FIV cu dr Dragos Albu 50

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

angelica, destul de ciudat laparo in ziua 19. Imi aduc aminte ca trebuia facuta pana in ovulatie. Eu am facut la Elias in 2009 si am fost programata la laparo in functie de timpul doctorului. Exact cu o zi inainte sa-mi vina CM. Sa vezi stres pe mine. Atunci am facut primul beta din viata mea sa elimin posibilitatea unei sarcini. In cazul tau..., este posibila o sarcina, dar stai fara grija, Doamne Doamne stie El ce face. Daca nu-ti vine CM in 2-3 zile, fa un beta.
si numai bine

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Multumesc mult de urari. Imi fac iluzii ca de fiecare data ca anul ce va veni va fi mai bun. Sper din toata inima sa fie f bun pentru toata lumea.
Eu se pare ca de ce mi-e frica nu scap, adica de e-coli. Iar mi-a iesit. Pana la urma cred ca va trebui sa iau iar antibiotic, nici nu stiu daca a trecut 1 luna de la cealalta tura. Mama lui de e-coli, ca s-a gasit sa fie rezistent fix la antibioticul pe care l-am inghitit pt klebsiella (daca o fi fost klebsi ca eu am ramas cu dubiul asta).
Intre timp a venit si sotul de la MMF cu o falca in cer si una in pamant. Voi stiti ceva de majorarea tarifelor pt spermograma si spermocultura ? Pana acum le-a facut cu 169,20 ron (180 ron minus discount-ul de 6%), acum nu a mai putut folosi cadrul si l-au taxat cu 206,80 ron. Plus de asta, camaruta era dezastru, dvd-ul nu mai functioneaza (de fapt cred ca o singura data l-a prins functional), usa nu se mai inchide bine, femeia de serviciu a dat navala peste el cand era in plin actiune ... ce mai, centru de excelenta !
Uite asa m-am enervat si eu si am iesit din letargie.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Qiao, stiu ca nu-i de ras, dar ..., femeia de servici poate era trimisa sa tina locul DVDului, drept stimulent.
Facem si noi haz de necaz. Nasol cu infectiile astea. Eu am avut noroc mi-a iestit o singura data candidoza si odata sotului o balarie. In rest au iestit ok toate celelalte, am imunitatea buna la locul respectiv.

Tu ce-ai mai facut cu acupunctura?

15+

Mergi la inceput

Sa stii ca si eu l-am intrebat daca nu cumva venise sa il ajute , dar era prea nervos si nu a gustat gluma.
Eu inca merg la ace saptamanal. pt tiroida vad ca nu ajuta, de fapt citisem undeva ca nu e f eficienta pt boli endocrine, dar macar se pare ca rezolv cu durerea de cap. O sa ii zic azi si de e-coli. Am luat o cutie de urinal acut dar de data asta nu a mai avut efect Stiu ca din copilarie am problema asta cu infectiile urinare. Parca imi gasisera ca am nu stiu ce defect la uretra sau una din uretere si de asta tot fac, dar cum mama nu mai este nu am pe cine sa intreb.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

QIAO si eu ma plangeam acum vreo 2 luni de majorarea preturilor la spermograma si spermocultura - consortul meu daduse vreo 190 lei sau 200...ceva de genul asta si ni s-a parut mult, mai ales ca, exact cum spui tu, nu am gasit sa scrie pe undeva...
Cat despre balariile din secretii...hm, eu am avut doar odata candida si un streptococ, in rest...cred ca o vaginita acum vreo 5 ani. Dar atat. Deci nu stiu ce sa-ti zic. Eu folosesc zilnic un gel intim la dusuri. La fel si sotul meu. Nu ne spalam cu geluri normale de corp, sapun sau alte chestii d-astea, normale, prin zonele intime. Poate ca si asta ajuta. Iar eu fac o data sau de doua ori pe luna spalaturi cu bicarbonat si ceai de galbenele. Sotul, la fel, de vreo doua ori pe luna, isi mai da cu o crema de la farmacie - canesten. El are diabet si poate dezvolta usor candida. Se pare ca pana acum ne-au ajutat metodele astea.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Nu ma mai invat minte sa imi tin gura ! Am facut prostia sa vorbesc cu sotul si MMF la tefl din birou si m-a auzit o colega care cam e la curent cu problemele noastre. Am avut parte de cea mai "tare" sustinere prieteneasca "vezi cum faci sa ramai gravida repede, ca altfel sotul tau nu o sa mai tolereze mult chestiile astea" Mda, asta e, daca ramai gravida fix in ziua in care iti propui nu ai cum sa intelegi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

qiao,de ce nu incerci pt ecoli cu Urovaxon,e un fel de autovaccin, i l-a dat soatei mele dr Stegarescu de la ML .Ca si lui ii aparea ecoli intr-o veselie,mai ales inainte de FIV-uri.A luat si antibiotic si Urovaxon la inceput si pe urma a ramas doar cu Urovovaxon.
Nu imi zice de colege..ca al mine cum ma vad ca imi iau 1-2 zile libere sunt iar la insamantaredupa capul lor,fac in fiecare luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

qiao,
fir'ar ele sa fie de balarii din secretii! tin pumnii sa treaca repede si definitiv!
cat despre ce-a patit sotul, tragi-comedie nu altceva. dar, sa ne gandim ca ce a inceput mai rau, se va termina cu foarte bine, si anul ce vineee: !!!
si da, au crescut preturile simtitor la ml. am comparat cheltuielile dintre fiv-uri si astea de acum, au fost mai mari. iar cand faci mai multe, se vede neneaca!
cat despre colega, Doamne, de-ai sti ca imi sta pe varful limbii! ceva in genul "la usa cortului". mi-e o greata de "binevoitoarele" astea care isi dau cu parerea si habar nu au despre ce vorbesc! ce sa spun! o apucase pe ea grija de sotul tau, ca i s-a acrit de empatia feminina! ihhhh! rrrrrrrrrrrrrrr!

( 8 + )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

am si eu o rugaminte: are cineva adresa de email a domnului albu? Trebuie neaparat sa-i trimit niste rezultate si e cam mult pentru sms.

va rog mult , imi puteti trimite pe pm.

merci anticipat!

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

qiao la multi, ani...scuze da' azi am fost capie pe drumuri...ba test nonstress, ba baby expo sa iau carut...ba ma mai bate la cap soacra sa-i scriu lui albu ca mi-a iesit anemie la analize si nu-i ok inainte de cezariana...

ma mir ca nu am nascut azi! :)

la multi ani inca o data si pup fetele...iar gura lumii...nimic nu o astupa...asta e!

38+ cu

Mergi la inceput