Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{4*}
Raspunsuri - Pagina 19
pishko spune:
Ati facut bradutul fetelor? Noi l-am facut deja... pun poze pe picasa...
Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)
vias spune:
buna seara si de la mine
noi inca nu am facut bradutul, numai vineri seara o sa-l facem..
pana atunci mai am de facut curatenie, interviuri, examene..
va pup, noapte buna!
busymummy spune:
Neatza fetelor! O cu lapte???
Nici noi nu am facut bradutul... oscilez intre cel mare (din fiecare an) si unul mic, de pus pe masa, departe de Dutzu.
Hai sa-mi laud puiutul... Desi nu mergem la "gheghinitza", stim sa spunem/cantam perfect (ca melodie, ca pocim cam toate cuvintele), cu toate strofele: "Mosh Catiun cu pete abe", "Dom Dom sa tacam", "Laudati si catati", "Alunelu", "Puputzup" (pupaza din tei) "Un pitic atat de mic", "O mac donad ad a fam" (Old Mac Donald had a farm) si "Feo Jache" (Frere Jaques) - in concluzie, e de 100 de ori mai muzical decat pianistul casei (iar eu tre sa pun deoparte pentru zestre, ca ei sunt artisti).
Film cu pianistul la serbare pun pe FB azi
rgagapie spune:
sa dau .
Eu sunt la lucuru , dar cand merg acasa ma asteapta Maya , dupa 2 saptamani a revenit, dar numai pana vineri ca de sarbatori mergem la tara. Al meu are concediu pana in 9 si vrea sa stam acola, doar ca eu nu am concediu mai nimic si dupa craciun miercuri si vineri merg la lucru.
sunshine2009 spune:
'Neata la toata lumea...
nici noi n-avem inca bradul facut, ne asteata inca frumos impachetat pe balcon , ca am avut musafiri in weekend...
in schimb avem muraturi, jumari untura si carnati facuti de noi acuma pe sarbatori...carnatii sunt la afumat...de-abia astept sa aterizeze cativa pe masa..
rgagapie spune:
Noi sambata am taiat porcu si am avut o vreme k . Maya a vazut si ea porcu taiat (cand era spalat si fara cap si intestine), ma tot intreba, ca tapu unde-i?
Imi arata : uita tanita, fate mama nitel si tele (uite carnita, face mama snitel si chiftele).
In rest d la vreme, sunt la scarbici pana diseara...
allexa06 spune:
Buna dimineata!
Noi bradul il impodobim pe data de 24, seara.Adica sper, noi sotul meu vrea sa-l faca el si mie nu-mi place cum vrea .Anul trecut ne-am tot contrazis pana cand el a cedat si m-a lasat sa-l fac cum am vrut eu.Dar...a spus ca anul viitor, adica acum il va face el,i-am promis ca asa va fi, dar speram sa uite ...numai ca nu a uitat .Asa ca...nu stiu daca o sa ma bucur asa tare pe 24
In rest, foarte ocupati, asteptam serbarile baietilor,incep sa pregatesc si pt ziua lui Stefan...dupa ce ma linistesc cu astea, ma ocup si de ceea ce trebuie pt Craciun: mancare, decorarea apartamentului, revelion...
http://community.webshots.com/user/allexa06
Laura B spune:
Buna dimineata, nu ma pot culca pana nu va spun si voua ca astazi sunt buna de cinste: la 9:05 s-a nascut nepotica mea, Anastasia!
O zi buna tuturor!
rgagapie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura B Buna dimineata, nu ma pot culca pana nu va spun si voua ca astazi sunt buna de cinste: la 9:05 s-a nascut nepotica mea, Anastasia! O zi buna tuturor! |
FELICITARI