Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{4*}

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Lady, noi nu am facut petrecere, am sarbatorit acasa mai mult iar duminica am fost la cumnatul. Iar de ziua lui jr am fost dimineata acasa, unde a primit cadourile, iar apoi am fost la piata de craciun la nuernberg si apoi la o incinta acoperita cu multe bazine, show de laser, valuri samd. L-am intrebat pe pitic unde vrea sa mergem si el a vrut la bazin...cum a fost ziua lui...a castigat. Bun, si incinta asta e deosebita si f scumpa...
Party-ul nu a avut loc pentru ca absolut toti invitatii au avut o problema, la nasi li s-a stricat masina, una din prietene a plecat la parinti, cealalta si-a pierdut cred ca telefonul pt ca e trecut nr inaccesibil dar nici nu poate da de mine, cealalta nu a vrut sa vina ca nu cunoaste pe ceilalti invitati, alta prietena a nascut, cealalta asa zisa prietena nu ma mai poate folosi ca si babysitter din cauza ca sunt la lucru asa ca nu mai suna....si lista poate continua. Zici ca am fost blestemati anul asta ca n-am reusit un copil sa-i aduc. Sunt tare deprimata din cauza asta
A sarbatorit cu copii azi la cresa , a vemit acasa cu o coronita facuta cu educatoarele impreuna, pe care scrie 2, asa de dulce micutul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Oz....Jr...sa fie sanatos...restul sunt trecatoare!

32+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Vias...ufffff.....ai sa mori de stres si panica, fato!

Gresia si renovatul bailor le puteai face si dupa sarbatori, doar nu-ti cade faianta in cap, de pe pereti!Nu?

ia-le pe rand, si da-l in mama ma-sii de stres!Sunt destule probleme pe Pamant pentru care sa-ti usuci ficatii!

Ce-ti face bunica?E ok?Dar bunicul?

Sun...ma bucur sa stiu ca sunteti ok?Da' poze de la party, nu pui?Nimeni nu a pus...inafara de Adriana

Adinaaaaaaaaaaaaa......esti ok?poate va vizitam sambata, daca il conving pe sot!Am mai iesi si noi la aer!

Mihaela, voi sunteti bine?

Geta?

Lauriciu, mai ai bradul in picioare?Spune-a inceput sa vorbeasca pitica?Diana e ok?Iti vine mami de sarbatori la tine?

Ruxi, ce faci mami?Cum esti cu moralul?Vazut poze cu baieti frumosi!!

Ramona, tu ce faci?Am vazut poze cu Maya dolofana...cum merge cu cresa?Bine?

Adriana...nimic nou?

Voi cand impodobiti bradul?

Magda..cum stai cu operatiunea slabit?In rest-sunteti ok?

Va pup!

Eu joi merg la control!

32+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Vias...ufffff.....ai sa mori de stres si panica, fato!

Gresia si renovatul bailor le puteai face si dupa sarbatori, doar nu-ti cade faianta in cap, de pe pereti!Nu?

ia-le pe rand, si da-l in mama ma-sii de stres!Sunt destule probleme pe Pamant pentru care sa-ti usuci ficatii!

Ce-ti face bunica?E ok?Dar bunicul?

Sun...ma bucur sa stiu ca sunteti ok?Da' poze de la party, nu pui?Nimeni nu a pus...inafara de Adriana

Adinaaaaaaaaaaaaa......esti ok?poate va vizitam sambata, daca il conving pe sot!Am mai iesi si noi la aer!

Mihaela, voi sunteti bine?

Geta?

Lauriciu, mai ai bradul in picioare?Spune-a inceput sa vorbeasca pitica?Diana e ok?Iti vine mami de sarbatori la tine?

Ruxi, ce faci mami?Cum esti cu moralul?Vazut poze cu baieti frumosi!!

Ramona, tu ce faci?Am vazut poze cu Maya dolofana...cum merge cu cresa?Bine?

Adriana...nimic nou?

Voi cand impodobiti bradul?

Magda..cum stai cu operatiunea slabit?In rest-sunteti ok?

Va pup!

Eu joi merg la control!

32+
Citat:

asa vb pt ca tu inca ai wc-ul pus si cada si ghiuveta..daca nu le-ai mai avea, cum ar fi???? ai mai putea sta pana dupa sarbatori...nespalata?????

eu stiu sigur ca NU as putea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

pai de ce le-ai scos?

mai bine le lasai acolo pana venea cineva, sa se apuce serios de treaba

si mai ales NICIODATA nu te baza pe meseriasi in perioada sarbatorilor!

incearca sa te linistesti

32+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Neatza fetelor, azi dau o

Uite eu sunt ok cu moralul, dar destul de ocupata, pentru ca au avut loc niste schimbari in rutina noastra familiala...
1. In seara dinainte de Sf. Nicolae, soacra mea, care statea cu Duzti, a facut accident vascular cerebral... fara sechele, dar am ramas brusc fara bona 1/2 de zi... Bun, mama a preluat stafeta onorabil, insa ea nu e invatata deloc sa cresca copii, asa ca ii e foarte greu... plus ca noi seara ne bazam pe socrul meu care mai statea cu baietii cat gateam sau trebaluiam prin casa si acum nu-l mai avem nici pe el, ca isi ingrijeste soata Deci, am trecut la program full time de amestecatura de treburi cu picii intre picioare
2. Cu Andi am inceput un program de "modificare de comportament" cu ajutorul psihologului, pentru ca deja incepea sa se simta tot mai mult frustrarea legata de aparitia lui Dutzi... Program care merge bine, dar presupune mult mai multa atentie pentru el, si ne termina emotional pe amandoi, de seara suntem ...
3. Peste toate astea... cele obisnuite: job/sarbatori/unde gasim cadouri...

Asa ca, nu va faceti griji, moralul e ok, timpul se micsoreaza spre disparitie

De aceea am tot pus poze pe FB... ca sa mai stiti de noi Si am pus si filmulet cu Andi pianistul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Vias, ... tine-te tare. Noi venim la munte intre 2 si 8 ianuarie si o sa mergem cu Andi la ski in Azuga... probabil ajungem si in Brasov intr-una din zile... poate ne vedem As vrea sa merg si la Paradisul Acvatic cu baietii... dar mi-e sa nu fie mult prea aglomerat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Buna ziua si de la Arad
Scuze, dar acasa nu imi prea merge net-ul, sunt putin Maya e la soacra de o saptamana si rfuza sa vorbeasca cu mine la telefon. Doar vineri noaptea o sa pot merge dupa ea.
cu intarziere la toti saratoritii .
Nu am vazut-o cum s-a bucurat de mos Nicolae si nu stiu daca o sa o vad de Craciun, sper sa nu lucrez .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Nimeni pe aicea

Mergi la inceput

buuuun...si sa incep asa

Lady draga mea, sa stii ca nu imi place deloc, dar deloc felul in care pui tu problema, si nu ar fi prima data..dar acum, crede-ma e prea mult! Cred ca nu am dat aici toate datele, dar te rog eu mult pe viitor, nu ma mai lua cu sfaturi deaste..pls!!! si nici nu am nevoie sa ma iei tu la intrebari ca de ce am facut una sau alta, mie sincer, chestiile astea nu-mi plac. Si prima data am tacut cand ai mai dat-o in bara in ceea ce ai spus tu despre Darius..acum ar fi a doua oara...crede-ma, chiar daca pui floarea aia la sfarsit..tot ca este! si mie nu-mi place!!!
Nu stii ce e la mine mine in casa..si daca ai fi fost atenta ai fi stiut ca nu am inceput lucrarile de sarbatori, dar na...

Nu mi-o lua in nume de rau...dar ce e prea mult, e prea mult!

Busy tare mult astept sa ne vedem la Brasov poate chiar facem cumva si mergem impreuna la PA..e super fain acolo sa-l vezi pe JR pe toboganul ala

pupici si o zi faina tuturor!

Mergi la inceput