Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{4*}
Raspunsuri - Pagina 20
busymummy spune:
Laura, felicitari.
Noi tocmai am "executat" cadoul lui Dutzi de Craciun... ca ne zapaceste cu dormitul pe langa tarc... uite www.caruciorbebe.ro/detalii.php?id=246" target="_blank">aici cadoul (modelul cu masinuta)
Acu' nu stiu cum o sa-l introducem sub brad
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura B Buna dimineata, nu ma pot culca pana nu va spun si voua ca astazi sunt buna de cinste: la 9:05 s-a nascut nepotica mea, Anastasia! O zi buna tuturor! |
Sa-ti traiasca nepotica mare si frumasa si sanatoasa..si..si..si...
sunshine2009 spune:
Busy, "aduceti muntele la Mahomed" adica faceti bradul direct pe patut...
Laura, felicitari!!!!!
getik1 spune:
dupa multe incercari nereusite de a intra sa va mai citesc si sa scriu, acum am reusit
acum si eu nu ma am servici de loc din 2 am ramas fara nici unu.nu imi pot reveni deloc.
ary a avut serbare si cand la vazut pe moss a urlat ca din gura de sarpe, nici nu a vrut sa se duca la el.
o sa intru mai rar ca a venit soacramea acasa ieri si sta cu ochii pe mine ca pe butelie
va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
pishko spune:
Felicitari laura! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si norocoasa! Si toata lumea pe langa ea!
Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)
allexa06 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui busymummy Laura, felicitari. Noi tocmai am "executat" cadoul lui Dutzi de Craciun... ca ne zapaceste cu dormitul pe langa tarc... uite www.caruciorbebe.ro/detalii.php?id=246" target="_blank">aici cadoul (modelul cu masinuta) Acu' nu stiu cum o sa-l introducem sub brad de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani. POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD AM PRODUSE LA BAZAR ! |
Foarte frumos patutul strumfului vorbaret
http://community.webshots.com/user/allexa06
sunshine2009 spune:
Nu, dar eu sunt la lucru, azi e ultima zi pt da de maine am concediu pana pe 9 ian, e nebunie, pe deasupra ne varuiesc biroul si azi am si petrecerea de craciun...
rgagapie spune:
Spor la pregateli, impdobit , si restul.
Eu va spun de pe acum :
Craciun fericit!!!
"sa fiti minti sa vina mos tatun cu mute mute daluli si giutali."
Urare a la Maya.
p toate.