Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{4*}
Raspunsuri - Pagina 18
busymummy spune:
Iubita, nu te mai stresa
1. Important e sa fiti acolo pentru el, sa va simta aproape, ca il iubiti si ca sunteti fericiti cu ce face el. Restul lumii nu trebuie sa conteze
2. Fa tu binisor si da o fuga maine dimi la coafor, sa te spele si sa te aranjeze... ca iti ia 1/2 de ora... si te simti si tu linistita
Hai, nu te mai consuma din toate, te rog
rgagapie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vias buna si de la mine...vin iar sa ma plang nu termina treaba astazi in baie, mai au de venit si luni...dar nu asta ar fi problema, ci faptul ca nu voi putea intra in baie...ca pun gresia...iar maine dimineata am serbarea piciului Am parul in cap..ciment..plina de praf..unghiile arata horror..si nici nu am la cine sa merg sa fac o baie sa ma aranjez putin...dintre toti parintii, noi maine vom arata ca naiba, plini de praf, neatanjati, vai mama noastra sa-i ia naibii de muncitori care ne-au mintit si ne-au incurcat atata timp ..acum trebuia sa fie curat si frumos in casa Mamica lui JR |
, nu te mai necaji, incearca sa vezi daca nu poti inchiria o camera la o pensiune sau un motel pentru 2 ore.
sunshine2009 spune:
Camy, eu tot coaforul l-as opta. Face bine si la fizic si definitiv si la suflet, mai ales pt supararile din ultima vreme.
Cat despre sac, al nostru e campion la fuga prin casa cu sacul de dormit pe el, acuma pt iarna are unul extra cu maneci care se pot da jos, iar dimineata si-l da jos oricum singur de pe el inainte de a iesi din camera. Macar asa sunt linistita ca nu doarme cu spatele gol.
Va rugam FFFFF frumos , un vot aici: ac1 si ac2!
Multumim frumos!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta" target="_blank">Concurs Vara 2011
vias spune:
chiar nu cunosc pe nimeni care sa ma bage maine dimineata la prima ora la coafor..mi-am facut baie in lighean , am strans si am sters praful din casa (noroc cu fratele si cumnata care azi au venit la mine si pleaca dupa Craciun) mi-am curatat unghiile, dar tot arata foarte urate si m-am pensat...dar toate astea nu mai conteaza acum, pe seara JR a cazut si s-a lovit la cap, are ditamai cucuiul si vanataia
sper sa fie cat de cat bine pana dimineata si sa fie frumos acolo..cas in rest, toate au iesit cu
noapte buna
Laura B spune:
Deci nu numai Sophia e cu vanatai pe frunte... Noi avem noroc ca bretonul ne acopera frumos fruntea
Vias, stiu ca nu te incalzeste dar tot zic: din pacate pe cei mai multi dintre muncitorii din constructii nu te poti baza. Si asta e valabil si in Canada, nu numai in Romania. Dat fiind ca nu e ceva ce sa poti controla, zau ca nu merita sa-ti strici sarbatorile.
Petrecere frumoasa maine!
Ce scump trebuie sa fi fost Duztu! Sunshine, nici fata mea nu mai sta in sac de muuulta vreme. Pana adoarme face nenumarate ture in pat si pe langa, se suie si sa da jos din tarculet, de cele mai multe ori pica doborata de oboseala undeva pe sub pat ori intre pat si tarculet- nu va mai spun ce chin e pe mine sa o extrag de acolo.
Cat despre pregatiri de Craciun, inca nu stiu ce fac. Probabil niste sarmale, o friptura la cuptor, o salata de boef si cozonac. Nu voi lucra intre Craciun si Anul Nou- o sa fie bine ca stau acasa cu familia, o sa fie rau ca e fara plata.
Mama nu va fi anul asta cu noi de Sarbatori pentru ca va fi alaturi de sora mea care are programata cezariana luni. Va fi prima verisoara a fetelor mele si prima mea nepotica
Noapte buna, fetelor, eu merg acum sa scot placinta cu spanac din cuptor
vias spune:
toate sunteti niste dragalase Lady ma bucur ca ai inteles, cand voi avea putin timp chiar voi scrie cateva cuvinte despre un parinte care isi pierde un copil, stiu ca nu veti putea intelege pe deplin suferinta, e normal...dar vreau sa cunoasteti ce ati putea face ca sa le fiti aproape parintilor care sunt pusi in astfel de situatii...
ceea ce pot sa spun scurt, este faptul ca au un suflet facut bucati, care in timp, incearca sa de recompuna, bucata cu bucata, sa se lipeasca acolo fiecare bucatica din inima, noi, parintii care am pierdut un copil ne este cumplit in fiecare zi, dar zilele lor de nastere, zilele cand au plecat, zilele de Paste, de Craciun...sunt cumplite de-a dreptul...si sufletul si corpul dor cumplit..fiecare bucatica de piele, de muschi..doare
Suntem oameni care suferind...devenim mai puternici, da..dar suferinta asta e cumplita...si trebuie sa fim lasatui sa suferim..ca sa mergem mai departe..sa fim lasati sa suferim, dar sa nu fim lasati singuri..
De multe ori mergand pa langa blocuri, mi se face rau...simt acest lucru de cand Darius a plecat..ma simt mica, neputincioasa...si da, am nevoie de oameni langa mine care sa aiba ceva mai multa rabdare poate decat cu alte persoane, poate am devenit mai dificila, mai aspra...nu am vrut eu asta (desi totul e doar la suprafata )...de fapt, fiecare caz de copilasi bolnaviori de care aud..ma termina psihic...ma gandesc la parinti..si le stiu chinul nemarginit..
Imi aduc aminte cand traia darius si multi medici imi spuneau ca poate pt el e mai bine sa moara decat sa se chinuie in viata..si sa ma chinui si eu pe langa el..
Oare de ce medicii aceia, sau oamanii cred ca daca a murit s-a dus suferinta?? Nu-i asa, as fi vrut sa-l am langa mine, sa-i pot candta "La Multi Ani" de ziua lui, sa il invat colinde, sa ciocnim un ou rosu, chiar daca el ar fi fost bolnav si intr-un scaun cu rotile, sau mai firav
As vrea sa stie toata lumea ca suferinta mea nu a incetat atunci si nu ma simt eliberata...ma simt mica, fricoasa, pedepsita cumva...sa nu am pot bucura deplin de nici o sarbatoare..NICIUNA!!!
Pentru ca Darius nu-i aici, iar noi, familia lui, toata viata noastra, prima zi dimineata de Craciun, ne-o vom petrece la cimitir plangand, facand bradutul si punandu-i si lui un cadou sub brad, pt ca a doua zi sa i-l ducem la locul ala rece si ingrozitor, de ziua lui nu stiu ce sa fac..e o zi care ma perpeleste pana in maduva oaselor, nimeni nu suna sa spuna nici un cuvant, cand eu mi-as dori sa aud de la oameni ca nu l-au uitat..ca se gandesc la el..
De ziua mea...astept un semn de la el, da, mereu,...astept un semn toata ziua de la el..sa simt ca si el imi spune "la multi ani"..
E cumplit sa aprind atatea lumanari pt el si sa stau cu ochii inchisi sa simt o adiere de vant care sa o simt ca un sarut al lui...
..e cumplit...pe cuvant...si nu trece, JUR ca nu trece!
vias spune:
la serbare a fost frumos...JR bineanteles ca nu a vrut sa participe..si cand statea acolo pe scaunel plangea dupa mine ..dar s-a terminat serbarea, a primit cadouri, iar apoi s-a jucat ...sper ca mai tarziu sa reusesc sa pun cateva poze, dupa ce cumpar un cablu...ca pe cel vechi l-a ros JR
ps: sa nu va suparati pe mine daca sunt greseli, scriu f repede, ca am treaba si ma grabesc
vias spune:
LauraB ma bucur sa te mai citesc si le si pe fetele tale
Nastere usoara surorii tale si o nepotica sanatoasa!
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vias ceea ce pot sa spun scurt, este faptul ca au un suflet facut bucati, care in timp, incearca sa de recompuna, bucata cu bucata, [...] noi, parintii care am pierdut un copil ne este cumplit in fiecare zi, dar zilele lor de nastere, zilele cand au plecat, zilele de Paste, de Craciun...sunt cumplite de-a dreptul...si sufletul si corpul dor cumplit..fiecare bucatica de piele, de muschi..doare Oare de ce medicii aceia, sau oamanii cred ca daca a murit s-a dus suferinta?? Nu-i asa, as fi vrut sa-l am langa mine, sa-i pot candta "La Multi Ani" de ziua lui, sa il invat colinde, sa ciocnim un ou rosu, chiar daca el ar fi fost bolnav si intr-un scaun cu rotile, sau mai firav As vrea sa stie toata lumea ca suferinta mea nu a incetat atunci si nu ma simt eliberata...ma simt mica, fricoasa, pedepsita cumva...sa nu am pot bucura deplin de nici o sarbatoare..NICIUNA!!! Pentru ca Darius nu-i aici, iar noi, familia lui, toata viata noastra, prima zi dimineata de Craciun, ne-o vom petrece la cimitir plangand, facand bradutul si punandu-i si lui un cadou sub brad, pt ca a doua zi sa i-l ducem la locul ala rece si ingrozitor, de ziua lui nu stiu ce sa fac..e o zi care ma perpeleste pana in maduva oaselor, nimeni nu suna sa spuna nici un cuvant, cand eu mi-as dori sa aud de la oameni ca nu l-au uitat..ca se gandesc la el.. De ziua mea...astept un semn de la el, da, mereu,...astept un semn toata ziua de la el..sa simt ca si el imi spune "la multi ani".. E cumplit sa aprind atatea lumanari pt el si sa stau cu ochii inchisi sa simt o adiere de vant care sa o simt ca un sarut al lui... ..e cumplit...pe cuvant...si nu trece, JUR ca nu trece! |
_
Rares