo?
Anastasia, sper ca te simti bine iubita mai ales ca am citit ca ai reluat clexanul
Maruscha, esti pe ultima suta, banuiesc ca de-abia astepti sa-ti ti puiul in brate.ce frumos moment...iti doresc sa treci cat mai usor peste ultimul hop.ce a fost mult s-a dus...nastere usoara
Miruna, alilumi
Anna, felicitari pentru cele 2 flori, sunt tare dragalase
Qiao, m-ai amuzat teribil cu porumbelul .eu cred ca proverbul bine faci bine gasesti deci la anul te asteptam sa povestesti de burtica.vorbim noi cu mosul
scuze daca am uitat pe cineva.Poop toate fetele
Anastasia_7 spune:
Beatrix, sunt mai bine, am inceput sa iau de 0,2 o data la 2 zile, sa vedem ce se intampla...d-dimerii au iesit bine pt perioada de sarcina, ultima data, chiar si fara clexane,erau 410, limita era de 255, dar am inteles ca pe sarcina oricum cresc. Contractiile ne dau batai si acum, ca fac clexane, pot incepe cu progesteronul injectabil. Cu Dumnezeu inainte!
Astept cu sufletul la gura programarea de la dr Albu de pe 19, ca sunt curioasa sa vad cat au mai crescut si imi e si tare, tare dor de ei
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
25+ cu 2
ali_2702 spune:
buna tuturor. Sunt noua in comunitatea voastra.
Am facut FIV cu dl dr Albu, luni am facut punctia si miercuri am facut transferul. Acum sunt in starea de asteptare, doar ca ma confrunt cu o balonare care nu imi da pace. Ma chinui sa beau multe lichide din care 1 1/2 l lapte, dar fiind asa balonata este foarte greu. Am facut si azi o perfuzie cu albumina, dar vad ca nu cedeaza balonarea asa usor.
Voi ati patit asa? Stiti cam cat dureaza simptomele de hiperstimulare?
Multumesc.
alilumi spune:
bea,
ali_2702,
spor la clocit si sa dea Domnul sa fie lipiciosi! deh, mai sunt si inconveniente... dar sa ne rugam ca tot raul sa fie spre bine!!!
( 7 + )
maripet spune:
Buna fetele.
Nu am mai intrat ieri. Am ajuns acasa pe la 4. Am dezghetat 5, dar au rezistat 4, 3 bucati cu 8 celule grad 1 si 1 6 celule tot grad 1. Acum asteptam. Pe 16 am beta. Mi-a dat tot tacamul de medicamente ca la fiv, doar ca mi-a marit doza de utrogestan la 4/zi.
Apropo, nu mai stiu la ce pagina spuneati ceva ca v-a dat inlocuitor de la farmacie. Mie mi-a zis sub nici o forma sa nu iau inlocuitor.
Am intrebat de ce la FET sunt sansele mai mici decat la FIV initial si mi-a spus ca embrionii congelati nu au aceeasi putere ca si cei proaspeti, dar eu zic ca e cu dus si intors.
Mi-a zis ca la FIV endometrul nu este asa bun ca la FET, in schimab embrionii sunt mai buni, pe cand la FET endometrul este foarte bun ca este natural, iar embrionii sunt mai slabuti. Acum eu trag concluzia ca este cam acelasi lucru si intr-un caz si in celalalt, nu?
Arabella, nu dai nici un semn de viata? Cum esti?
Anastasia, te-am sunat ieri, dar probabil erai ocupata. Eram cu cracii in sus pe pereti la MEdlife si nu aveam ce face. Vroiam sa vorbim sa treaca timpul mai repede. Tu cum esti?
Cine mai este in focuri?
Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1
maripet spune:
Ali, erai cumva pe la 11,30-12,00 la perfuzie?
Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1