Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{4*}
Raspunsuri - Pagina 14
vias spune:
buna dimineata
va invit la o , sper ca asa sa iesim cat de cat toate din butoi, ca-s si eu, si A_driana si Busy..si...si...
La mine sper sa se rezolve, chit ca raman fara nici un leu in casa apoi
o zi faina tuturor
vias spune:
eu chiar traiesc o gluma proasta legat de muncitorii astia, serios!!
Dupa ce m-au sunat aseara sa-mi spuna ca vin musai azi ca au terminat lucrarea...si ca la 8:00 sunt la mine...cum ii vedeti voi, asa ii vad si eu .. ma pregatesc sa-l duc pe JR la gradinita...
e clar, anul asta de craciun, voi avea santier in casa, plus de asta, se duc naiba banii si o sa raman cu toate in casa pana...candva!!!
My_Lady0091 spune:
Vias, imi pare rau!Ia ziarul si vezi la anunturi ce gasesti!
32+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
dupa un bocet calumea tras de dimineata, am gasit pe unii..care au zis ca vin intre 1 si 2 la noi..astept
Jur pe ce vreti voi ca eu in casa asta , nu voi mai face niciodata nimic..DAR NIMC!!! ..nu-mi vine sa cred ca mai si platesc pt asa ceva!
vias spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 Vias, imi pare rau!Ia ziarul si vezi la anunturi ce gasesti! 32+
|
cum sa am eu incredere in unii din ziare?? daca nu fac treaba buna? acum daca tot am bagat 50 de milioane in baie, macar sa iasa cumva, nu??????...doamneeeeeeeeeee de am
sunshine2009 spune:
Buna seara la toata lumea,
Multumim frumos de urari! Dam azi cinsteala mare , ca la noi au fost si zilele de nastere ale sotului si cumnatului pe langa cea a pruncului...
Vias, imi pare rau de probleme, daca eram in tara iti faceam noi...de la pus podele, instalatii de tot felul, zidarit si tencuit, facut de mobila samd noi facem cam totul singuri acasa...problema noastra este acuma una de logistica, nu putem renova singura baie din casa (adica scoasa din functie ca. 1 sapt) care se foloseste de patru persoane...Din pacate nu cunoasc nici firme de executie la brasov .
vias spune:
au venit mesterii, lucreaza ..sper sa termine pana sambata e destul de greu si pt noi ca desi avem 2 bai, numai in cea mare in care se si lucreaza avem cada/dus...in baia mica e doar wc si ghiuveta ..asa ca zilele aste...baie la lighean scrie pe noi ...dar bine ca au venit si au inceput..e ceva, nu????
My_Lady0091 spune:
Vias...ufffff.....ai sa mori de stres si panica, fato!
Gresia si renovatul bailor le puteai face si dupa sarbatori, doar nu-ti cade faianta in cap, de pe pereti!Nu?
ia-le pe rand, si da-l in mama ma-sii de stres!Sunt destule probleme pe Pamant pentru care sa-ti usuci ficatii!
Ce-ti face bunica?E ok?Dar bunicul?
Sun...ma bucur sa stiu ca sunteti ok?Da' poze de la party, nu pui?Nimeni nu a pus...inafara de Adriana
Adinaaaaaaaaaaaaa......esti ok?poate va vizitam sambata, daca il conving pe sot!Am mai iesi si noi la aer!
Mihaela, voi sunteti bine?
Geta?
Lauriciu, mai ai bradul in picioare?Spune-a inceput sa vorbeasca pitica?Diana e ok?Iti vine mami de sarbatori la tine?
Ruxi, ce faci mami?Cum esti cu moralul?Vazut poze cu baieti frumosi!!
Ramona, tu ce faci?Am vazut poze cu Maya dolofana...cum merge cu cresa?Bine?
Adriana...nimic nou?
Voi cand impodobiti bradul?
Magda..cum stai cu operatiunea slabit?In rest-sunteti ok?
Va pup!
Eu joi merg la control!
32+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
'seara
vias sper sa iasa renovarea asa cum iti doresti ....si lasa stresu
lady nimic nou...acuma lumea se pregateste de sarbatori, nu mai ai vreme de angajari
noi habar n-am cand impodobim bradul, inca nici nu-l avem....undeva inainte de Craciun
pupic pe burtik
Adriana, mamica pufarinului David