FIV cu dr Dragos Albu 50
Raspunsuri - Pagina 16
Anastasia_7 spune:
Qiao, puiule,tu stii ca imi esti tare draga si o sa-ti vb deschis.
Cred ca tu ai lua decizia aceasta avand in vedere reusita cumnatei tale, cu dr Marinescu. Eu nu stiu ce sa spun,personal nu l-am cunoscut, dar avem 2 cupluri in cercul de cunostinte care au apelat la serviciile lui. Unul din cupluri are un baiat, dupa 3 inseminari si 4 FIV-uri facute la Giulesti, ea avea ovare polichistice, el ceva probleme cu sperma, dar nimic mai grav, varsta la amandoi: ea-32, el- 33.
In cazul lor, dr a mers pe a le face procedurile una dupa alta, ea chiar a insistat pt o mica pauza macar, dar doctorul a spus ca nu e nici o problema. Ei i-a fost teama de avalansa de hormoni pe care o tot baga in ea din 2 in 2 luni. Copilul are ceva probleme de sanatate, o forma de autism si inca ceva, nu stiu exact ce,nu leaga nimeni situatia asta de procedurile facute una dupa alta, dar oricum, graba asta si bagarea de atatea tratamente fara pauza intre ele nu are cum sa faca bine nici femeii, nici copilului.. La 2 ani dupa ce l-a nascut pe baietelul acesta, a ramas gravida iar,dar natural 100%, al doilea baietel e sanatos, fara nici un fel de problema.
3 ani au stat la el cu investigatii, proceduri, etc, si intr-adevar, cum spunea Angelica, de tratat, i-a tratat cu mare indiferenta si raceala, nici nu le raspundea la intrebari, isi facea treaba si atat. Ei au vrut ddupa primul FIV sa il schimbe sa nu mai mearga tot la el, dar i-a incantat varianta cu discounturile pe care le ofera Giulestiul pt fiecare procedura in plus. Si pt ca in alte locuri trebuiau sa plateasca mai mult, au ramas la el.
Iar celalalt cuplu nu a reusit inca nimic, ti-am mai vb eu de tipa aceea. Sta, la fel, de cativa ani buni la el,a facut mai multe proceduri, nu stiu exact nr de FIV-uri si inseminari, ca mi s-a parut dureros sa o intreb de fiecare data, dar ceea ce o tine inca la el e doar pretul de FIV de la Giulesti si faptul ca dau reduceri pt procedurile 2,3,4...etc.. In rest, ar zbura si ea oricand la alta clinica, in tara sau in afara, pt ca o preseaza si varsta.
Acum, daca vei ajunge la Marinescu intr-un fel, prin cumnata ta, adica sa-ti faca ea o oarecare intrare, avand in vedere ca a fost pacienta lui de atata timp, poate va trata cazul tau la modul serios si responsabil si va fi Om cu tine, nu sa te perieze sau altceva,ca nu ma refer la asta, dar sa fie responsabil pe ceea ce face. Ca nimeni nu-i cere sa fie ca dr Albu, blajin si rabdator, fiecare doctor are temperamentul lui, pe noi ne intereseaza sa fie rezultatul cu bebei, dar macar sa fie responsabil si sa nu trateze cazul cu superficialitate.
Acum, tu stii cel mai bine cum simti ca e mai indicat sa faci. Si te poti duce la el pt o consulatie , sa vezi cum abordeaza problema, dosarul tau si pe parcurs, vei decide in functie de cum vezi ca evolueaza totul. Dar sa ai grija sa nu-ti dai pste cap probleme cu tiroida cu trat.hormonale experimentale, pe care s ati le dea doar asa, sa scape de tine mai repede din cabinet, pt ca..din pacate cam asa procedeaza.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
26+ cu 2
Anastasia_7 spune:
Qiao, LA MULTI ANI, omulet!!!!
Si sa vina noul anisor cu o sarcina usoara, mamica implinita si bebelus sanatos! Sa iti dea Dumnezeu ceea ce sufletelul tau isi doreste, ca ai un suflet frumos si curat ce va fi auzit si ascultat, vei vedea.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
26+ cu 2
Anastasia_7 spune:
Qiao, Hai ca am vazut si eu acum postarea ta,ca nu te grabesti la Marinescu..., m-am linistit, ca intrasem in panica sa nu te zapaceasca mai tare sau sa te dea peste cap cu analizele si altele...
Parintele Arsenie Boca
26+ cu 2
tinuta78 spune:
Qiao, chiar daca cu intarziere, venim si noi cu urari de sanatate si La multi ani!. Iti doresc ca aniversarea de la anul sa nu te gaseasca cu burtica ci cu bebel in brate. Numai bine
15+
angelica28 spune:
Da Anastasia sunt in ateptare de ciclu ,si apoi pe 21 ar trebui sa incep schema.
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
aristica spune:
angelica stai putin ca nu inteleg: pai tu nu ai facut laparoscopia INAINTEA OVULATIEI? Adica tu suspectezi ca erai gravida in timpul laparoscopiei?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
nouasnrs spune:
Neata fetelor
Am nevoie de sfaturi
Hai sa recapitulam un pic mie mi-a venit pe 27 noiembrie, am ciclu de 30 de zile, ieri am fost la ALBU si aveam 4 foliculi (2 pe un ovar, 2 pe celalalt) cu dimensiuni intre 14-16 mm si endometru de 7 si ceva. Mai fac doua menopur pana vineri.
ALBU a spus ca vineri la 08.30 imi face ecografie (nu el altcineva ca el nu e) si vedem cum evolueaza dar el crede ca luni vom face inseminarea. A spus inseminare dubla adica de 2 ori in aceeasi zi cu doua probe diferite. L-am intrebat de ce asa si nu in zile diferite si a zis ca e bine asa.
Acum eu am nevoie de cateva sfaturi:
1. Eu cred ca luni e tarziu, din experienta mea pana luni o sa ovulez.
2. Cum sa fac sa-mi faca sambata inseminarea ?
3. De ce 2 in aceeasi zi ? E ok asa?
Merci mult. Va multumesc tuturor celor care ma ajutati
angelica28 spune:
Mie mi-a venit cm pe 10 noiembrie ultima data si operatia am facut-o pe 29 noiembrie ,dupa perioada fertila.
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
angelica28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nouasnrs Neata fetelor Am nevoie de sfaturi Hai sa recapitulam un pic mie mi-a venit pe 27 noiembrie, am ciclu de 30 de zile, ieri am fost la ALBU si aveam 4 foliculi (2 pe un ovar, 2 pe celalalt) cu dimensiuni intre 14-16 mm si endometru de 7 si ceva. Mai fac doua menopur pana vineri. ALBU a spus ca vineri la 08.30 imi face ecografie (nu el altcineva ca el nu e) si vedem cum evolueaza dar el crede ca luni vom face inseminarea. A spus inseminare dubla adica de 2 ori in aceeasi zi cu doua probe diferite. L-am intrebat de ce asa si nu in zile diferite si a zis ca e bine asa. Acum eu am nevoie de cateva sfaturi: 1. Eu cred ca luni e tarziu, din experienta mea pana luni o sa ovulez. 2. Cum sa fac sa-mi faca sambata inseminarea ? 3. De ce 2 in aceeasi zi ? E ok asa? Merci mult. Va multumesc tuturor celor care ma ajutati |
IUBITA TI-AM RASPUNS IN PARTEA CEALALTA!
Va urma FIV in ianuarie.
Rajneesh
nouasnrs spune:
va multumesc pentru raspunsuri, o sa incerc sa ma linistesc si sa fac ce zicwe doctorul