FIV cu dr Dragos Albu 50

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

Nu ma mai invat minte sa imi tin gura ! Am facut prostia sa vorbesc cu sotul si MMF la tefl din birou si m-a auzit o colega care cam e la curent cu problemele noastre. Am avut parte de cea mai "tare" sustinere prieteneasca "vezi cum faci sa ramai gravida repede, ca altfel sotul tau nu o sa mai tolereze mult chestiile astea" Mda, asta e, daca ramai gravida fix in ziua in care iti propui nu ai cum sa intelegi.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

pfff, ce o gasi si p'asta?
o crede ca toate femeile raman gravide numai uitandu se pa prohabul barbatilor?
ioii, sa si tina parerile pt ea

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

qioa sa fi sanatoasa si sa faci copii multi multi sa moara de ciuda "aia" pupici

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

marusca - eu ii scriam vaduvei pe mail. ii dai sms lui albu, ii schitezi ce te nelinisteste si-i spui ca-i detaliezi in mailul vadanei

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

aristica, sar'na mult sa traiesti o mie de ani :) ... pana la urma i-am trimis un mega sms, de fapt 3, ca ma tot freca barbatu' la cap ... nu mi-a raspuns inca ... da cine stie pe unde umbla, pe la ce conferinta...am incercat sa-l prind azi la medlife insa asistenta sefa, stii tu doamna aia prezentabila si simpatica :), mi-a zis ca ar fi bine ca pana luni sa stam cuminti (adica sa nu nasc)...hmmmm

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Qiao La multi ani!!! cu intarziere Nu baga in seama toti "desteptii" Un bebeu sanatos si mancacios iti doresc pt anul ce vine!
Eu fusei marti la Albu, am vb despre histero si despre analizele pe care le-am facut. M-a pus sa repet pt a III-a oara AMH-ul ( pt ca rezultatul meu e bun si nu se potriveste cu raspunsul amarat la tratament) si mi-a specificat sa-l fac la Synevo de data asta.
Acum astept rezultatul la secretie si pe urma rusii. Bineinteles ca acum m-am panicat toata pt ca mi-e frica sa nu-mi iasa AMH-ul naspa.... De ce nu mi-o fi zis de la inceput sa nu mai fac la ei...
Hai ca m-am intins ... Va pupacesc pe toate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

pestic,
da... am si io o nelamurire!!! pentru cam multe analize ne trimit la synevo! ml-utzu' e-n picaj sau ce?!

( 8 + )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

NEATA!
Quiao SI EU AM TRECUT PRIN ASTFEL DE EPISOADE CU "PERSOANE BINEVOITOARE" ,UNUL DIN EPISOADE VI L-AM POVESTIT ACUM PUTIN TIMP CEL CU MATUSA GRIJULIE.............NU AM CUVINTE DECIT CA MI-E SCIRBA DE ASTFEL DE OAMENI..........!
ALUMINI CUM TE MAI SIMTI ,CUM STAI CU SINGERARILE?
Am facut un test negativ si la 10 minute mi-a venit cm ,am rasuflat usurata pt prima data !
Anastasia pupici!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

angelica,

saru'mana. sangerari nu mai am. au ramas in saptamana 6 si acolo sper sa ramana... pana dupa ce intzarc bebeul (sunt optimista! da!).
in rest, balonata... fara greturi (am vomitat decat odata cand probabil am mancat cu pofta si mai mult -pana m-am prins eu cum stau lucrurile-)... dar acum bag 2 iaurturi pe zi (dim. si seara si vad ca face bine si la constipatie)
luni imi vad bebeul. sper din tot sufletul si ma rog in fiecare zi sa ramana cu mine, sa creasca sanatos... deh, griji prin care sunt sigura ca ati trecut/veti trece toate cele ce luptati azi (si pentru asta ma rog, pentru voi, pentru fiecare in parte, ca va cunosc ca pe familia mea... desi una virtuala: sa ne tinem toate comorile in brate sanatosi)!!!

doamne luptatoare!

( 8 + )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Qiao, de oameni de genul asta...zbarrrrrrrrr, mi se face si greata si scarba si de toate....chiar ca habar nu are ce inseamna sa treci prin astfel de incercare si asteptare si ea, ca femeie, si cuplul...eu ti-am mai spus, las-o sa-i pape cateii vorbele si tu mergi inainte cu fruntea sus si cu omul care te iubeste alaturi, care te sustine si te sprijina in tot. Ca sa te fac sa zambesti olecutzica,mi-am amintit aseara, cand am citit postarea ta, de episodul povestit de tine, cu nunta voastra...pai specimentul acela de femeie nu isi da seama cat foc si iubire trebuie sa existe intre 2 oameni ca sa decurga totul asa, ca-n filme.
Angelica si eu ghemotocul de fata si ma bucur nespus ca ti-ai luat o piatra de pe inima. Asta iti mai lipsea acum, sa stai cu alt stres...

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

26+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Buna fetele,azi ziua 13 de la ET(FET)raportez beta 1.20...nu a fost sa fie,dar mergem mai departe!fetele
Arabella,

Mergi la inceput